zywcu Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 A mnie dziesiaj ucieszyla publikacja mojego Earthcache'a. ... Co najwazniejsze, EC mnie samemu sie podoba i przyznam, ze mam satysfakcje. Cieszy mnie Twoja radość - szkoda, że kesz tak dalko Quote Link to comment
X2_Team Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Tutaj jest chyba najlepszy temat do tego: Niniejszym chcieliśmy ogromnie podziękować Wojtkowi "ronija" za poświęcony czas, pomoc w znalezieniu skrzynek, za funkcję szofera i przewodnika której się podjął a przede wszystkim za to że chciało mu się wsiąść w samochód w środku nocy i pomóc takim dwóm sierotom jak my. WIELKIE DZIĘKI!!! Quote Link to comment
+soolash Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 Wczoraj padł ostatni bastion w projekcie Latarnie Morskie. Znalazłem wreszcie skrzynkę przy latarni morskiej w Świnoujściu i w ten sposób mam zdobyte wszystkie istniejące skrzynki z projektu. No i odznaka Bliza na wyciągnięcie ręki... Quote Link to comment
+ronija Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Tutaj jest chyba najlepszy temat do tego ........ Ja też dziękuję - spotkanie sprawiło mi przyjemność Quote Link to comment
seba020 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Cieszy mnie że załatwiłem wszystkie obowiązki i teraz będę mógł się zająć bez przeszkód projektami które od miesięcy chodzą mi po głowie! Quote Link to comment
+zButaTV Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 A nas cieszy, że nasze pierwsze skrzynki zostały znalezione bardzo przyjemne uczucie Quote Link to comment
+Murazor Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Cieszy mnie, że udało mi się znaleźć kesze (i to fizyczne, a nie tylko virtuale) w 4 chińskich "stanach". Norma 10% zaliczona. (Szkoda, że w Zhengzhou skrytka najprawdopodobniej została sprzątnięta, zanim doczekała się FTF-a, byłby piąty stan...) Quote Link to comment
+mpark Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Cieszy mnie to: "You own 70 Geocache Listing(s)" i... nadal mnie to bawi :] Quote Link to comment
+ru.beus Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 A mnie cieszy to, że spędziłem fantastyczny weekend w małym miasteczku Górzno niedaleko Brodnicy, łażąc po lasach, górkach, uroczych uliczkach, w towarzystwie pozytywnie zakręconych ludzi i całej czeredy dzieciarni w różnym wieku. A wszystko to dzięki geocachingowi i wypadowi na CITO Event :-) Kto był i widział całe stado dzieciarni (narybku geokeszerskiego) podejmujące keszyk Kurna Chata http://coord.info/GC2ZMPV, ten na długi czas tego widoku nie zapomni. Quote Link to comment
+Spider Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 W dniu dzisiejszym w woj. małopolskim liczba skrytek zrównała się z liczbą skrytek w lokalnym serwisie Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 W dniu dzisiejszym w woj. małopolskim liczba skrytek zrównała się z liczbą skrytek w lokalnym serwisie Uważaj bo nam Moderator i ten wątek ciachnie z adnotacją "...dotyczące tylko i wyłącznie Geocaching.com" Quote Link to comment
+tramyard Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Bylem, szukalem, znalazlem i tez nie znalazlem .... Goscilem w Polsce kilka dni, konkretnie we Wroclawiu i mialem chwilke na zabawe w geocaching. Bardzo pozytywnie zaskoczyly mnie skrytki w Polsce jakoz, ze byly to moje pierwsze znaleziska poza IRL. Ogolny stan skrytek, logi na 5+ Pomyslowosc tez super. Kilka razy musialem skapitulowac: http://coord.info/GC2ECEE http://coord.info/GC309AX http://coord.info/GC309G9 http://coord.info/GC2FX0Z http://coord.info/GC2N3HD http://coord.info/GC2PX65 http://coord.info/GC1W8JJ No ale i tak zabawa byla przednia. Zostawilem 5 TB w skrytkach. Mam nadzieje, na drugie podejscie za jakis czas Quote Link to comment
