Mareczek_Paulineczka Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 to ty prawie 650 masz nie z Polski. Szacun................. Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Żaden szacun, zwyczajnie mieszkałem jakiś czas za granicą. Quote Link to comment
+soolash Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Gratulacje dla soratte ... tysiączek pękł :-). Kolejnych życzę. Quote Link to comment
+keymanPL Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Gratulacje! To kiedy zbiorowe pupendo? Jak na razie same 1000 padają u południowców, nasza jedyna nadzieja pozostaje w soolash'u Quote Link to comment
+soolash Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 ... nasza jedyna nadzieja pozostaje w soolash'u Załóżcie na event w Gdańsku 35 nowiutkich skrzynek, to 1000 pęknie mi na tym spotkaniu :-). Inaczej przyjdzie jeszcze trochę poczekać :-( Quote Link to comment
+formicaPL Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Załóżcie na event w Gdańsku 35 nowiutkich skrzynek, to 1000 pęknie mi na tym spotkaniu :-). Inaczej przyjdzie jeszcze trochę poczekać :-( Nie powiem, że się nie postaramy, ale 35 może być ciężko Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Gratulacje, spoznione jak zwykle, dla wszystkich ktorym stuknelo 1000, powoli zaczynam nadrabiac zaleglosci.... Soolash wez Ty sie nie obijaj.. po prostu Quote Link to comment
+soolash Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Soolash wez Ty sie nie obijaj.. po prostu Ależ ja się staram, jak tylko potrafię... Zważ, że nie jestem jeszcze na emeryturze :-). Jak wrócisz zza wielkiej wody, to odwiedzimy Łomżę i jakoś do tego tysiaka dociągniemy... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Soolash wez Ty sie nie obijaj.. po prostu Ależ ja się staram, jak tylko potrafię... Zważ, że nie jestem jeszcze na emeryturze :-). Jak wrócisz zza wielkiej wody, to odwiedzimy Łomżę i jakoś do tego tysiaka dociągniemy... Postaram sie cos zalozyc jak wroce zebys dociagnol, chociaz wczesniej musze sie chyba troche pozrastac, rower to niebezpieczny pojazd zwlaszcza jak jest slisko . Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 I tym razem jestem pierwszy z gratulacjami, nawet na wybory nie poszedlem z tego powodu , aaa gratulacjami dla Soolasha, 1000 mu stuknelo jak nic. Tak dalej Przyjacielu!!! Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Wielkie gratulacje! Szykuj brzuszek Quote Link to comment
+keymanPL Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Był uścisk dłoni, było "zdrowie", to teraz jeszcze na forum - gratulacje Soolash! Quote Link to comment
+ru.beus Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Aby tradycji stało się zadość: wielkie brawa dla soolasha. 'łosobiście' byłem świadkiem podejmowania skrzynki nr 1000 :-) Quote Link to comment
+Spider Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Gratulacje soolash! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Ale pupendo i tak Cię nie ominie Quote Link to comment
+bacza Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 soolash - szacuneczek i gratki rowniez ode mnie a tak swoja droga.. to dlaczego nie bylo wczoraj pupenda?? Quote Link to comment
+Mosznir Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 soolash - szacuneczek i gratki rowniez ode mnie a tak swoja droga.. to dlaczego nie bylo wczoraj pupenda?? To obcy zwyczaj ;P myślę, w Trójmieście powinno wprowadzić się wrzucanie do morza Wojtuś mam nadzieję, że nie stracisz motywacji ;P całuski. Quote Link to comment
+swapgirly Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Nieźle! Gratulacje! Quote Link to comment
+soolash Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 (edited) Wszystkim bardzo dziękuję. Szczególne podziękowania dla założycieli-tytanów (bez Was byłoby to niemożliwe - wielki szacunek) oraz towarzyszy wielu wspólnych wypraw (Wasze wsparcie było czasami kluczowe). Pupenda nie bylo, bo dawno nie korzystalem z solarium i silowni . Do zobaczenia na szlakach... Edited October 10, 2011 by soolash Quote Link to comment
+Maliniak Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 gratulacje tym razem przez forum Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Gratulacje również Quote Link to comment
+RobertPL Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Gratulacja dla Eli. Teraz można w Krakowie zorganizować wielkie potrójne pupendo ;-) . Obecne i dwa zaległe. Quote Link to comment
+VladoTA3 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Gratulujem ku 1000 Found It elales. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Gratuluje, teraz to juz z gorki Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Pare dni nie tu nie zagladalem, a tu takie rzeczy... !GRATULACJE dla wszystkich "kosmitow/kosmonautow" znaczy sie tych z kosmicznymi wynikami, ma sie rozumiec! Quote Link to comment
+elales Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Dziękuję. W końcu uciułałam. A teraz faktycznie z górki ;-). Quote Link to comment
+Spider Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 Gratulacje dla fosgen61! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Bacza też się dokeszował do 1000!!! Gratulacje Quote Link to comment
+soolash Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Gratulacje dla nowych Tysięczników . To bardzo fajna liczba... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Gratulacje dla Baczy i fosgen61 Quote Link to comment
