sadekgorzno Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 @ Wiesia: impreza juz 16. w Toruniu. Trzeba przygotowac ciezka geocoin do pupendo, to sie abdula przechwyci gdzies miedzy stoiskami turystycznymi i zrobi to, co mu sie nalezy . 16 pracuje do 10 , buuuuu będziesz musiała wypisać wniosek urlopowy Quote
+Wiesia.K Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 @ Wiesia: impreza juz 16. w Toruniu. Trzeba przygotowac ciezka geocoin do pupendo, to sie abdula przechwyci gdzies miedzy stoiskami turystycznymi i zrobi to, co mu sie nalezy . 16 pracuje do 10 , buuuuu będziesz musiała wypisać wniosek urlopowy damy radę, może bez wniosku, poza tym to moje urodziny 18., po raz enty... Quote
+y_a_h_oo Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Kolejna paczka kosmitow (kosmonautow ) jest juz wsrod nas. Dzis ostrym zrywem BoxTeam oficjalnie przebil 1000 !!!!!!! Respect Master! Quote
sadekgorzno Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Kolejna paczka kosmitow (kosmonautow ) jest juz wsrod nas. Dzis ostrym zrywem BoxTeam oficjalnie przebil 1000 !!!!!!! Respect Master! oby tylko miał ciśnienie na więcej niż ten tysiak bo go z chaty nie wyciągnę gratulacje Quote
+Wiesia.K Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Gratulacje dla BOXa ze słonecznej Burgundii! Quote
seba020 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 zaiste, imponujące ... serdeczne gratulacje dla BOX Team PL! Quote
+kuchomik Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Niezły prezencik urodzinowy, Panie Darku. Quote
+ru.beus Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Gratulacja dla BOX Team... ale jak się ma zagłębie Górzeńsko-Brodnickie pod samym nosem i się szlaja po Polsce, to nie dziwota :-) Quote
+soolash Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) Gdyby nie tzw. moderator napisałbym: [edited by moderator] Nareszcie, Panie Boxie!!! A tak: Serdeczne gratulacje za 1k i dalszych sukcesów Panie Prezesie :-). Edited April 24, 2013 by nemrodek pkt. 3 Regulaminu Forum Quote
+BOX Team PL Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Serdecznie dziękuję za życzenia... i jak zawsze zapraszam do Górzna. Quote
+Wiesia.K Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Yahoo, o ile mnie wzrok nie myli, do masz tysiączek, wow, gratki Quote
+BOX Team PL Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Yahoo witaj w klubie 1000+ Serdeczne gratulacje :-) Quote
+wantsky Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Piękne miejsce, genialna okazja i cudowny kesz na #1000. Brawo Jasiu! Quote
+wantsky Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Piękne miejsce, genialna okazja i cudowny kesz na #1000. Brawo Jasiu! Quote
+y_a_h_oo Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje i zyczenia wyrazone na forum i na inne sposoby. Gdyby nie WY i WASZE zaangazowanie w rozwoj naszej zabawy nie mialbym mozliwosci swietowania tej okraglej cyferki. Quote
+soolash Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wielkie brawa dla Wiesia.K! Tysięcy kolejnych życzę... Quote
+Wiesia.K Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wielkie brawa dla Wiesia.K! Tysięcy kolejnych życzę... Ale ty Soolash czujny jesteś, no, no! Dzięki, dziś 4 w Warszawie i 5 w Madrycie, udało się każdą seteczke mieć w innej stolicy, teraz już tak łatwo nie będzie , buuu, byle do 10 000 ! Quote
+soolash Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ale ty Soolash czujny jesteś, no, no! Wiesia, taki zawód. Nic nie poradzisz... Ktoś czuwać musi, żeby zbierać skrzynki mógł ktoś! Spocznij!!! Ale z tymi stolicami to pięknie poleciałaś :-). Jeszcze raz gratki. Quote
