Jump to content

mtlbiker

+Premium Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mtlbiker

 1. Hello Sweden, I've contacted nick called Raddna thru user profile several times by email over the passed years, without any response They have in hands my TB ALESSI - the windsurfer since 29.07.2009!!! According to user profile they are still quite active until 2012 ( Last Visit: Friday, 27 July 2012). Can anyone help me to find my TB Alessi? Please contact me: mtlbiker@gmail.com...thanks!
 2. Toimivampi linkki Helsingi Dessant 7:n
 3. keskiviikkona 20.5.2009 klo 10:44 Satelliittien korvaus kolme vuotta myöhässä Gps-satelliittipaikannus uhkaa hajota - pahoja virheitä Yhdysvaltojen hallinto on tehnyt tarkastuksen gps-satelliittipaikannuksen tilaan, ja päätelmät ovat pelottavia. Gps-järjestelmä on Yhdysvaltojen armeijan vastuulla, mutta armeija on tehnyt pahoja virheitä. Ensi vuonna gps-paikannusta uhkaa tarkkuuden heikkeneminen, millä voi olla vakavia seurauksia lentoliikenteelle, armeijan gps-ohjatuille pommeille ja muillekin gps:n käyttäjille. Laajan selvityksen on tehnyt Government Accounting Office eli GAO. Loppuraportissa (pdf) varoitetaan voimakkaasti gps-satelliittipaikannusjärjestelmän ongelmista. Taustalla on se, että gps-satelliitit alkavat olla käyttöikänsä lopussa. Uusien satelliittien lähettäminen avaruuteen on kuitenkin myöhästynyt lähes kolme vuotta, vaikka budjetti on ylitetty 670 miljoonalla eurolla. Syitä ovat raportin mukaan jatkuvat projektijohdon vaihdokset ja satelliittien valmistajien muutokset. Myöhästyminen on vakava asia, sillä gps-paikannus perustuu avaruudessa olevaan satelliittien muodostelmaan. Paikannuksen tarkkuus syntyy siitä, että paikannuslaite näkee aina useampia satelliitteja. Tarkkuus uhkaa heikentyä selvästi Tällä hetkellä satelliitteja on maan ympärillä 31 ja tarkkuus on oikein hyvä. Minimissään satelliitteja tarvitaan 24. Ensi vuonna satelliitteja alkaa tulla käyttöikänsä päähän, mutta uusia satelliitteja aletaan lähettää vasta tämän vuoden lopulla. GAO varoittaa, että tällä vauhdilla satelliittien määrä laskee lähivuosina liian alas, eikä paikannuksen tarkkuus ole enää riittävä. Lentoliikenteelle ongelmia - armeijan pommit harhaan Seuraukset ovat vakavia, sillä gps-paikannuksesta on tullut perustyökalu moniin nykymaailman tärkeisiin palveluihin. Esimerkiksi lentoliikenne kärsii vakavasti, jos gps-paikannuksen tarkkuus heikkenee, varoittaa GAO. Myös gps-järjestelmän luoja eli Yhdysvaltojen armeija kärsisi ongelmista. Tarkkuuspommit ohjataan perille gps-paikannuksella. Jos tarkkuus kärsii, tarvitaan isompia tai useampia pommeja. Tämä saattaa nostaa taistelujen uhrimääriä.
 4. Akkujen kannalla minäkin pääasiassa. Autossa / kätköilyvarusteissa aina kuitenkin satsi paristoja varmuuden vuoksi. Kannattaa käyttää noita uudemman tekniikan varauksen pitäviä NiMh-akkuja. Ensimmäisenä oli markkinoilla Eneloop, sitten tuli kilpaileva hiukan halvempi versio samoilla spekseillä GP ReCyko+ ja lopulta muiltakin paristo/akku valmistajilta on tullut omat versionsa markkinoille….VARTA:lta nimellä Ready2use & DURACELL:ltä nimellä ActiveCharge jne. Näiden uusien NiMh-akkujen parhaita puolia ovat hyvä pakkasen kesto ja purkautumattomuus – 6kk:n varastoinnin jälkeen on vielä 90% kapasta jäljellä ja 12kk:n päästä vielä 85% . Normaali NiMh akulla on turha lähteä enää kätköilemään muutaman viikon päästä lataamatta niitä uudelleen.
 5. Hello, Does anybody know TeamLeoCaching due they have been keeping my Purjelautailija ALESSI - the windsurfer TB in their hands allmost 6M. I do have tried to contact them thru the profile-page without succes. Can you swedish cachers, pls, transfer this quest to your local caching forums, tks.
 6. Kotilääkäri-lehdessä 04/2008 osiossa HyväKunto s.45 on sivun juttu aiheesta.
 7. Tästä on mainittu aikaisemmin täällä: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php...4724&st=44# Tämä "miestenTiimarin" lamppu nyt vain €2,50! Edellisen kanssa erittäin paljon yhteneväinen mustana & näppärällä fillaritelineellä JESSI-tavarataloissa € 4,50.
