jacktorn Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Namówiłeś edit: niby mam parę keszy z Piaseczna, najwyżej będę patrzył z pogardą jak inni się męczą Edited September 4, 2013 by jacktorn Quote Link to comment
+Pen-y-Cat Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 A jaka jest średnia wieku uczestników takiego eventu? Na takich eventach byly osoby w wozkach dla dzieci, byly osoby w ciazy, byly osoby niepelnosprawne ruchowo, byly osoby poruszajace sie o lasce, osoby, ktore maja 70+, osoby z podstawowki, gimnazjum, liceum, studiujace, pracujace, z kraju i z zagranicy. Wszyscy sa tak samo traktowani i tak samo mile widziani. Zawsze! Zapomniałeś o zwierzakach Quote Link to comment
+lowca Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. Quote Link to comment
jacktorn Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. Z tymi rowerami to na poważnie? Na GC4JQB8 nie widzę żadnej wzmianki o tym Quote Link to comment
+lowca Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. Z tymi rowerami to na poważnie? Na GC4JQB8 nie widzę żadnej wzmianki o tym A, faktycznie. Mocno rowerowe było poprzednie. Ale my i tak rowerową drużyną przybędziemy Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. Z tymi rowerami to na poważnie? Na GC4JQB8 nie widzę żadnej wzmianki o tym Piaseczynskie jest zwykle. Lowca mogl pomyslec o GC4KZQ4, ktore bedzie czysto rowerowe. Mysle rowniez, ze chodzi mu po glowie wypad z Do.Minikiem na dokonczenie ChZR albo LM, ktore sa w okolicach Piaseczjustets (Jacktorn, tam Cie jeszcze nie bylo...), dlatego przyjeda rowerkiem, aby potem pojechac sobie dalej. (Ciekawe, jakie beda ich wrazenia z LM... ) Quote Link to comment
+Pen-y-Cat Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. A ja bym chyba w ogóle z pogardą była ostrożna - niezależnie od rodzaju eventu tudzież keszowania wieloosobowego... To jest zabawa a nie zawody czy ocenianie innych. Quote Link to comment
jacktorn Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Jacktorn, tam Cie jeszcze nie bylo... Właśnie rzuciło mi się w oczy nowe zagęszczenie na zachodzie. W sobotę zabieram tam kilku młodych harcerzy. Zależy mi by się wkręcili i pod moim okiem założyli kilka keszy w Sokołowie Podlaskim. Ba, nawet opisy im napiszę. Niech tylko pilnują czy nie znikły, nie przemokły (w tych okolicach raczej nie będę miał do czynienia z przepełnionym logiem:P). Planuję spędzić tam cały dzień od 6:00 do zmroku. Czy to Twoim zdaniem wykonalne? Gadam i gadam a po setnego kesza nadal się nie wybrałem:P najwyżej będę patrzył z pogardą Spotkanie jest rowerowe. A jednym z legendarnych rowerowych zdarzeń w Polsce jest opowieść o tym, co ponoć czynił Stanisław Królak z radzieckimi cyklistami. Więc ja bym z pogardą był ... ostrożny. A ja bym chyba w ogóle z pogardą była ostrożna - niezależnie od rodzaju eventu tudzież keszowania wieloosobowego... To jest zabawa a nie zawody czy ocenianie innych. Oj, nie to miałem na myśli:) Jeśli ktoś tu jest amatorem to na pewno jestem to ja Edited September 4, 2013 by jacktorn Quote Link to comment
+Pen-y-Cat Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Przecież nie wpisują się one do żadnych statystyk, nikt ich nie zlicza, a są pierwszym sygnałem dla właściciela, że może warto sprawdzić obecność pojemnika. Dokładnie. Doceniłem moc DNFów przy robieniu serii W jak Warszawa. Przez ich brak straciłem pół dnia a gdy na pocieszenie poszedłem pod stadion znaleźć coś innego niż mikrusy, sytuacja się powtórzyła. Na szczęście kolega ru.beus szybko zareagował za co bardzo dziękuję To jest właśnie kwestia, której nie pojmuję... To taki wstyd przyznać się, że się nie znalazło? Tym bardziej, że powody nieznalezienia mogą być różne (ruchliwa okolica=brak możliwości dłuższych i dokładnych poszukiwań - a to też jest wskazówka dla kolejnych poszukiwaczy), sprytne maskowanie (wtedy wg mnie DNF tylko podnosi wartość kesza), zwykła geoślepota (każdemu się zdarza). A już brak zalogowania DNF kiedy kesza ewidentnie brak uważam za tchórzostwo.... Serio. Tak samo jak brak chocby notki mówiącej o konieczności naprawy, wymiany elementów etc. Przecież to jest w interesie wszystkich geocacherów... Edited September 4, 2013 by Pen-y-Cat Quote Link to comment
