Jump to content

hikerbiker...

+Premium Members
 • Posts

  244
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hikerbiker...

 1. Geokätkentä, kyllä kalskahtaa korvaan. Ei tämä ole pelkkää piilottamista. Geocaching = Geokätköilyä Geocacher = Geokätköilijä Täytyy kompata ja täysillä. Toivottavasti jatkossa perusterminologia on väitöskirjassa oikein.
 2. Artikelissa pisti silmään kohta "jopa lapsikin pystyy sitä keikuttamaan". Vuonna 2006 kivellä ja purkilla käydessäni sai jo olla aika iso lapsi joka tuon kiven sai keikkumaan.
 3. Olisikos mahdollista saada kuva näytille? Ovat varmastikin hienot. Lisäsin ikiliikkujan lokiin tuon kuvan. "Taideteoksen" nimi on Tinun rukki. En tiedä miten tämän kuvan kanssa käy tässä yhteydessä mutta sieltä kätkökuvauksesta se ainakin löytyy. Uskomattoman hyvän näköiset ja hyvin entisöity. Ite kun kans tykkään kaikesta wanhasta ja noi kuulosti varsin mielenkiintoisilta löydöiltä. Kiitos tämän jakamisesta!
 4. Olisikos mahdollista saada kuva näytille? Ovat varmastikin hienot.
 5. Tämä oli myös jotenkin niin liikuttavan koskettava onnistuminen. Lämmin kiitos kaikille asianosaisille. http://www.geocaching.com/track/details.as...43-d23b6b13bb77
 6. Ite mietin vähän vastaavia viimeksi kun Riihimäeltä on yksi mysterypurkki tullut löydettyä ja logattua lokikirjaan mutta lisätehtävää en ole suorittanut jonka suorittamisen jälkeen kätkön saa lokata netissä löydetyksi. Ja kun tykkään kans listata tasasataset ylös. Otin sitten sen kannan että Geocaching.comin statistiikka määrittää löydettyjen kätköjeni määrän, oli tarkka tilanne sitten +-1 tai jotain. Helpottaa kummasti varsinkin näin hatarapäistä.
 7. Ei sitten taida olla millään mahdollista saada Töysän tietoa päivitettyä oikeaksi?
 8. Hmmm... Tohninmäki on listalla mainitusta hieman pohjoiseen. Tässä on paikka määritetty karttapaikan tms. käyrästön mukaan ja kartalla nimi näkyy näin. Netistä löytyy myös poikkeavaa korkeustietoa, mutta, mutta... En nyt oikein ymmärrä mitä uhoamista siinä on jos toteaa että Töysän korkein kohta on toinen kuin listalle epämääräisistä syistä päätynyt. Kaikki töysäläiset kuitenkin tietää että Töysän korkein kohta on legendaarinen Tohninmäki.
 9. Siis Töysän korkein kohta on Tohninmäki eikä tuo listalle eksynyt
 10. (Geo)kätköilen viikottain, (geo)kätkentää tulee tehtyä vain muutaman kerran vuodessa.
 11. Uusille kätköilijöille tiedoksi että adoptointi on helppo homma, pari sähköpostia ja siinä about kaikki. Tämän jälkeen tietty tarvitsee viedä puuttuvat purkit paikoilleen ja enabloida kätkö. Taustatukea annan jos tarvitaan. Listasta voi adoptoida haluamansa määrän, kaikkia ei tarvitse saman nimimerkin adoptoida. Josko nyt tärppäisi... Tämä keissi sai lopulta onnellisen päätöksen, kiitos Fisupapan ja Fundiksen
 12. Uusille kätköilijöille tiedoksi että adoptointi on helppo homma, pari sähköpostia ja siinä about kaikki. Tämän jälkeen tietty tarvitsee viedä puuttuvat purkit paikoilleen ja enabloida kätkö. Taustatukea annan jos tarvitaan. Listasta voi adoptoida haluamansa määrän, kaikkia ei tarvitse saman nimimerkin adoptoida. Josko nyt tärppäisi...
 13. Nyt on harrastajamäärät nousseet sen verran reippaasti, etten pysty tarjoamaan riittävän tehokasta huoltoa seuraaville kätköille. Toivottavasti kätköt löytävät uuden isännän/emännän niin koko Route 66 -kätkösarja säilyy kätkökartalla. Route 66 - Orivesi. Purkki ilmeisesti hukassa toistamiseen, kannattaa piilottaa uuteen paikkaan mielellään lähelle Route 66 alkua. Route 66 - Ruovesi. Ryövärinkuopan ryöväri on pöllinyt purkin. Route 66 - Visuvesi. Kaunis kätköpaikka mutta hyvän kätköpaikan löytämisessä pieniä haasteita... Purkki tallella mutta ei alkuperäisellä paikalla. Route 66 - Jäminkipohja. Samalla rahalla vielä tämäkin. Kätkö kunnossa. Kiinnostuneet yhteys mielellään profiilin kautta spostilla. Kiitos.
 14. If you'd like to come and greet us there will be event during coming weekend some 50 km from Espoo: MCGC Meeting
 15. Todellinen final rest stop... Aikuisten oikeesti ihan kannatettava ajatus. Tätä ei voi tuoda esille liikaa. Turhan useiden kiviaitojen purkuoperaatioon on tullut törmättyä.
 16. Jep. Mun ílmoittautuminen tilaajaksi koskee tuota amerikan versiota, ei eurooppalaista/suomalaista.
 17. Hienoa että Shambbukin on vielä linjoilla Eikös tuossa lue Route 66 Visuvesi? Ai ei.. no se kuitenkin sijaitsee kanavan varrella.
 18. Seuraavat pari Route 66 -kätkösarjan purkkia on kanavan välittömässä läheisyydessä. Saa liittää listaan jos siltä tuntuu: Route 66 - Virrat Route 66 - Ruovesi
 19. Pakkohan se on panostaa harrastuksen jatkumoon. G-d, laitoin spostiisi profiilin kautta jo noi 100 mysteerin ratkaisut etumaksuna, kolikot laitan tilaukseen heti kun palkka menetetystä vapaa ajasta tulee tilille.
 20. Amerikan foorumilta löytyy jonkun verran kätköilystä statistiikkaa koko maailman mittakaavassa. Ohessa linkit: Osa 1 ja Osa 2.
 21. Sometimes short description equals good cache. At least what comes to mystery caches. Actually this mystery has rather long story: Decimal Primes if you compare it to this master piece: '
 22. Joko Vartti-lehti on unohtanut julkaisseensa tämän jutun?
 23. Lainaus sivulta miltä lista on kerätty: "If you have a geocoin or know of a geocoin that has traveled farther than any on the list please email us." Perustuisiko lista manuaalivaihteeseen?
 24. Tilastotietoa nykyisen "0km"-kätköjen bookmark-listauksessa olevista kätköistä. Jakauma purkkikoon mukaan: Mikro 27 Small 5 Regular 2
×
×
 • Create New...