+woytas Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 gratulacje! W moim wykonaniu możliwe za jakieś 20 lat Quote Link to comment
+keymanPL Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Bardzo dziękujemy za gratulacje - cel faktycznie udało się osiągnąć i do końca 2011 przekroczyć pół tysiąca. Tym samym rok 2011 zakończył się dla mnie wynikiem 307! (raczej nie realne do poprawienia w tym roku). Zabieramy się teraz za kolejną setkę, a przy okazji kibicujemy HighlanderowiPL który pewnie zmierza również po 500 Quote Link to comment
+soolash Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Gratulacje dla formicaPL i keymanPL za przekroczenie połowy tysiąca poszły na PM jeszcze w starym roku (chyba), więc nie będę się powtarzał... Interesuje mnie Wasze zdanie na temat taki oto: razem mają ci Państwo :-) ponad 1000 znalezień. Czy w tym przypadku nie nabyli praw do zrobienia im pupendo?! :-). Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Gratulacje dla formicaPL i keymanPL za przekroczenie połowy tysiąca poszły na PM jeszcze w starym roku (chyba), więc nie będę się powtarzał... Interesuje mnie Wasze zdanie na temat taki oto: razem mają ci Państwo :-) ponad 1000 znalezień. Czy w tym przypadku nie nabyli praw do zrobienia im pupendo?! :-). Gratulacje ! jak nic - półpupendo się należy! Czy ktoś wie jak się robi półpupendo ?? Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 (edited) Gratulacje dla formicaPL i keymanPL za przekroczenie połowy tysiąca poszły na PM jeszcze w starym roku (chyba), więc nie będę się powtarzał... Interesuje mnie Wasze zdanie na temat taki oto: razem mają ci Państwo :-) ponad 1000 znalezień. Czy w tym przypadku nie nabyli praw do zrobienia im pupendo?! :-). Gratulacje ! jak nic - półpupendo się należy! Czy ktoś wie jak się robi półpupendo ?? Zawsze mozna troche poexperymentowac oczywiscie jeszce zapomniane gratulacje... Edited January 11, 2012 by lonely_wolf Quote Link to comment
+soolash Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Z okazji świąt i pięćsetnego "jajeczka" gratuluję Highlanderowi serdecznie... Quote Link to comment
+swapgirly Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Z okazji świąt i pięćsetnego "jajeczka" gratuluję Highlanderowi serdecznie... I ja gratuluję! U mnie też całkiem niedawno 500 stuknęło:) Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Z okazji świąt i pięćsetnego "jajeczka" gratuluję Highlanderowi serdecznie... Dziękuję za pamięć! Byle do 600 Quote Link to comment
+formicaPL Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Gratulacje również i ode mnie - byłam świadkiem 500-nego wpisu PS. Tylko nie dogoń mnie przed 600-tką Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Gratulacje dla 500-setkowiczow.... Quote Link to comment
+soolash Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Proszę bardzo, wczoraj rozmawialiśmy o magicznej połowie tysiąca a dzisiaj proszę, Box Team PL siup i wskakuje w drugą połowę pełnego tysiaka. Gratulacje i pozdrowienia dla całego teamu. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Proszę bardzo, wczoraj rozmawialiśmy o magicznej połowie tysiąca a dzisiaj proszę, Box Team PL siup i wskakuje w drugą połowę pełnego tysiaka. Gratulacje i pozdrowienia dla całego teamu. Super Boxy! Mam nadzieje was szybko dogonic! Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Wiwat Zespol Box'ow!!! Powodzenia w dalszej zabawie! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Dziękować, bardzo dziękować Radość będzie pełna kiedy będzie nas w PL przynajmiej 500 po 500 na koncie Robię co w mojej mocy aby tak właśnie było Quote Link to comment
+soolash Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Dziękować, bardzo dziękować Radość będzie pełna kiedy będzie nas w PL przynajmiej 500 po 500 na koncie Robię co w mojej mocy aby tak właśnie było Przy takim progresie to już całkiem niedługo :-) Quote Link to comment