+lowca Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Cieszy mnie, że skrzyneczki w Warszawie są reaktywowane, właściciele poprawiają współrzędne, i że powstają co chwila nowe i niebanalne wyzwania (Maciek, Jasiek, Leo - ) I że dzięki temu moja kolekcja odznak wirtualnych i niewirtualnych rośnie. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 (...) nowe i niebanalne wyzwania (...) zarumienilem sie no tak, musze znowu cos pokretnego wymyslec Quote Link to comment
seba020 Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 [...] no tak, musze znowu cos pokretnego wymyslec Ej! ale ja z dotychczasowymi nie nadążam! Quote Link to comment
+ochkarol Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 JAKICH JA FAJOWYCH LUDZI WCZORAJ POZNALEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment
+ru.beus Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Cieszę się, z "najazdu" świeżych keszerów na moje skrzynki :-) Istne wycieczki przewalały się dziś przez szeroko pojęte okolice Łazienkowsko-Ujazdowskie Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Cieszę się, z "najazdu" świeżych keszerów na moje skrzynki :-) ... to ja sie w takim razie ciesze, ze nowe osoby maja dzieki Tobie szanse poznac to mile i grzeczne oblicze geocachingu, bo gdyby nie daj boze wpadly na moje, to chybaby sie zalamaly Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 (edited) A ja się cieszę ,ze najwiekszy trójmiejski zdobywca FTFów, Abdul65 zakłada nowe w Gdańsku- bardzo pożyteczne- bo pokazujące trójmiejskie bary mleczne Przyjemne z pożytecznym, a jakże! Dzieki jego ostatnim załozeniom oraz osttatnim dziełom Piony , Boxa i Soolasha, liczba skrytek na statystyczną głowe mieszkańca jest już wieksza niz w Mazowieckim! Edited October 21, 2012 by Wiesia.K Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 (edited) Dzięki temu człowiek nie zgłodnieje za bardzo, co dzielnica, to jakieś niezłe i niedrogie jedzonko, dzieki, Abdul65! Edited October 21, 2012 by Wiesia.K Quote Link to comment
zywcu Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Dzięki temu człowiek nie zgłodnieje za bardzo, co dzielnica, to jakieś niezłe i niedrogie jedzonko... To może nowy projekt... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Dzięki temu człowiek nie zgłodnieje za bardzo, co dzielnica, to jakieś niezłe i niedrogie jedzonko... To może nowy projekt... On tak chyba sam z siebie, bezprojektowo.. Albo taki mega projekt ogólnoplski stworzyc...eh... hmmm, o ile reviewer - zgodnie z regulaminem-nie uzna ze to "be", bo komercyjne... Quote Link to comment
r00t7 Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Dzięki temu człowiek nie zgłodnieje za bardzo, co dzielnica, to jakieś niezłe i niedrogie jedzonko... To może nowy projekt... On tak chyba sam z siebie, bezprojektowo.. Albo taki mega projekt ogólnoplski stworzyc...eh... hmmm, o ile reviewer - zgodnie z regulaminem-nie uzna ze to "be", bo komercyjne... obawiam się że znają się chętni, którym się to nie spodoba. Jeden e-mail i projekt do kosza. Zupełnie jak niektóre skrzynki Quote Link to comment
+kuchomik Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Brązik dołączył do mojej gc-smyczy Quote Link to comment
seba020 Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 czyli teraz +20 do szpanu i +10 do prędkości samochodu w drodze po FTF-a? Quote Link to comment
+ru.beus Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Brązik dołączył do mojej gc-smyczy Mi brakuje już tylko jednego województwa do srebrnej. Chcę zamówić sobie 'hurtowo' :-) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Mi brakuje już tylko jednego województwa do srebrnej. Chcę zamówić sobie 'hurtowo' :-) To tak jak ja, jeszcze 749 skrytek , kilka założeń i mam 4 odznaki za jednym zamachem, oszczędzę na kosztach wysyłki ! Quote Link to comment