sadekgorzno Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wielkie brawa dla Wiesia.K! Tysięcy kolejnych życzę... jest wynik gratuluje Quote
+Wiesia.K Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 No i mamy kolejnych tysięczników- dzieki ostatnim górznieńskim trailom: geoplum i sadekgorzno! Gratulacje! Quote
Pawello Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 (edited) Niedługo na jednym trailu będzię można zrobić taki wynik Edited June 4, 2013 by x1992x Quote
kamus! Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Proponuję coś na zasadzie "challenge" - zdobądź 1000 skrzynek bez odwiedzania Górzna Quote
+Thathanka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Proponuję coś na zasadzie "challenge" - zdobądź 1000 skrzynek bez odwiedzania Górzna Zrobione. Quote
+Wiesia.K Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Niedługo na jednym trailu będzię można zrobić taki wynik Załozysz czy zazdrościsz? Quote
+y_a_h_oo Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Proponuję coś na zasadzie "challenge" - zdobądź 1000 skrzynek bez odwiedzania Górzna Rowniez i w moim przypadku Jaka fundujesz nagrode? Quote
kamus! Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Jaka fundujesz nagrode? Mogę się do Ciebie ładnie uśmiechnąć (bo mam naprawdę ładny uśmiech) haha. A do tysiąca mi jeszcze trochę brakuje... Na Górzno przyjdzie czas za jakiejś 300 keszy dla mnie Quote
+Thathanka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Niedługo na jednym trailu będzię można zrobić taki wynik Quote
Pawello Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Niedługo na jednym trailu będzię można zrobić taki wynik Załozysz czy zazdrościsz? Współczuję. Quote
+soolash Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Współczuję. Ależ naprawdę nie ma czego współczuć... Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Sam wybierasz, co dla Ciebie interesujące i to robisz. My bawiliśmy się świetnie, bo geocaching to nie tylko liczba znalezień. To także przebywanie w fajnym towarzystwie, współpraca, zabawa i śmichy hihy. A w ogóle to jestem za modyfikacją wyzwania: 1000 znalezień bez odwiedzenia Niemiec, Słowacji, Czech itd. itp. A co tam! :-). Quote
+soolash Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Rowniez i w moim przypadku Jaka fundujesz nagrode? Oj, ktoś tu mija się z prawdą. Ktoś niejednokrotnie widziany w Górznie :-). Quote
+y_a_h_oo Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Rowniez i w moim przypadku Jaka fundujesz nagrode? Oj, ktoś tu mija się z prawdą. Ktoś niejednokrotnie widziany w Górznie :-). W Gorznie bylem juz chyba... tak, chyba dochodze do 10 wizyt co wcale nie znaczy, ze wyczesalem tam 1000 keszy. Kilka razy nie znalazlem wiecej niz 10. Moje stwierdzenie jest moim zdaniem prawdziwe (chyba ze zle zrozumialem "challenge") ze mozna miec 1000+ znalezien bez liczenia keszy z Gorzna I bez keszy z Niemiec, Czech, Slowacji itd itp. Quote
+soolash Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Moje stwierdzenie jest moim zdaniem prawdziwe (chyba ze zle zrozumialem "challenge") ze mozna miec 1000+ znalezien bez liczenia keszy z Gorzna I bez keszy z Niemiec, Czech, Slowacji itd itp. A moim zdaniem ten ładny uśmiech kamus! się Tobie nie należy :-). I już! Quote