+soolash Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Gratulacje dla Wiesi.K za pół tysiąca zebranych skrzynek i za "podwiezienia" TB Panda zgodnie z jego życzeniem, do Skandynawii Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Gratulacje dla Wiesi.K za pół tysiąca zebranych skrzynek i za "podwiezienia" TB Panda zgodnie z jego życzeniem, do Skandynawii Wielkie dzieki! Do tej pory udaje mi sie miec "setki" w stolicach- 100 w Berlinie, 200 w Ljublianie, 300 w Paryzu, 400 w Brukseli, 500 w Helsinkach, 600... ?? Jestem jedyną Polką wsród prawie 2 tysiecy uczestników Mega Eventu. Napiszę więcej po powrocie. Przywiozę także całą torbę przedmiotów podróznych , żeby zasilic nasze skrytki..Spotkałam Szwedkę, ktora na Sylwestra była w Gdańsku i ma miłe geo- wspomnienia... Quote Link to comment
+soolash Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Wielkie dzieki! Do tej pory udaje mi sie miec "setki" w stolicach- 100 w Berlinie, 200 w Ljublianie, 300 w Paryzu, 400 w Brukseli, 500 w Helsinkach, 600... ?? Czas na 600 w Warszawie :-). Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Wielkie dzieki! Do tej pory udaje mi sie miec "setki" w stolicach- 100 w Berlinie, 200 w Ljublianie, 300 w Paryzu, 400 w Brukseli, 500 w Helsinkach, 600... ?? Czas na 600 w Warszawie :-). eee nasza stolyca nie zając... Quote Link to comment
+ru.beus Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 (edited) Zgodnie z planem, dziś 500 znalezień przekroczone zostało :-). Do końca roku chcę załapać znalezienia w jeszcze dwóch 'nowych' województwach, coby zamówić sobie srebrną odznakę. Edited September 1, 2012 by ru.beus Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Zgodnie z planem, dziś 500 znalezień przekroczone zostało :-). Do końca roku chcę załapać znalezienia w jeszcze dwóch 'nowych' województwach, coby zamówić sobie srebrną odznakę. Super! Gratulacje, teraz bedzie z górki Dzieki Twoim skrytkom wiele osób ma niezłe osiagi, i za to tez Ci dziękujemy!!! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Boxy ślą pokłony. :D Najlepszego Rubi Quote Link to comment
seba020 Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Kolejnych 500 życzę! ;-) (i tych brakujących 2 województw) Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Rubeus, gratulacje! Quote Link to comment
+ru.beus Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Zadanie znalezienia 500 'fizycznych' keszyków, też udało się zrealizować. Quote Link to comment
+soolash Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Rubi, szczerze gratuluję. To już pół tysiączka! Jak ten czas leci... Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Rubi, szczerze gratuluję. To już pół tysiączka! Jak ten czas leci... Serdecznie gratuluje! Tak trzymaj! Quote Link to comment
+kuchomik Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 No i przy okazji Górznieńskiego świętowania pękło mi 500 znalezień. )) Quote Link to comment
seba020 Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Chyba nie ma lepszego miejsca na tak okrągłe 'wyniki' Gratulacje! Quote Link to comment
+kuchomik Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 No i gratulacje dla usera wantsky (zna ktoś tego kolesia w ogóle? ), co też ustrzelił 500 i to daleko od ojczyzny - GC270J2! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 No i gratulacje dla usera wantsky (zna ktoś tego kolesia w ogóle? ), co też ustrzelił 500 i to daleko od ojczyzny - GC270J2! Przyłączam sie do gratulacji, ładny zestawik na półtysiączek ! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Gratulacje dla Wiesi, Rubiego, Kuchomika i kolegi Wantsky'go, zycze dalszego zapalu i do spotkania znowu gdzies na keszerskim szlaku... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Gratulacje dla Wiesi, Rubiego, Kuchomika i kolegi Wantsky'go, zycze dalszego zapalu i do spotkania znowu gdzies na keszerskim szlaku... Dzieki, ja juz mam dobrze ponad 600... Szósta setka pękła tradyjnie w stolicy, tym razem to była Kopenhaga ... Ale " 700" obowiązkowo w stolycy naszej ! Poza tym czekamy na odwleczony event na Podlasiu, ok, może byc wiosną... Quote Link to comment