+kuchomik Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Brązik dołączył do mojej gc-smyczy Mi brakuje już tylko jednego województwa do srebrnej. Chcę zamówić sobie 'hurtowo' :-) Do srebra... województwa spełnione, ale największym problemem będą ukrycia, bo brakuje ich jeszcze, w tym event i jakieś multi. Bo 38 znalezień, to krótka piłka Quote Link to comment
+soolash Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Trochę to trwało, ale w końcu obok ikonki województwa pomorskiego pojawiła się liczba 300, z czego bardzo się raduję. Pięknie to wygląda... Może jednak nie będziemy prowincją geocachingową w Polsce :-). Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Trochę to trwało, ale w końcu obok ikonki województwa pomorskiego pojawiła się liczba 300, z czego bardzo się raduję. Pięknie to wygląda... Może jednak nie będziemy prowincją geocachingową w Polsce :-). E, nie, solidna druga liga ) Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 jupiiiii!!!! Dzieki Spiderowi i jego zapalowi do zabaw z danymi widze, ze moj powiat jest calkiem - calkiem dobrze okeszowany Mysle, ze przy dalszej wspolpracy Lowcy, Rommyrafa i Rubiego podciagniemy do seteczki i bedziecie mieli po co do nas prrzyjezdzac! Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Haha, a Tarnów na 4 pozycji, jako pierwszy z miast nie będących stolicami województw Quote Link to comment
+hanbei Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 ja z kolei po ostatnim wypadzie z mr.boxem na cito w góry kaczawskie i lekki earthcachowy rekonesans na czeską stronę mam w końcu "Quartz 50+ EarthCache Discovery Awards" Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ja z kolei po ostatnim wypadzie z mr.boxem na cito w góry kaczawskie i lekki earthcachowy rekonesans na czeską stronę mam w końcu "Quartz 50+ EarthCache Discovery Awards" No a ja się znów nakręciłem, żeby EarthCache zakładać. Tylko czasu ostatnio brak. Quote Link to comment
+lowca Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Zdobycie w dzień Wszystkich Świętych skrzynki 'Stare Powązki' - bezcenne. Quote Link to comment
dziedzickrzysiek Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 A ja muszę się Wam pochwalić, że dziś założyłem moją pierwszą skrzynkę. Beskid Żywiecki/Śląski stał się bogatszy o kolejnego 5/5. Nic tylko czekać, aż zostanie opublikowana. Quote Link to comment
+hanbei Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 No a ja się znów nakręciłem, żeby EarthCache zakładać. Tylko czasu ostatnio brak. znajdziemy czas mnie bardziej martwi to, że sezon już z racji dojechania gdzieś dalej staje się kłopotliwy, a tych dobrych earthcaches na południu kraju nie brak Beskid Żywiecki/Śląski stał się bogatszy o kolejnego 5/5. Nic tylko czekać, aż zostanie opublikowana. no właśnie, i parę EC i jeszcze coś takiego na koncie... Quote Link to comment
+Murazor Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ja z kolei po ostatnim wypadzie z mr.boxem na cito w góry kaczawskie i lekki earthcachowy rekonesans na czeską stronę mam w końcu "Quartz 50+ EarthCache Discovery Awards" Brawo! sprawisz sobie z tej okazji "blachę"? Quote Link to comment
+hanbei Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Brawo! sprawisz sobie z tej okazji "blachę"? dzięki! tak, mam taki zamiar Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 ...a ja dzis sie bawilem nowym Wherigo w Warszawie!!! Juz wlasciwie jest, tylko ukryc keszyne oraz dopiescic wyswietlane teksty. Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 (edited) Udało mi się dziś odwiedzić Lublin. Na 100% mam 3 znalezienia (3xFTF - keszyki by Ikar_1 - całkiem całkiem - jeden fajny patent, ale wymaga drobnego dopracowania technicznego, by łatwiej dobrać się do logbooka, nie niszcząc jego mocowania). Co do 4 keszyka nie mam pewności. Zrobiłem za dobrego ducha i go reaktywowałem [ obmacałem podejrzane miejsce dość dokładnie, przede mną też ktoś nie znalazł. Autor kesza w Polsce już nie bywa, a na lokalną społeczność OC (kesz podwójny), nie ma co liczyć]. Ale być może kesz tam dalej jest i ja tylko zrobiłem bałagan :-( Może się trafi kolejna okazja by jeszcze tam pobobrować. W każdym razie, jak tylko statystki na geocaching.pl się zaktualizują, składam zamówienie na 3 blachy :-) Edited November 2, 2012 by ru.beus Quote Link to comment
zywcu Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Brawka! Serdecznie gratuluję, zwłaszcza że pamiętam Twoje debiuty - dziś statystycznie mnie zdublowałeś. Żywiecko pozdrawiam Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) A ja jutro odbieram swoje 3 blachy :-) Wczoraj składałem zamówienie, a dziś miła pani ze sklepu PTTK zadzwoniła, że właśnie dostarczono na stan i można się po nie na Marszałkowską udać. +1000 do Lansu od jutra :-) Edited November 5, 2012 by ru.beus Quote Link to comment
seba020 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Cieszę się że dzisiejsza wieczorna rozmowa z panami w niebieskich mundurach nie zakończyła się "nocowaniem na dołku" Więcej szczęścia niż rozumu ... ale czego się nie robi dla reaktywacji kesza ;-) Quote Link to comment
zywcu Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Cieszę się że dzisiejsza wieczorna rozmowa z panami w niebieskich mundurach nie zakończyła się "nocowaniem na dołku" Więcej szczęścia niż rozumu ... ale czego się nie robi dla reaktywacji kesza ;-) To może być pouczający dla innych - podziel się przygodą. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Cieszę się że dzisiejsza wieczorna rozmowa z panami w niebieskich mundurach nie zakończyła się "nocowaniem na dołku" Więcej szczęścia niż rozumu ... ale czego się nie robi dla reaktywacji kesza ;-) To może być pouczający dla innych - podziel się przygodą. Tego typu "przygody" sa swietnym tematem na spotkania eventowe. Seb - zostaw temat niewyjasniony do Andrzejek, wtedy podzielisz sie z ekipa przy ognisku, a potem moze i z reszta Kolezenstwa. Swoja droga i tak w naszym malym grajdolku zwanym 100lica byly juz "ciekawsze" przypadki Quote Link to comment
seba020 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 [...] To może być pouczający dla innych - podziel się przygodą. Tego typu "przygody" sa swietnym tematem na spotkania eventowe. Seb - zostaw temat niewyjasniony do Andrzejek, [...] Żeby wilk syty i owca cała ... wniosek z przygody taki żeby mówić szczeże, myśleć szybko i trzeźwo a czasem po prostu trzeba mieć szczęście żeby trafić na koniec dyżuru/zmiany, dzęki czemu perspektywa wypełniania dodatkowych papierków w sobotni wieczór przeważyła szalę na naszą kożyść "...i żeby Pan nam tutaj nie narozrabiał!" no i kesza w tym miejscu już nie odtworzę... znaczy się nie "narozrabiam" Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 ... znaczy się nie "narozrabiam" Zlituj sie, pls.... Dla wszystkich pozostalych --> niestety, Sebus nasz kochany to dyslektyk, wiec nie bijcie go (za mocno).... Quote Link to comment
seba020 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 ja bym to ujął inaczej... skupiam się na treści nie na formie W większości przypadków się już wyrobiłem, ale w emocjach zdaża mi się pokazać "prawdziwą naturę" Quote Link to comment
+Stryker Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 @seba, teraz są takie sprytne przeglądarki, które (bez emocji ;-)) podkreślają błędy ortograficzne, forma też ma znaczenie, serio ;-) Quote Link to comment
Recommended Posts