Jump to content

perttuh

+Premium Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by perttuh

 1. Ilmoittaudun omistajaksi! Lähetän löytäjälle tuntomerkit yksityisviestinä vähän myöhemmin. Tästä kätköstä tulikin sitten DNF + LL (eli Lamp Lost).
 2. Olin itsekin kirjoittamassa oikaisua faktatietoihin, mutta Tervas ehti ensin. Vielä sen verran offtopic -korjausta, että kumpikaan näistä ei sijaitse Loviisan alueella. Mutta mukavaa, että uusia kätköjä on luvassa Itä-Uudellemaalle.
 3. "Pescara, Italy" saapui Lempäälään 26.1.2007.
 4. Lentoaseman lohkareet -kätkö on saanut muutaman kävijän sanaiset purkit avautumaan: Suurnesu 11.10.2005 Kilpertti 23.11.2006 Nauroin vedet silmissä luettuani Jusun lokikirjoituksen Salonojan silta -kätköltä: Jusu 20.8.2004
 5. Tätä kirjoittaessa (edelleen) 1963 kätköä listattu, joten viime hetkellä mukaan. Arvaus: 26.5.2006 klo 21:37.
 6. Radio Suomen Tampereen radion alueohjelmassa haastateltiin tänä aamuna Harjusta! Leppoisa ja hyvin sujunut haastattelu antoi hyvän kuvan kätköilystä, vaikka toimittaja jutun juonnossa vähättelikin kätköjen kokonaismääriä maailmalla ja Suomessa.
 7. Vain muutama viikko sitten keskustelimme sähköpostitse eräästä Tampereella sijaitsevasta kätköstä, ja nyt hän on poissa. Otamme osaa Pekhan lähimmäisten suruun. - perttuh (E&P&M)
 8. Ristiinan kunnassa, kirkonkylän pohjoispuolella sijaitsee Löytö. Nimi on mielestäni niin geokätköilyhenkinen, että paikka ansaitsee kätkön.
 9. Laitteessani oli tapahtumahetkellä ohjelmistoversio 3.30. Päivitin sen juuri onnistuneesti tuohon uusimpaan, kiitos "muistutuksesta"! Samoin kiitokset kaikille tähän astisista kommenteista.
 10. Viime viikonloppuna Garmin GPSmap 60C näytti sisätiloissa sijainniksi Ruotsin, 120 km Tukholmasta lounaaseen, vaikka todellisuudessa paikka oli Varsinais-Suomessa, n. 20 km:n päässä Turusta. Erikoista oli myös se, että laite tulkitsi olevansa liikkeessä. Seurasin melko kauan, miten koordinaatit vaihtuivat nopeasti ja nopeus näytti yli 300 km/h koko ajan hieman laskien. Lopuksi huomasin, että maksiminopeudeksi oli tallentunut 469 km/h. Tästä erikoisesta tapahtumasta jäi myös n. 60 km pitkä lounaan/koillisen suuntainen jälkiloki laitteen pohjakarttaan Ruotsin alueelle. Onko muille sattunut vastaavaa? Yritin ottaa GPS:n näytöstä kuvia, mutta en onnistunut saamaan niistä teräviä.
 11. perttuh

  Fin:eti Ite!

  Peetun IPv6-address -kätköä voisi kommentoida vaikka näin: TASOPIILO, OLI IP-OSAT!
 12. Haasteeseen on vastattu Seuraavat viisi uutta kuntaa kuuluvat nyt geokätkennän piiriin: Askola Myrskylä Nousiainen Pukkila Yläne
 13. Mukavaa, että kätköni Kuhankuonolla on herättänyt kiinnostusta. Se sijaitsee Yläneellä ja taitaa olla kunnan ensimmäinen kätkö... Yritän osaltani vastata Capt.Morganin haasteeseen ja viedä kätköjä uusiin kuntiin tämän vuoden aikana.
×
×
 • Create New...