+Spider Posted July 18, 2012 Author Share Posted July 18, 2012 Gratulacje dla baczy i soolasha za przekroczenie 1000 znalezień w Polsce! Teraz tylko musicie założyć odpowiednią liczbę skrytek i będziecie mieli złotą odznakę PTTK Quote Link to comment
+bacza Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 wielkie dzieki za gratulacje za tysieczne znalezienie w PL w szczegolnosci dziekuje BOX Team-owi PL, ktorego zalozycielska dzialalnosc w Gorznie jest po prostu imponujaca! spoznione gratulacje dla soolasha, ktory jako pierwszy siegnal po tysiaka w PL i dla bogobiga, ktory wlasnie tego dokonal Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Wielkie Gratulacje dla Hanbei'a, ktory smialym skokiem przekroczyl 1000 znalezien! Quote Link to comment
+soolash Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Hanbei! Herzlichen Glückwunsch von geoplumPL und soolash... Fajne są takie cztery cyferki, prawda? Quote Link to comment
+hanbei Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 bardzo Wam dziękuję za pamięć! przyznaję, obiecałem sobie jakieś 4 tygodnie temu tysiaka pod choinkę. no ale przekroczyłem własne oczekiwania. łowy pod kilonią i przy neuzelle (ale tam tylko liźnięcie) i w ciągu jakichś 32 godzin strzeliłem 232 kesze, przy czym większa część na nogach. około 36km piechotą i 14 na rowerze (tyle, że padł po 2/3, więc musiałem go... nieść na koniec zdecydowanym krokiem wysiadłem w poznaniu z pociągu, plecak zdeponowałem w sklepie "lecha" (same fan-artykuły dla fussballspieler) i na przełaj - bo nikt nie bardzo potrafił mi wskazać drogę - wybrałem się w pewne miejsce... które niebawem zaowocuje pewnym bardzo ciekawym nowym earthcachem ciekawym, bo takich miejsc na całym globie na palcach dwóch nóg i rąk można policzyć. do domu wróciłem totalnie padnięty. i ledwo odespałem, dzwoni mr.box: jakaś siedemdziesiątka nowych w górznie czeka Quote Link to comment
zywcu Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 ... w ciągu jakichś 32 godzin strzeliłem 232 kesze, przy czym większa część na nogach. około 36km piechotą i 14 na rowerze (tyle, że padł po 2/3, więc musiałem go... nieść... To, to do "statistiken machen ja ja" !!! Świetny wynik! Wielkie graty! Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 (edited) Wielkie brawa dla Hanbeia :-) Mi jeszcze ponad 200 keszy brakuje do tego wyniku :-D Może do końca przyszłego roku się uda dorównać, ale w tym czasie pewnie 'tysięcznicy' staną się 'dwótysięcznikami' Edited December 8, 2012 by ru.beus Quote Link to comment
+hanbei Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 dzięki, Chłopaki to prawda, Zywcu, Statistiken napuchły przyjemnie po tej akcji. ale muszę powiedzieć, że... apetyt jakoś tak dziwnym zbiegiem okoliczności w miarę jedzenia rośnie )) Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Po cichutku i nieoficjalnie spiesze poinformować, iż ABDUL65 dzisiaj przekroczył 1000. Niniejszym, o ile tutaj zajrzy, składam oficjalne GrATUlacJe :-) Mieć 1000 znalezień a do tego prawie 30% FTF to jest wynik Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Po cichutku i nieoficjalnie spiesze poinformować, iż ABDUL65 dzisiaj przekroczył 1000. Niniejszym, o ile tutaj zajrzy, składam oficjalne GrATUlacJe :-) Mieć 1000 znalezień a do tego prawie 30% FTF to jest wynik o kurcze! gratuluje!!!! Quote Link to comment
+soolash Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Wielkie gratulacje abdul! To juz byl Najwyzszy Czas . Szybkiego drugiego "k" zyczy geoplumPL & soolash. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Gratuluje, i jak to mowia teraz juz z gorki... Quote Link to comment
sadekgorzno Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Po cichutku i nieoficjalnie spiesze poinformować, iż ABDUL65 dzisiaj przekroczył 1000. Niniejszym, o ile tutaj zajrzy, składam oficjalne GrATUlacJe :-) Mieć 1000 znalezień a do tego prawie 30% FTF to jest wynik piękny wynik - gratulacje ABDUL65 Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Gratulacje dla kolegi abdula Ps. Zmotoryzowani mają łatwiej :-) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Gratulacje dla kolegi abdula Ps. Zmotoryzowani mają łatwiej :-) E, tam, niekoniecznie, czasami wystarczy rower i samolot Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 (edited) Po cichutku i nieoficjalnie spiesze poinformować, iż ABDUL65 dzisiaj przekroczył 1000. Niniejszym, o ile tutaj zajrzy, składam oficjalne GrATUlacJe :-) Mieć 1000 znalezień a do tego prawie 30% FTF to jest wynik piękny wynik - gratulacje ABDUL65 GRATULACJE , ABDUL65, cieszę,się,że i moje pojemniczki przyczyniły się do tego sukcesu... no to kiedy impreza ??? Edited March 2, 2013 by Wiesia.K Quote Link to comment
+soolash Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 @ Wiesia: impreza juz 16. w Toruniu. Trzeba przygotowac ciezka geocoin do pupendo, to sie abdula przechwyci gdzies miedzy stoiskami turystycznymi i zrobi to, co mu sie nalezy . Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 @ Wiesia: impreza juz 16. w Toruniu. Trzeba przygotowac ciezka geocoin do pupendo, to sie abdula przechwyci gdzies miedzy stoiskami turystycznymi i zrobi to, co mu sie nalezy . 16 pracuje do 10 , buuuuu Quote Link to comment
Recommended Posts