+andmaj40 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Witam! A ja troszeczkę z innej beczki. Wszystko wskazuje na to, że w drugiej połowie września będę miał 2-3 dni wolnego i nie ukrywam, że mój wzrok coraz częściej na mapie kieruje się w stronę Górzna i okolic. Przed ewentualnym wyjazdem chciał bym uzyskać od Was trochę praktycznych rad i podpowiedzi związanych z przygotowaniem się do keszowania w tym rejonie. Cel wyjazdu - podbić statystyki, ale też zerkniecie na kilka ciekawych miejscówek pod kątem spędzenia wakacji i poznanie ciekawych ludzi. Dane wyjściowe to: - czas pobytu - 2-3 dni - środek transportu samochód+rower - baza wypadowa - miejscowość ???????? - noclegi (pokój jednoosobowy z węzłem sanitarnym w niezłym standardzie i przyzwoitej cenie, wskazane dojście do internetu (na forum ogólnie, a ewentualne konkretne namiary poproszę na prv) - ?????? Będę wdzięczny za każdy merytoryczny wpis. Myślę, że zebrane tu informacje mogą się przydać nie tylko mojej skromnej osobie. Edited September 4, 2013 by andmaj40 Quote Link to comment
+Spider Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Na wszystkie Twoje powyższe pytania jest jedna odpowiedź: Skontaktuj się z BOX Team PL Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witam! A ja troszeczkę z innej beczki. Wszystko wskazuje na to, że w drugiej połowie września będę miał 2-3 dni wolego i nie ukrywam, że mój wzrok coraz częściej na mapie kieruje się w stronę Górzna i okolic. Przed ewentualnym wyjazdem chciał bym uzyskać od Was trochę praktycznych rad i podpowiedzi związanych z przygotowaniem się do keszowania w tym rejonie. Cel wyjazdu - podbić statystyki, ale też zerkniecie na kilka ciekawych miejscówek pod kontem spędzenia wakacji i poznanie ciekawych ludzi. Dane wyjściowe to: - czas pobytu - 2-3 dni - środek transportu samochód+rower - baza wypadowa - miejscowość ???????? - noclegi (pokój jednoosobowy z węzłem sanitarnym w niezłym standardzie i przyzwoitej cenie, wskazane dojście do internetu (na forum ogólnie, a ewentualne konkretne namiary poproszę na prv) - ?????? Będę wdzięczny za każdy merytoryczny wpis. Myślę, że zebrane tu informacje mogą się przydać nie tylko mojej skromnej osobie. Napisz do BOXTeam To jest najwlasciwszy czlowiek do kontaktu w Gorznie. Zasugeruje noclegi (jest tam roznorodna baza noclegowa), pomoze w organizacji sprzetu (jak trzeba np. kajak, konie, rower). Przyjedz w niedziele do Piaseczna, to Ci wszystko opowiemy! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 A jaka jest średnia wieku uczestników takiego eventu? najlepiej sprawdzic fotki doczepione do eventów, które się odbyły, wtedy zobaczysz wiele szlachetnych oblicz w wieku od 0,3 do.... w sumie mediana- bo nie srednia to tak na oko... 30- 35. Najstarsze geocacherki , które spotkałam to dwie panie po 70... Quote Link to comment
+Thathanka Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Na profilowych stronach czeskich geocacherów widziałem kiedyś grafiki przedstawiające puzzle z którego każdy element odpowiadał jednej znalezionej skrytce z serii. Czy macie może przykład takiego profilu pod ręką? Wiecie jak taką grafikę zrobić? Quote Link to comment
+Spider Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Proszę: http://www.geotrophy.net/GeoPuzzle/ Quote Link to comment
+Thathanka Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Super! O to chodziło. Dziękuję. Quote Link to comment
+Murazor Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Bardzo dobrze, że poruszasz ten temat. Mam ogromny szacun do tych, którzy wpisują DNFy. Przecież nie wpisują się one do żadnych statystyk, nikt ich nie zlicza, a są pierwszym sygnałem dla właściciela, że może warto sprawdzić obecność pojemnika. Zgadza się. Oczywiście nie należy przesadzić w druga stronę i logować DNF-a po li tylko pobieżnym przejrzeniu okolic miejsca ukrycia. Ale to zdarza się znacznie rzadziej niż niezalogowanie takowego po bardzo dogłębnych poszukiwaniach. Quote Link to comment
