Jump to content

1000

Spider

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Murazorowi za czujność.

Jemu też gratuluję przekroczenia tej magiczne liczby.

Paweł, zrobiłeś to tak szybko, że nawet nikt nie zauważył.

Pozdrawiam.

Posted

Gratulejszyns dla kuchomika, któremu pierdyknął dzisiaj tysiąc znalezień!

Gratki Miko!!!

A tak swoja droga, to w ostatnim roku calkiem spora liczba osob przebila sie przez magiczna 1000ke... :) Na dokladke jeszcze ponad dwa miesiace zostaly do konca 2013, wiec moze wiecej osob dobije...?

Posted

Na dokladke jeszcze ponad dwa miesiace zostaly do konca 2013, wiec moze wiecej osob dobije...?

Podjąłbym rękawicę, gdybym miał co i gdzie znajdować :)

Chyba, że jakiś wypadzik...

Posted

te]

Podjąłbym rękawicę, gdybym miał co i gdzie znajdować :)

Chyba, że jakiś wypadzik...

dwa długie weekendy w listpadzie, + mnóstwo skrytek na Lubelszczyźnie, jak chcesz dłuższy dzień + ciepełko zawsze możesz udac się do Madrytu lub Rrzymu :rolleyes:

nie narzekaj.... :blink: o

Posted

Gratulejszyns dla kuchomika, któremu pierdyknął dzisiaj tysiąc znalezień!

Gratki Miko!!!

A tak swoja droga, to w ostatnim roku calkiem spora liczba osob przebila sie przez magiczna 1000ke... :) Na dokladke jeszcze ponad dwa miesiace zostaly do konca 2013, wiec moze wiecej osob dobije...?

Sęk ju, sęk ju. Nie ma się czym za bardzo chwalić, bo zdobycie 1000 zajęło mi 850 dni... ale 1000, to 1000. Teraz postaram się do końca roku jeszcze z 400 skrytek znaleźć i będzie cacy. Wtedy uda się utrzymać roczną tendencję:

2011: 204

2012: 408

2013: 816

Ale by było ;)

Posted

Sęk ju, sęk ju. Nie ma się czym za bardzo chwalić, bo zdobycie 1000 zajęło mi 850 dni... ale 1000, to 1000. Teraz postaram się do końca roku jeszcze z 400 skrytek znaleźć i będzie cacy. Wtedy uda się utrzymać roczną tendencję:

2011: 204

2012: 408

2013: 816

Zawsze możesz w postępie arytmetycznym:

2013: 612

Posted

Kolega StachoB również ma już czterocyfrowy wynik. Gratuluję!

BTW jak macie jakieś swoje PWG i chcecie się nimi pochwalić, to zgłaszajcie się do niego, ponieważ to właśnie on opiekuje się galerią PWG na geocaching.pl

Posted

Wantsky się przebił przez 1000! Taki wariat, taki szeleniec. Witamy w gronie tysięczników :)

NO , gratki, gratki, gdyby nie wytrwała praca na rzecz geo-srodowiska, byłoby więcej, ale altruizm kosztuje...

Dzięki, wantsky, za całokształt! :anicute:

Posted (edited)

Widzimy nowy tysięcznik, ochkarkol w końcu się przebił, niezły wyczyn, tyle keszy w jeden dzień. Pozdrawiamy: ja i Dżemojadek [:)]

Gratuluję! A rozrusznik Jimny'ego jeszcze cały, czy nawet nie trzeba było wyłączać silnika???

1000-finds-500-500x500.jpg

Edited by Plomba
Posted

Gratulacje dla kolejnych zdobywców "jedynki z trzema zerami":

Spider: cierpliwość cnotą wojownika, i jak widać można. Tak trzymać ;)

Yuriko: gratulacje, tym większe, że jak zauważyłem, tysięcznym okazała się "moja działka", czyli EarthCaches ;)

Posted (edited)

No tak, pogratulowałem Mparkowi i Spiderowi a tu jeszcze Dziewczynka Froggy dorobiła się tysiąca. Serdecznie gratuluję.

Edited by Pelpolek
Posted

Bardzo dziękuję za zauważenie mojego... "Centuria Pospolita". Łatwo nie było, zważywszy na to że większość keszy w mojej okolicy założył Toczygroszek :]

Posted

Dzisaj kesza nr 1000 znalazl syn ziemi jeleniogorskiej michal_2002. Albo jakos gdzies stamtad.

Gratuluje!

Brawo! To jest bardzo dobra okazja, aby się spotkać przy piwie... :rolleyes: