Jump to content

Maxxy

Members
 • Posts

  436
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maxxy

 1. Ensimmäisenä tuli kyllä mieleen, että selain on tallentanut sivuston ja näyttää sen vanhan. Lataa sivu uudelleen (päivitä) niin pitäisi näkyä.
 2. Maxxy

  FIN: Tb Kateissa

  Kahdeksasta TB:sta viisi on matkalla hukkunut, kolmestatoista kolikosta seitsemän hukassa! Ja osa vain sen takia, että ei ole noudatettu ohjeita. Tottakai riski katoamiseen on aina olemassa, mutta mielestäni tuo katoamisprosentti on turhan korkea. Onko ainoa idea seurata, mihin asti ne pääsee ennen katoamista/varastamista? Uskon nimittäin, että osa kolikoista on päätynyt jonkun kokoelmiin Harmittaa...
 3. Onhan meilläkin jotain vastaavaa... EPA
 4. Kiitos. samaa toivotellaan täältä kaikille
 5. Jaakko Ilkan Patsas on hetken hyllyllä. Käyn korjaamassa kunhan pääsen taas kohtuudella liikkumaan
 6. Entäs kun kätkön D/T on 1/1 ja loggaus on "helppo". Onko se myönteinen (on samaa mieltä kätkön tekijän kanssa) vai kielteinen (niin kuin sen helposti lukee). Eikös 1/1 pidäkin olla helppo Oikeasti itse ainakin joskus jää kaipaamaan h i u k a n pidempää loggausta ja vastaavasti itse yritän kertoa hiukan enemmän kuin pelkkä "löytyi". (Kai se nyt löytyi, jos sen kerran loggaa ).
 7. Hieno homma. Eikä meistä oikeasti kiinnostakaan enempää tietää. Pääasia, että homma on hanskassa
 8. Duoda, duoda.... onkohan tästä äänestyksestä mitään yhteenvetoa missään?
 9. Näyttäisi olevan FTF tarjolla. Jokohan turkulaiset on lähteneet...
 10. Seinäjoella järjestetään rytmikorjaamolla Voimafest -tapahtuma, jossa mm. esitellään nuorille erilaisia harrastuksia. Olen lupautunut menemään paikalle ja kertomaan geokätköilystä. Tapahtuma alkaa perjantaina n. klo 18 ja päättyy n. 21. Jos joku vain pääsisi kaveriksi, olisi paljon helpompi vetää tuo 3 tuntia (osakin auttaa). Ja näkisivät, "notta en mää yksin oo aivan pöyröö, niiton muitaki kolloja" edit: Nyt se FIN jäi pois tuosta alusta
 11. Johan nyt toki . Näistähän osa on jo kätkötetty, mutta monta paikkaa odottaa vielä omaa purkkia. Laitan säpön kunhan ehdin kotikoneelle. Ja ottakaa muutkin E-P:n kätköilijät yhteyttä!
 12. Ilkka -lehdessä oli alkuviikosta (tai sunnuntaina) jututettu Seinäjokista kätköilijää. Ihan mukava juttu.
 13. 0 km: Jalasjärvi on valtatie 3:n "varrella" ja tiekirkko, mutta kätkö on tätä toista sarjaa. Auttaisiko, jos kuvauksessa mainitsee asiasta?
 14. Kuulostaa asialliselta . Ihan mielellään lähden mukaan. Tarkempia tietoja tarvis vain, joten laitan sähköpostia. Seinäjoelta vielä joku toinen kaveriksi, niin vot .
 15. Maxxy

  FIN: Tb Kateissa

  Onko kenelläkään tietoa kätköilijästä nimimerkillä "mesilä explorers"? Lokin mukaan on ottanut Hamnskogen kätköstä kolikkoni CGP (Cat Geocoin Piia) 23.12.2006 ja kolikko on ilmeisesti edelleen hänellä. Yritin laittaa profiilisivun kautta sähköpostia, mutta tuli bumerangina takaisin. Profiilisivun mukaan olisi kuitenkin ollut toukokuussa vielä kirjautuneena Toinen ongelma on TB TAZ, joka on myös ollut viime joulukuusta saakka "rosiczka" -nimimerkin hallussa jossain päin eurooppaa. Sinnekin olen laittanut postia joka kuukausi, mutta mitään vastausta en ole saanut. Ärsyttäviä tyyppejä tuollaiset, jotka eivät osaa huolehtia toisten tavaroista .
 16. Käytin juuri pohjoisen reissulla läppäriä välillä karttakirjana. Garmin kiinni usb:llä ja MapSource auki. Toimii hyvin (läppärille pitää vain rakentaa jonkunlainen teline).
 17. Sainhan minäkin tuon 200 täyteen (Karhunpesäkivi). Hitaasti, mutta varmasti...
 18. Maxxy

  FIN: GSAK Kysymys

  Just tein saman kaikille pohjoisen kätköille, että sain kuvaukset tikulle. Laitoin loggausmääräksi 6 ja näyttää toimivan. Mun GSAK'issa vaihtoehtoina on 1-10, 15, 20, 25, 30, 50 tai 100.
 19. Varmaan jollain huoltiksella saisi kokoontua ilmaiseksikin. Monilla on erillisiä/eristettäviä tiloja. (laitoin yv:kin).
 20. Minulle tulee PQ:t pakattuna (zip), jotka avaan GSAK:issa. Sitten siirrän ne gepsiin ja gepsistä MapSourceen. Monimutkaista, mutta näin voin muokata niitä ja Gsakissa saa lisätietona mm. kätkön tyypin ja t/d -pisteytyksen mukaan. Toinen vaihtoehto on ladata tarvittavat tiedot MapSourcen tuntemassa muodossa (riippuu ilmeisesti versiosta) ja napsauttaa "open...". eli avata yksittäin kartalle. Tämä on hankalaa, koska piste pitää kopioida ennen uuden avaamista ja tallettaa sitten tähän uudelle jne... Toivottavasti tästä oli jotakin apua...
 21. Sorry Scrod, vitsi oli sittenkin mauton ja poistinkin sen lähes heti. Ehdit kuitenkin (...kele) kopsata sen (vai tuliko postissa) . Lupaan tarjota oluen hyvitykseksi, kun seuraavan kerran nähdään (jos se jotain auttaa) . Noista asiallisista perusteluista kätköilyn harrastamiseen olen kanssasi aivan samaa mieltä. Lisäksi vielä on täytynyt pakottaa itsensä kertaamaan jonkun verran myös englannin sanoja. Kätköily on hyvä syy siihenkin .
 22. Sikajack: Minusta tuntuu, että toistat itseäsi . Juu, ei tuo wikin selityksen mukaan kyllä mene läpi, ei sovi yhteenkään tuntemistani kätköilijöistä .
 23. Tuo eurobasemap tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, vaikka olisi hiukan kalliimpikin. Eikös se ole niin, että siihen on mahdollista saada suomenkielinen ohjelmisto? Itse tykkäisin ainakin enemmän kotimaan kielestä. Samoin CX malli on aivan riittävä, se elektroninen kompassi ei ole järin hyvä ja vie kohtuullisen paljon virtaa (väittivät ne jotka olivat sitä testanneet). Täytyy vielä koittaa houkutella lisätilaajia...
×
×
 • Create New...