Rycypiszek Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 (edited) Poszukuje osoby która ma doświadczenie w uczestnictwie lub organizacji eventów. Ekspertów w tej dziedzinie prosze o kontakt na priv PS: poszukuje osób cierpliwych i miłych, nie zależy mi na tym aż tak by użerać się z gburami Edit: Prośba już nieaktualna, dziękuje wszystkim na tak szybką odpowiedź, a szczególnie Wiesi.K która udzieliła mi wielu wartościowych rad . Mam nadzieje, że niedługo ukarzę się jakiś event mojego autorstwa na którego już teraz zapraszam Edited September 11, 2013 by Rycypiszek Quote Link to comment
+ejohexteam Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) WItam. Jak w temacie do sprzedania Oregon 300 Z mapą Topo Pl. Plus mapowy bonus. Cena 350 Pozdrawiam Hexon Edited September 28, 2013 by ejohexteam Quote Link to comment
+ejohexteam Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 NIEAKTUALNE Quote Link to comment
+rudzielec Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Z pewną taką nieśmiałością, zwracam się do was z ogromną prośbą. W związku z eventem w Warszawie http://coord.info/GC3K19A ,poszukuję bazy noclegowej na dwie nocki dla 3-4 os. Możecie coś polecić? Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Z pewną taką nieśmiałością, zwracam się do was z ogromną prośbą. W związku z eventem w Warszawie http://coord.info/GC3K19A ,poszukuję bazy noclegowej na dwie nocki dla 3-4 os. Możecie coś polecić? No żeś pojechał kochany Rudzielcu! Wawka ma bardzo szeroka oferte hotelowo/noclegowa. Od pobytu w ***** po hostele. Napisz cos wiecej czego oczekujesz, bo kazdy z nas napisze Ci prawde ale niekoniecznie to bedzie info, ktorego oczekujesz (np. przeciez jest Ibis budget, Marriot, Hayatt.... ). Mam szalec dalej? Quote Link to comment
+wantsky Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Z pewną taką nieśmiałością, zwracam się do was z ogromną prośbą. W związku z eventem w Warszawie http://coord.info/GC3K19A ,poszukuję bazy noclegowej na dwie nocki dla 3-4 os. Możecie coś polecić? Macie tak dużo do roboty w Warszawie, że w hotelu będziecie tylko spać, więc www.hotelaramis.pl (hosteli nie znam, bo nie lubię) 2-osobowy pokój na dwie nocki bez śniadania to 190 PLN, chyba taniej w Warszawie się nie znajdzie. Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Słuchajcie Wantskiego :-) Ceny za hostele dla 4 osób na 2 noce są podobne. Quote Link to comment
KrystianT Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Ja będąc w Warszawie miałem tanie spanie na Alinie , która razem z Aldoną czekają na gości przy Wybrzerzu Kościuszkowskim (botel). Zalety to darmowy parking, prawie samo centrum i jest tanio. Wady - toalety i prysznice na korytarzu... Quote Link to comment
+Murazor Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Wady - toalety i prysznice na korytarzu... To duża wada. Na korytarzu niewygodnie się myć nie mówiąc już o chodzeniu tam za potrzebą. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Wady - toalety i prysznice na korytarzu... To duża wada. Na korytarzu niewygodnie się myć nie mówiąc już o chodzeniu tam za potrzebą. MYślę,że Krystianowi chodziło o to,że toalety i prysznice są ( za drzwiami), na korytarzu, wspólne dla kilku pokoi... Quote Link to comment
KrystianT Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 W omawianym przypadku ma jedną dużo poważniejszą wadę... Obiekt czynny od kwietnia do grudnia, a event w styczniu Quote Link to comment
+rudzielec Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Z pewną taką nieśmiałością, zwracam się do was z ogromną prośbą. W związku z eventem w Warszawie http://coord.info/GC3K19A ,poszukuję bazy noclegowej na dwie nocki dla 3-4 os. Możecie coś polecić? No żeś pojechał kochany Rudzielcu! Wawka ma bardzo szeroka oferte hotelowo/noclegowa. Od pobytu w ***** po hostele. Napisz cos wiecej czego oczekujesz, bo kazdy z nas napisze Ci prawde ale niekoniecznie to bedzie info, ktorego oczekujesz (np. przeciez jest Ibis budget, Marriot, Hayatt.... ). Mam szalec dalej? Ach Drogi y a h oo! Nie oczekuję hotelu z czerwonym dywanem i złotymi klamkami . Chodzi mi o najzwyklejszy nocleg (prywatna kwatera, schronisko) gdzie będzie można zostawić bezpiecznie bagaż i kimnąć nocą. Nie ukrywam, że chciałabym znaleźć coś w miare taniego, coby po kieszeni za bardzo nie oberwać. Moze to byc jeden pokój z 4 łóżkami. A ochlapać twarz przed wyjściem na ulicę, też by się przydało . Wantsky masz zupełną rację co do naszych planów, całe dnie na poszukiwaniach. Dlatego chcemy zrzucić swoje "zwłoki" gdziekolwiek aby zregenerować siły. Dzięki wszystkim za odzew. Quote Link to comment