+bacza Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Gratulacje dla Yuriko za przekroczenie kolejnej, 5-tej setki znalezien! Teraz to juz szybka droga do tysiaczka Przy okazji dziekujemy autorom krakowskich skrzynek za urozmaicenie wyjazdu Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Gratulacje dla Yuriko za przekroczenie kolejnej, 5-tej setki znalezien! Teraz to juz szybka droga do tysiaczka Gratulacje!!!! Quote Link to comment
+soolash Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Geoplum, dziewczyno! Piękne te Twoje pół tysiaka :-). Wielkie gratulacje. Quote Link to comment
zywcu Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 W super stylu - bardzo szybko! Gratuluję! Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Geoplum, dziewczyno! Piękne te Twoje pół tysiaka :-). Wielkie gratulacje. Hy ? Już... kurka wodna, ale leci :-) Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Geoplum, dziewczyno! Piękne te Twoje pół tysiaka :-). Wielkie gratulacje. ło ho, ho, strach się bać! Gratki!!!! Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Gratulacje dla kamuś za 500 znalezień. Wynik osiągnięty w zaledwie pół roku, głównie na terenie Polski. Czas coś założyć Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Gratulacje dla kamuś za 500 znalezień. Wynik osiągnięty w zaledwie pół roku, głównie na terenie Polski. Czas coś założyć Czas coś założyć więc zakładam, iż kamuś kolejne 500 znalezień będzie miała szybciej niż się Toczygroszkowi wydaje BOX Team PL serdecznie gratuluje wyniku Quote Link to comment
+mpark Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Kamuś gratulacje! Bardzo miło czyta się Twoje opisy w logach Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Event eventem, a miejscowy sadekgorzno ma juz ponad 500 na karku, walnie do tego się przyczyniłam... Gratulacje!! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Gratuluję koledze, ziomalowi z Górzna choć uczyniłem to osobiście to przy okazji opowiem pewną sytuację jaka miała miejsce w podczas meczu Polska - Rosja w ramach ME 2012: siedzimy w Górznie w knajpie i Sadek pyta - czym się zajmujesz? więc opowiedziałem o geocachingu, naszej pasji w ogóle... po moim wywodzie Sadek mówi - [...] takimi pierdołami się zajmujesz?!!! Dzisiaj jak jest to wiadomo i kiedy czasami rozmawiamy i mówię - [...] takimi pierdołami się zajmujemy towarzyszy nam całkiem gromki śmiech Sadek czekam na 1000 (oby nie przed moim ) Edited January 10, 2013 by nemrodek inapropriate language Quote Link to comment
sadekgorzno Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) Event eventem, a miejscowy sadekgorzno ma juz ponad 500 na karku, walnie do tego się przyczyniłam... Gratulacje!! no ma, ma - jakoś tak wyszło samo m.in. przez trójmiejskie skrzynki za co wielkie ukłony dla Was - na pewno jeszcze nie raz zawitam do 3 miasta bo jeszcze sporo do skoszenia Gratuluję koledze, ziomalowi z Górzna choć uczyniłem to osobiście to przy okazji opowiem pewną sytuację jaka miała miejsce w podczas meczu Polska - Rosja w ramach ME 2012: siedzimy w Górznie w knajpie i Sadek pyta - czym się zajmujesz? więc opowiedziałem o geocachingu, naszej pasji w ogóle... po moim wywodzie Sadek mówi - takimi pierdołami się zajmujesz?!!! Dzisiaj jak jest to wiadomo i kiedy czasami rozmawiamy i mówię - takimi pierdołami się zajmujemy towarzyszy nam całkiem gromki śmiech Sadek czekam na 1000 (oby nie przed moim ) faktycznie tak było dzięki za gratulacje - karawana jedzie dalej Edited January 10, 2013 by nemrodek Quote Link to comment
+soolash Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Szczere gratulacje dla sadekgorzno za pochłonięcie w niezłym tempie pierwszej pięćsetki i żeby zajmowanie się tymi pierdołami nigdy Ci się nie znudziło :-). Quote Link to comment
+ru.beus Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Tempo znakomite, ale i okolica obfita :-) sadek - gratulacje Quote Link to comment
+hanbei Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Kamuś / Sadek: herzlichen Glückwunsch zu Euren "500"! Weiter so Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Gratulacje dla Seby za zdobycie pierwszej 500tki! Quote Link to comment
Recommended Posts