Jump to content

1000

Spider

Recommended Posts

Posted

Gratki dla Plomby, ktory wymiata wszystko co recenzent dopuszcza i na drzewo nie ucieka.

Z tym ostatnim nie jestem do konca przekonany.

Dziękuję i zapraszam na Earthcache'a po FTF'a!

Posted

Również gratuluję! :)

Dziękuję! Pod Twoją nieobecność na Śnieżniku odebrałem dla Ciebie 2 x CWG eventowe, które przekażę przy najbliższej okazji.

Posted

Gratulacje dla Harpusa! Wiem, że ogólnie zdobyłeś dużo więcej skrytek, lecz doceniam w tym momencie ilość keszy znalezionych na geocaching.com :)

Posted

Gratulacje dla Harpusa! Wiem, że ogólnie zdobyłeś dużo więcej skrytek, lecz doceniam w tym momencie ilość keszy znalezionych na geocaching.com :)

Najwyższy już czas, aby wujaszek Dobra Rada zaczął coś publikować , a nie tylko korzystać z wysiłku innych! <_<

Posted

Gapy my są i zapomnieliśmy pogratulować Akesis, która 20 marca, przekroczyła 1000 znalezień.

mam nadzieję,że Wam wybaczy, tymczasem- gratulacje od Pomorza!

Posted

Nie ma tu żadnej listy. Jest to forum, na którym gratulujemy sobie znalezienia określonej liczby kesza. Nie jest to wymagane, ale zawsze miłe.

Posted

No i pierwszy TYSIĄC pękł u grzesztofa!!! Imponująca efektywność i efektowność (taki procent ftfów, że mucha nie siada). I to wszystko na ubogim Pomorzu...niebywałe. Wielkie gratulacje od nas - {FTF} :-).

Posted

No i pierwszy TYSIĄC pękł u grzesztofa!!! Imponująca efektywność i efektowność (taki procent ftfów, że mucha nie siada). I to wszystko na ubogim Pomorzu...niebywałe. Wielkie gratulacje od nas - {FTF} :-).

Przyłączam się do gratulacji, brawo!

Soolash, nie narzekaj, ubogie to jest świetokrzyskie, łódzkie, u nas źle nie jest, przynajmniej w Gdańsku i Sopocie :laughing:

Posted

Po pierwsze, serdeczne gratulacje dla Grzesztofa za osiągnięcie pięknego wyniku! Jeszcze mu roczek nie minął, a tu takie osiągnięcie :)

Po drugie, równie serdeczne gratki dla Mario4Zion, za zdobycie 1000(czego świadkiem miałam zaszczyt być :D)

Chłopaki, tak trzymajcie!

Posted

Gratki Mario! Zgodnie z obietnicą wstrzymałem się z gratulacjami do 1k :-). Długo czekać nie musiałem. Byle do przodu!!!! :-)

Mario- tylko mnie nie przegoń za szybko... :anicute:

Posted

Dzięki. Harpagany się ostatnio rozstrzelały..... (chociaż bym był ostrozny z tym określeniem, bo już nie wiem co ono oznacza ...). Czekamy na rudzielca i ruszamy w pościg za kolejnym tałzenem.

Posted

To ja może pogratuluję Wolakowi i QSecoferowi, co prawda ze spóźnionym refleksem, ale właśnie zauważyłam, że obaj przekroczyli 1000 :)

Posted

Rudy, rudy, rudy rydz.

Jaka piękna sztuka...

A nawet tysiąc takich sztuk!!!

Wielkie gratulacje rudzielcu :-).

No, no , prwie ze byłam tego swiadkiem...

Gratulacje, do grudnia kolejne 1000- WYKONAĆ! :rolleyes:

Posted

Kolejny członek klubu 1000 - keymanPL - gratulacje! :)

Również gratuluję i cieszę sie,że mój skromny evencik był numerem 1001 :rolleyes:

Formica- do boju, dogoń go, niewiele Ci brakuje, a Gdańsku ostatnio wysypało.

Aha, no i właśnie mamy 1000 skrytek w woj,. pomorskich, no to siup! :grin:

Posted

Dzięki! Trochę to trwało, pamiętam że jak wchodziłem do niegdyś elitarnego grona +200 to byłem 21 w kolejności. +1000 przekroczyłem jako... 131 :)

Specjalne podziękowania dla wszystkich zakładających. Dzięki Wam można zbierać dalej :D