bogobig Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Polecam zajrzeć na lokalo.pl Ja korzystałem z oferty "STARE BIELANY I - czar gazowych latarni" i jestem zadowolony. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Polecam zajrzeć na lokalo.pl Ja korzystałem z oferty "STARE BIELANY I - czar gazowych latarni" i jestem zadowolony. Czyzby to bylo wtedy, gdy spotkalismy sie na evencie? Tak, Bielany to dobry pomysl - wygodna komunikacja (metro), keszy dookola troche jest (w tym nocny UV), spokojna i cicha okolica. Quote Link to comment
bogobig Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Dokładnie wtedy. Pozdrawiam. Quote Link to comment
+bacza Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 o, watek, jak znalazl szukam osoby uzytkujacej GSAK-a, ktora bylaby sklonna podeslac mi pliczek bazy danych z tego programu na priv. najlepiej, jakby mial zaimportowane z kilkaset keszy z logami + ewentualne przyleglosci, cokolwiek, co sie zwykle w takiej bazce trzyma. to chyba pliki .db3 sa, czy jakos tak (SQLite, IIRC). bede wdzieczny za wszelkie oferty na priv Quote Link to comment
+ru.beus Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Chciałbym w końcówce marca lub początek kwietnia pojechać sobie na keszobranie. Jeżdząc palcem po mapie, zatrzymałem się na rejonie GOP-u. Biorąc pod uwagę, że będę przemieszczał się per pedes i korzystał z transportu publicznego, które miasto wybrać sobie na bazę noclegową ? Quote Link to comment
+VladMordock Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Temat kilkakrotnie poruszany, lecz zależy mi na aktualnych informacjach, więc pytam ponownie. Pomijając 3 polskie sklepy sprzedające artykuły GS, które są wylistowane na oficjalnej stronie, a oferujące moim zdaniem dosyć ubogi asortyment - może ktoś polecić jakiegoś pewnego dostawcę z EU z rozsądną ceną przesyłki do Polski? Zależy mi głownie na oficjalnych gadżetach GS - TB itp. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 (edited) Zależy mi głownie na oficjalnych gadżetach GS - TB itp. (Skasowane przez moderatora.) , szybko , sprawnie, rozsądne ceny wysyłki, do tego stronka także po angielsku. jak będziesz na GIGA w Monachium, tam z pewnościa będzie duzo stoisk. Edited July 3, 2014 by nemrodek Quote Link to comment
+VladMordock Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Dzięki - o to właśnie chodziło! Jakby ktoś z Krakowa chciał się podłączyć do zamówienia i podzielić koszt przesyłki to piszcie na prv/email. Quote Link to comment
nemrodek Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Przypominam, że na forum obowiązuje regulamin. Proszę tego typu informacje przekazywać na priv Quote Link to comment
+lechoo_hsf Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Myślę, że to odpowiedni temat. Czy jest tu jakiś "ekspert" z geologii, który mógłby mi posłużyć pomocą? Chcę założyć dwa Earth kesze w Beskidach. Co do jednego (flisz karpacki) znalazłem dużo literatury nawet o tym konkretnym miejscu. Drugie też ciekawe, ale nie wiem jak to nazwać i ogólnie to co jest;) mam (będę miał) tylko zdjęcia i osobiste doświadczenia. Jakby był jakis chętny pomoc geolog to proszę na priva z geocaching napisać dzięki! Quote Link to comment
dexterwhite Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 (edited) Witam tak jak w tytule sprzedam urządzenie Garmin GPSmap62. Sprzęt ma 2,5 roku , używany był może z 5 razy. Stan bardzo dobry. Więcej informacji o produkcie http://garmin.sklep.pl/garmin-gpsmap-62-020-00031-15.html Cena 450 zł. Preferuje odbiór osobisty w okolicach Katowic Istnieje oczywiście możliwość wysłania pocztą Zainteresowanym osobom mogę podesłać rzeczywiste zdjęcia urządzenia na meila w razie pytań proszę o kontakt 503 635 208 Pozdrawiam Edited July 13, 2014 by dexterwhite Quote Link to comment
