Jump to content

Pekha (1954-2005) In Memoriam


ekhoc
Followers 1

Recommended Posts

Sain tänään torstaina tiedon, että Pekha on aivan yllättäen kuollut kätköilyreissulla tiistai-iltana. Hänet löydettiin käynnissä olevasta autostaan omalta paikaltaan istumassa ja kannettava tietokone oli auki omalla paikallaan. Kuolinsyyksi arvellaan sydänkohtausta. Pekha olisi täyttänyt toukokuussa 51 vuotta.

 

Hänen vaimonsa kertoo viestissään:

Pekan kuolema oli paras mahdollinen: hän kuoli uuden, innostavan harrastuksen parissa kauniilla paikalla äkillisesti ilman tuskia, ei toivottavasti edes ehtinyt tajuta kuolevansa. Ja hän tiesi olevansa rakastettu. Voiko ihminen enempää kuolemalta toivoa?

 

Pyyntö Loimaan ja Koski TL:n suunnalla liikkuville: voisiko joku käydä katsomassa, onko mahdollisesti Myllyrannan tai jonkin muun lähiseudun kätkön logissa Pekhan kuittauksia 12.4., sekä mahtaako TB Madame Butterfly olla niissä jossakin. Pekhan vaimo haluaisi tietää, mitä Pekha oli etsimässä, sekä ehtikö löytää etsimänsä.

 

English summary: Finnish geocacher Pekha has suddenly deceased during a caching trip on Tuesday evening. Reason was apparently a heart attack.

Link to comment

Syvä osanottomme PekHan vaimolle ja muille läheisille.

Kaikki me, jotka olemme "vihkiytyneet" tähän hieman outoon harrastukseen yhdymme täysi PekHan vaimon sanoihin. Olemme merkillinen hajallaan oleva perhe. Vaikken koskaan PekHaa tavannut niin logeista huomasin, että uusi aktiivinen harrastaja on joukossamme, nyt poissa.

Kevyet mullat PekHalle.

Edited by atrivsolap
Link to comment

Lämmin osanottoni. Minäkään en valitettavasti ehtinyt Pekhaa henkilökohtaisesti tavata, vaikka samalla kätköllä samana päivänä käytiinkin. Tuntuu tosiaan siltä, kuin olisi menettänyt vanhan ystävän <_<

Yli kaksisataa löydettyä kätköä reilussa kahdessa kuukaudessa kertoo valtavasta innostuksesta harrastukseen.

Kunnioituksella Pekhaa muistaen.

cry.gif

-Maxxy

Edited by Maxxy
Link to comment

Kyllä se vaan hiljentää ja pistää ajattelemaan. En Pekhaa tuntenut henkilökohtaisesti, mutta seurasin innolla miehen matkaa kätköltä toiselle. Tänään Pekha täällä ja huomenna jossain muualla... Pekha liikkui sangen laajalla alueella löytöjä keräten. Lämmin osanottoni.

Link to comment

Oma osanotto PekHan perheelle ja lähimmäisilleen.

PekHa tuntui mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä, joka jaksoi pitää huolta myös muiden kätköistä.

PekHan nopeusennätys oli hänelle tärkeä ja itse ainakin pidän sitä suuressa arvossa.

Harvassa on noin innostunut kätköilijä.

Sähköpostin kautta tuli oltua vain tekemisissä mutta me kätköilijät olemme yhtä suurta hajanaista perhettä, joten kyllä tämä pistää ajattelemaan.

Uusi kätköilijä ehti kumminkin nauttia tekemistämme kätköistä.

Se lämmittää mieltä.

Edited by Scrod
Link to comment

Häh? Kuollut? Juurihan me hiljattain keskustelimme M/S Isabellan sijainnista, että missä päässä siltaa se oikein sijaitsee. Hänen oma sillanpäänsä olikin lähempänä kuin varmaan kukaan osasi arvata. Kyllä tuli kylmät väreet ja elämän hauraus mieleen. Syvimmät osanottoni perheelle ja ystäville. On tämä hieno porukka.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...