Jump to content

500

kedzik

Recommended Posts

Posted (edited)

Z wielka radoscia spiesze pogratulawac naszym Dwom Niewiastom:

Akesis oraz Pen-y-Cat

Obie Panie w imponujacy sposob rozpoczely marsz ku okraglemu 1000 znalezionych keszy :)

Powodzenia!

PS. Dodatkowe gratki dla Pen-y za zaliczenie "testu czarnego potwora"! Juz Ty wiesz ocokaman ;)

Edited by y_a_h_oo
Posted

Dziękuję za gratulacje i również gratuluję Pen-y-Cat :) I też chcę zaliczyć test czarnego potwora... :D A co do 500 keszy, to bez Założycieli kochanych by się nie udało, więc dziękuję im wszystkim.

Posted

Dziękuję. Tak jakoś samo poszło :)

Akesis - ściskam łapkę gratulując. Dodatkowo moim keszem #500 był właśnie kesz Akesis :lol:

A test czarnego potwora był ogromną frajdą i przyjemnością - już Ty, y_a_h_oo, wiesz B) Czarnego cmokam w pyszczydło.

Posted

Gratulacje dla kamuś za 500 znalezień. Wynik osiągnięty w zaledwie pół roku, głównie na terenie Polski.

Czas coś założyć ;)

Jako że niedawno zaczęłam korzystać z forum, dopiero teraz zauważyłam, że ktoś mi czegoś gratuluje. I to nie byle kto, bo sam Toczygroszek, BOX Team i Mpark. Obiecuję, że niedługo coś założę ;) i dziękuję :) i oczywiście gratulacje dla Mparka, który w Górznie znalazł 500 skrzynkę i to o wiele więcej :)

Posted (edited)

Nie wiem, czy to tak się wypada samemu wpisywać, ale etykieta nigdy nie była moją mocną stroną, a jestem z siebie dumna ;)

12.02 zaliczyłam swojego urodzinowo-jubileuszowego kesza (ćwierć wieku, 500 skrzynek).Tego samego dnia minęło równo 5 miesięcy, od kiedy zaczęłam zabawę w geocaching. I tym się chciałam pochwalić, o!

Edited by pierwiastekz3
Posted

Aż mnie język świerzbi by jakiś rym ułożyć,ograniczę się jednak by tylko gratulacje złożyć.

Piękny wynik Panie krzygorz... :-) czy jakoś tak...

Gratki!

Posted

geoplumPL, soolash i sooli :-) dołączają się do gratulacji. 500 to bardzo ładna liczba. Następne gratulacje dopiero przy tysiącu, ale to już zapewne za moment :-).

Posted

Tym razem z gratulacjami uderzamy do piony! Kolejny trójmiejski keszer, mistrz jengi i animator geocachingu w "trudnych miejscach" przekroczył 500!. Gratulujemy!

Posted

Tym razem z gratulacjami uderzamy do piony! Kolejny trójmiejski keszer, mistrz jengi i animator geocachingu w "trudnych miejscach" przekroczył 500!. Gratulujemy!

PIONA- brawo!

Szybki zawodnik z Ciebie...

a tak niedawno byłes geo- narybkiem... :blink:

Posted (edited)

GRATULACJE dla MTWpl , który dzielnie goni pozostałym gdańskich zawodników.

ostatnio nam w skrytki obrodziło, zatem udanych dalszych łowów!

Edited by Wiesia.K
Posted

[

Dziękuję Wiesia :)

W gonieniu gdańskich hurtowników nie mam szans - zbyt dużo czasu przebywam w geoniebycie, a ostatnio to nawet przez 3 miesiące nie miałem dostępu do internetu, więc nawet nie miałem jak pogratulować im "pińcestek", a teraz mają już ponad 700.

Ale staram się jak mogę :)

Zakładać też będę, ale to już po świętach.

Ale oni pracują teraz, a Ty masz wolne, zatem do dzieła...

Na nowe Twoje super skrytki czekamy z utęsknieniem!

Posted (edited)

MTW.pl. spóźnione ale szczere gratulacje. Człowiek taki zabiegany ostatnio, że sie nie obejrzy a tu stuknęło 500 na twoim koncie. :)

Edited by rudzielec
Posted

Gratualcje dla Caetano Team za "pińcet" w pieknym stylu!

teraz z górki na pazurki i bedziem tysiączka świetowac przed Świetami!

Tyle eventów na Północy przed nami, dacie radę!

Posted

pooszek też już ma 500 - GRATULACJE!

Dzięki wielkie! Łatwo nie było, masówek wielu nie robiłem. 500 założonych... to jest dopiero wyzwanie:D

Jeśli założysz 500 skrytek, to dostaniesz ode mnie w prezencie taki wygrawerowany zestaw.

I nawet nie wszystkie Twoje założenia muszą być na takim najwyższym poziomie jak Szewska (Power Cache).