+dadoskawina Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mogę się do Ciebie ładnie uśmiechnąć (bo mam naprawdę ładny uśmiech) haha. A do tysiąca mi jeszcze trochę brakuje... Na Górzno przyjdzie czas za jakiejś 300 keszy dla mnie Ja bym się pisał na taką nagrodę Do kiedy ten konkurs jest ważny? Quote
+BOX Team PL Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Gratuluję Wszystkim nowym tysięczniakom a szczególnie Sadkowi gdyż nie wiem czy zauważyliście, iż w Górznie nastąpiła zmiana na pozycji lidera Teraz to ja czekam na wyciągnięcie jego ręki jako pierwszej A na serio to bardzo mnie cieszy, iż coraz więcej nas i chyba czas na tradycyjne obijanie tyłka podczas spotkań Quote
kamus! Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Moje stwierdzenie jest moim zdaniem prawdziwe (chyba ze zle zrozumialem "challenge") ze mozna miec 1000+ znalezien bez liczenia keszy z Gorzna I bez keszy z Niemiec, Czech, Slowacji itd itp. A moim zdaniem ten ładny uśmiech kamus! się Tobie nie należy :-). I już! Jak będę miała czas, to dokładnie zanalizuję znalezienia y_a_h_oo i zweryfikuję Mogę się do Ciebie ładnie uśmiechnąć (bo mam naprawdę ładny uśmiech) haha. A do tysiąca mi jeszcze trochę brakuje... Na Górzno przyjdzie czas za jakiejś 300 keszy dla mnie Ja bym się pisał na taką nagrodę Do kiedy ten konkurs jest ważny? Konkurs jest ważny bezterminowo Quote
+ru.beus Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Kolega Sadek ma prościej, bo w Górznie i okolicy Tyleeeeeeeeeeee keszy jest, nie maniej gratulacje za przekroczenie kamienia milowego. 1500 przy obecnym tempie publikacji keszy w Kujawsko-Pomorskim, rychło zaobaczymy. A i geoplum takowoż gratuluję No nic, ja powoli ciułam 'kesz do kesza', zostało 38 :-D, ale przed wypadem urlopowym do Górzna tysiączka nie uzbieram raczej... Quote
sadekgorzno Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Wiesia.K, Soolash, BOX Team PL, Ru.beus - dzięki. Przy okazji moje gratulacje dla GeoplumPL za tysiączka Traila mam pod nosem więc głupio byłoby go nie zaliczyć, a powstają właśnie po to by sobie statystyki podrasować, co też zrobiłem Szkoda mi tylko tej nagrody za "challenge" Może jakiś wyjątek bo się przecież nie wyprowadzę Edited June 5, 2013 by sadekgorzno Quote
kamus! Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Szkoda mi tylko tej nagrody za "challenge" Żałuj, żałuj... niemniej jednak i tak gratuluję! Quote
+y_a_h_oo Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Z przyjemnoscia spiesze doniesc, iz jeden z Filarow polskiego geocachingu - obywatel Ru.beus jest od dzisiaj TYSIECZNIKIEM!!! Jeszcze wieksza frajde sprawil mi faktem zdobycia kesza #1000 w trakcie naszego dzisiejszego eventu w Warszawie ( http://coord.info/GC4C67B ). Chlopie! Od dawna zaslugiwales na ten Kamien Milowy - w koncu wielu z nas uczylo sie zabawy na Twoich keszach! Sto lat! Quote
+wantsky Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ale przed wypadem urlopowym do Górzna tysiączka nie uzbieram raczej... A JEDNAK! Gratulacje! Quote
sadekgorzno Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Z przyjemnoscia spiesze doniesc, iz jeden z Filarow polskiego geocachingu - obywatel Ru.beus jest od dzisiaj TYSIECZNIKIEM!!! Jeszcze wieksza frajde sprawil mi faktem zdobycia kesza #1000 w trakcie naszego dzisiejszego eventu w Warszawie ( http://coord.info/GC4C67B ). Chlopie! Od dawna zaslugiwales na ten Kamien Milowy - w koncu wielu z nas uczylo sie zabawy na Twoich keszach! Sto lat! siem podpisuje pod tym co y_a_hoo wystrugał Quote
+Wiesia.K Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Sto lat i dwieście tysięcy znalezień!!!!!, Rubi, Buziaczki! Quote
Recommended Posts