Jump to content

Geodyykkari

+Premium Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geodyykkari

 1. Mikrobitissä oli myös geokätköaiheinen sarjakuva.
 2. No niin... teamLP on nyt Geodyykkari.
 3. Viime talvena menin etsimään Vanaja Fishing Spot kätköä. Ajoin autolla erään naispuolisen koiranulkoiluttajan ohi. Jätin auton parkkiin ja lähdin kävelemään. Pidin huppua päässä kun oli kova myrsky ja lunta satoi vaakatasossa. Lähestyessäni kätköä katsoin taakseni, onko jästejä näkyvissä. Nainen tuli perässä kahden pienen koiran kanssa. Poikkesin kävelytieltä rantaan päin. Toisaalta kukaan tervejärkinen ei mene sinne pimeässä ja myrskyssä maisemiakaan ihailemaan. Käännyin katsomaan, joko se koiranulkoiluttaja on mennyt. Olihan se, mutta meni niin lujaa kuin jaloista pääsi koira kummassakin kainalossa. Tuli vähän semmoinen halju fiilis, että miksikä se minua luuli. Ei oikein viitsinyt perään huutaa että kätköä tässä vaan haetaan.
 4. Tuon voi kiertää sillä, että kolmen kerran jälkeen vain poistaa MapSendin koneelta ja asentaa uudelleen.
 5. Kyllä niitä saa. Laita tarkemmat toimituskoordinaatit ja kokotoivomukset minulle sähköpostiin niin homma järjestyy. Terv. Hemppa
 6. Meillä asuu 13-vuotias kissa, tai välillä kun sen elkeitä seuraa, niin tuntuu että sen mielestä me asutaan sen luona. Koirien kanssa tullaan hyvin toimeen ja niistä pidetään paljon, mutta minusta ei ainakaan olisi lähtijäksi säässä kuin säässä aamuviideltä pissareissulle ulos. Kätköreissuilla olen monesti ajatellut että nyt kun olisi koira, sillä olisi pystynyt monissa paikoissa naamioimaan omat touhut. Minuakin puri vuonna -85 mäyräkoira naamaan, älkää naurako, tämä tarina on tosi. Onneksi ei jäänyt pahoja jälkiä. Ei niitä silti auttaisi pelkäämään alkaa. Lauloihan Gösta Sundgvistkin että "tässä naamassa arpikin kaunistus olis..."
 7. Lämmin osanotto myös teamLP:n väeltä.
 8. Loistavaa! Syntyikö tuo ihan ilman touppinkiaineita?
 9. Näin tällaisen tänään Prismassa: Ostamalla kaksi Atrian kalkkunaleikepakkausta á 250 gr saat kylkiäisenä Curverin 1,2 l rasian. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Nyt kaikki kalkkunaa syömään niin että napa ruskaa!
 10. Olimme tänään Tuusulanjärven rannalla sijaitsevalla Jotain vanhaa kätköllä jossa tapasimme myös pari muuta kätköilijää. Etsittiin aikamme porukalla kunnes he joutuivat lähtemään. Sanoivat, että näkevät netistä sitten olemmeko löytäneet. Löydettyämme kätkön lähdimme ajamaan Rantatietä kohti Järvenpäätä, kunnes tuli samanlainen auto vastaan kuin kätköystävillämmekin oli, jopa rekisterikin oli jotenkin syöpynyt mukamas verkkokalvolle ja tuntui siinä vaiheessa samalle, puhumattakaan kuljettajan kasvoista jotka nekin olivat tutun oloiset, mitä nyt lasin läpi näki. Hiljensin ja tuikkasin valoa, pysähdyimme vierekkäin, avasin lasin ja sanoin: "Löytyi". Siihen toisen auton kuski: "Ai, siis mikä löytyi?" Siinä vaiheessa huomasin että eihän nämä ole samoja ihmisiä laisinkaan! Että teki mieli vajota jalkatilaan. Pyysin anteeksi erehdystä ja matka jatkui. Jossain mietitään varmaan vieläkin, että mitähän ne on löytäneet?
 11. Geodyykkari

  Apua!