+mik008 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Witam, swego czasu miałem aplikacje na telefonie która nawigowała do skrzyneczki jakgdyby z pozycji aparatu fotograficznego. Kilka dni temu musiałem wymienić telefon na nowy i nie pamiętam jak ta aplikacja sie nazywała, może ktoś z szanownych będzie wiedział. z góry dziękuję za pomoc Quote Link to comment
+dadoskawina Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Wybiera się ktoś jeszcze do Danii? Bo nieopatrznie zabrałem stamtąd TB, który nie powinien opuszczać wyspy (Zelandii).. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Wybiera się ktoś jeszcze do Danii? Bo nieopatrznie zabrałem stamtąd TB, który nie powinien opuszczać wyspy (Zelandii).. Skontaktuj sie z Denatem PL, okresowo bywa w Danii, przynajmniej raz na miesiąc! Quote Link to comment
u810 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) Kiedyś widziałem hiszpańską* stronę, coś jak nasze gc.pl ale z mapą skrytek w górach, parkach narodowych i innych ciekawych miejscach bez tych wszystkich badziewi zaśmiecających mapę. Chyba były zgłaszane i moderator je ręcznie dodawał do mapy. Teraz nie mogę tego wyguglać. Ktoś kojarzy ? * możliwe że portugalską. EDIT: A jednak portugalską http://www.geopt.org/geocaminhadas/ Niemniej gdyby ktoś miał namiary na coś podobnego z innych krajów to proszę o podzielenie się. Szukanie czegoś ciekawego na mapie GC w bardziej okeszowanych krajach przypomina grzebanie w śmieciach. Zresztą i w Małopolsce też już tak jest. Edited July 31, 2014 by u810 Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Polecam dodać do PQ filtrowanie po rozmiarze i zostawić regular i large. Quote Link to comment
Cae Guen Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Witajcie, przeglądając sobie różne skrytki trafiłam na taką: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC3YPCZ&title=nie-badz-mazgaj Momentalnie narodziło się nieodparte uczucie, że "muszę ją mieć!", toteż: Oferta szkoleniowa jaką otrzymałam, to 250 zł od osoby w przypadku 3ech osób. W miarę powiększania liczby zainteresowanych, cena będzie dodatkowo obniżana. Czas trwania szkolenia, to 5-6 godzin, termin do uzgodnienia. Czy znajdzie się ktoś zainteresowany podniesieniem swojej keszowej poprzeczki? Można by później organizować wspólnie wypady aby intensywniej pokorzystać z nowych skill'i. Szkolenie będzie przygotowane pod kątem zdobycia niezbędnych umiejętności i wiedzy aby bezpiecznie zmierzyć się z powyższym zadaniem, czy zadaniami typu: http://www.geocaching.com/geocache/GC4A6NM_koty-dadza-rade Ja wiem, że zawsze znajdzie się kolega wujka stryjka ciotecznego koleżanki, który "pokaże jak to się robi" za dwie flaszki (a może nawet jedną), ale... propozycję kieruję do odpowiedzialnej części geokeszowej społeczności A może ktoś się orientuje w cennikach i wie gdzie można taniej przejść taki kurs? Chęci, propozycje, sugestie - czekam na odzew Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Chęci, propozycje, sugestie - czekam na odzew Jak nie ma limitu wieku , to jestem chętna, o ile termin nie bedzie kolidował z zaplanowanymi eventami! W Poznaniu troche sie pojawiło nowych skrytek, chetnie je złupie przy okazji! Quote Link to comment
+Ainka-in-love Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Wybiera się ktoś jeszcze do Danii? Bo nieopatrznie zabrałem stamtąd TB, który nie powinien opuszczać wyspy (Zelandii).. Dado, nadal poszukujesz? Bo ja sie wybieram i wybierać dość często pewnie będę w najblizszym czasie. Daj znac Quote Link to comment
+dadoskawina Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Wybiera się ktoś jeszcze do Danii? Bo nieopatrznie zabrałem stamtąd TB, który nie powinien opuszczać wyspy (Zelandii).. Dado, nadal poszukujesz? Bo ja sie wybieram i wybierać dość często pewnie będę w najblizszym czasie. Daj znac Dzięki wielkie za pamięć i chęci! Sprawa jest nieaktualna - TB wrócił do Danii już jakiś czas temu. Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Ja jestem zainteresowany, ale najwcześniej w maju przyszłego roku, bo do kwietnia siedzę nieznacznie na północ od Limes Germaniae. Ile dni trwa szkolenie? Edited September 26, 2014 by GeoLog81 Quote Link to comment
Recommended Posts