 8. Kun tuo eka lamppu tilaukseni katosi postissa eikä siten koskaan saapunut perille olen joutunut=saanut vaihtaa useita emaileja erittäin avuliaan ja ystävällisen Susannan kanssa ja hän pyysi välittämään alla olevan tiedotteen kaikille PRE-ORDERin tehneille: "I have many customers from the geocaching forum, please give my warmest wishes for all of them and if you can please let everyone know that all pre-orders are shipped as of wednesday. Thank you so much! :-) Cheers, Susanna!
 9. Tilaamani lamput saapuivat lopultakin. Mukana oli vielä diffuserit + lisänä pahoitteluna tilauksen häviämisestä matkalla punaiset suodattimet....nyt näkee...
 10. Prismoissa 4 x AA ReCyko+ €15,55.
 11. Näitä uuden sukupolven NiMh-akkuja löytyy nyt markkinoilta myös VARTA:lta nimellä Ready2use & DURACELL:ltä nimellä ActiveCharge. Molempia merkkejä löytyy ainakin Clasulta.
 12. Jep, huonoa tuuria pelissä. Ei ole koskaan ennen mitään jäänyt nettikaupoista tulematta. Suski siellä lähettäjä päässä on ollut hyvin ystävällinen ja lupaa lähettää uudet lamput kirjattuna priority postina heti kun saavat uutta tavaraa hyllyyn! En ole lainkaan huolestunut asiasta.....
 13. Mun tilaukseni on jäänyt jonnekin kuleksimaan, kun ei ole vieläkään saapunut vaikka on pantu Royal Mailin kyytiin jo 25.10! Jos tilaus ei saavu putiikin seuraavan täydennys tilauksen saapumiseen mennessä Suski laittaa uudet postiin ja käy Royal Mailin vakuutuksen kimppuun.
 14. Mullekin luvattiin alennus, jälkikäteen kunhan ilmoitan lamppujen saapuneen... ei oo vielä saapuneet
 15. Täältä löytyy yksi vaihtoehto: http://www.reittipiste.fi/product_info.php...060834142fdd664
 16. Täältä löytyy Fenixin review!
 17. Minua alkoi iinnostamaan tämä "miestentiimarin" alle 10 € led fikkari, joka oli lähes yhtä hyvä, kuin tämä 50 €:n superlamppu. Voitko kertoa tästä kaupasta tarkemmin ja mistähän mallista oli kysymys? Kiitos jo etukäteen ! Sehän oli tämä linkissä oleva 3xAAA fikkari. Onhan se paljon halvempi kuin tämä Feniks, mutta häviää ominaisuuksissa selvästi. Perinteisen 2xAA Magin voittaa heittämällä ja on lisäksi todella halpa. http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=19195828
 18. Jees, kyllähän siihen akut käyvät ja mahtuvat. Kannattaa käyttää noita uudemman tekniikan varauksen pitäviä NiMh-akkuja kuten Eneloop tai kilpaileva hiukan halvempi versio samoilla spekseillä GP ReCyko+
 19. Moe, Itsekin tilasin samasta kaupasta keskiviikkona samat lamput kaverin kanssa....odottelemme vielä toimitusta perille saapuvaksi. Pääsimme tutustumaan ko. tuotteeseen koska eräs kaverini oli tilannut ko. lampun pari viikkoa aikaisemmin. Suoritimme työkavereiden kanssa aikaisempien olemassa olevien erilaisten fikkareiden vertailua (uudet paristot ja polttimot kaikissa) ja kyllä ko. lamppu pesi muut mennen tullen, varsinkin perinteiset Magit olivat tämän rinnalla kynttilöitä. Yksi ruotsalaisen "miestentiimarin" alle 10€ led fikkareista pääsi jopa samalle lähtöviivalle (reilusti kynttilöitä parempi), mutta ei rinnalle eikä ohi...moni duunikavereista hakikin sitten omansa sieltä...kun eivät voineet kuvitellakaan sijoittavansa 50€ fikkariin.
 20. Geokätköilen satunnaisesti ja vielä harvemmin kätken.
 21. Moe, Onkos tämä se Vilosparran uusi geomobile? Solifer Klik
 22. Hi, There are almost zero visitors from Norway usually, pls, try their own site Norway site
 23. Hi & greetings to the beautiful BC. If you catch a bus tour in St.Petersburg you probably stop or at least drive by this cache: St.Petersburg's most beautiful
 24. Nytpä onnistuin. Meni suoraan Geocache listalle...GPSr on 60CSx ja Firefox on 2.0.0.4 !
 25. Moe, Firefox on 2.0.0.4 ja Test page tunnistaa kyllä GPSr:n, mutta kätkön tiedot eivät siirry gepsiin....onko neuvoja? Garmin Communicator Plugin Test Page Communicator Plugin is properly installed and up to date, version 2.1.0.3. Garmin GPS device is detected and communicating properly: GPSMap60CSX (Unit ID 3316761274)
×
×
 • Create New...