  Oliskohan tuo ottipaikka? Lähdetäänkö porukalla uistinta vetämään viikonloppuna?
 12. Olympus Camedia C 4000 ja Canon 300D järkkäri. Olympus on ollut jo n. 3 vuotta ja Canon vajaan vuoden. Molemmat on hyviä merkkejä joita voi suositella. Järkkäri on aika iso kuskattavaksi kätköreissuilla, mutta kyllä se repussa kulkee kivuttomasti. Kamerahan on kätköhommissa erittäin oivallinen hämäyskonsti, kun jästejä pyörii liikaa ympäristössä.
 13. Ellen väärin ole katsonut, niin Hautalampi oli Kalvolan ensimmäinen. Tehty yhteistyössä TB Bob the Cache Builderin kanssa.
 14. Geodyykkari

  Fin: Ajatus

  Hyvää juhannusta kaikille. Tuli mieleen, että kätköilyllä ja lavatansseilla on yhteisiä perinteitä. Ainakin ennenvanhaan oli tapana tehdä kätkö tanssipaikalla halkopinon koloon. Sitä saattoi sitten käydä isompikin porukka etsimässä yhtäaikaa.
 15. Raskaan työviikon jälkeen tulee joskus lähdettyä parille kätkölle. Siinä sitten helposti tulee mieleen, että josko vielä pari kätköä? (Kuuluisia viimeisiä sanoja.) Hyvään vauhtiin kun pääsee, niin sitä saattaa jo tempaista parit multikätkötkin. Joskus saattaa olla satelliitit niin hukassa että ei tipu enää kätköjä, sanotaan että "eiköhän sitä ole tullut logattua yhdelle päivälle tarpeeksi, huomenna sitten uudemman kerran. Sitten voisikin muistinvirkistykseksi kaivaa esiin tutun laulun.
 16. Purkissa oli ja on edelleen tiedote. Ehkä noin kolmasluokkalainen lapsi ei malta lukea mikrokätkön pienellä painettua tekstiä.
 17. Eihän toi vaan ollut joku aprillipila?!
 18. Tästä asiastahan olikin tieto ja olen maksanut jäsen- ja liittymismaksun jo 2 viikkoa sitten. Uudet kätkörasiat ovat postissa, mutta nyt tarvitsee säästää viikkorahoista jonkin aikaa, että saan ne lunastettua.
 19. Koordinaattien N61' 01,727 E024' 25,911 paikkeilla on ainakin grillikota Aulangon tekosaaressa. Sinne joutuu jonkin matkaa kävelemään parkkipaikalta, mutta sehän ei ole ongelma meille teräskuntoisille kätköilijöille . Itselläni kyllä näyttää olevan menoa kumpanakin ajankohtana.
 20. Eihän meillä mitään seuralaispalvelua ole. Meiltä saa vain noita paitoja.
 21. Tässä olisi jonkinlainen viritys: Mua puri kätkökärpänen, mut miksi suremaan? Jo kauan sitten lääkkeen löysin siihen puremaan. Gepsi kourassa, alla satelliittien, on kunto hyvä ollut mulla siitä lähtien. Jos loota ei oo kätköllä, niin missä vika on? Se on joko pöllitty, tai olet neuvoton. Kas goordinaatit auttaa aina kätkön löytymään, mutta aika ajoin oletkin joutunut nöyrtymään. Siis etsimään, etsimään joka päivä sännätään. Ja kun päivä on ohi niin kätköi keksitään. Tahdon olla hakemassa aina, sekä maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Travelbugin tiedetään myös loorassa käkkineen. Se siellä oottaa etsijöitä metallilätkineen. Siitä bugi reppuun mukaan, kotiin loggaamaan, vaimokin on näemmä kerinnyt jo kokkaamaan. Siis etsimään, etsimään joka päivä sännätään. Ja kun päivä on ohi niin kätköi keksitään. Tahdon olla hakemassa aina, sekä maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Joku laatii nytkin pirullista kätköä. Mä istun netin äärellä janoten lähtöä. Auto taikka fillari baanaan sohjoiseen, on meillä kätköjä etelästä pohjoiseen. Siis etsimään, etsimään joka päivä sännätään. Ja kun päivä on ohi niin kätköi keksitään. Tahdon olla hakemassa aina, sekä maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.
 22. Tulin juuri kotiin kätköreissulta Tuulos - Luopioinen. Tämä oli hyvä ratkaisu, kun ei tänäkään vuonna tullut sitä kutsua linnanjuhliin.
 23. Yritän olla yrittäjä mainosalalla, jos Luoja ja verottaja suo.
 24. Kyllä, ohjelma ja leikkuri toimii viivakuvatasolla. Kyllähän värejä voi olla useitakin, mutta joka väri pitää leikata erikseen ja sen jälkeen asemoida yhteen ennen prässäystä. Menee aikaa enemmän ja paidalle tulee hintaa sen verran, että ei sitä kukaan enää osta. Jos haluaa monivärisen kuvan paitaan, esim valokuvan niin se voidaan tulostaa max A4 kokoon ja prässätä kiinni.
×
×
 • Create New...