+kedzik Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 no nie dlugo przyjdzie nam czekac az pojawi sie 500 keszow znalezionych... tylko kolega nemrodek wroci z swojej wyprawy i osiagnie znowu swoje 2 miejsce w PL Quote Link to comment
+kedzik Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 no niestety kolega nemrodek sie nie spisal we Francji i nie przekroczyl 500et, ale miejmy nadzieje ze niebawem..., no chyba ze ktos inny, ja nieposiadam aktualnie GPSa (Colorado w servisei gosci) poza tym w samochodzie (jest wbudowany) wiec w poscigu za kolego Toczygroszkiem nie biore aktualnie udzialu... Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 No, usiadł sobie kedzik na tych 499, pewnie kisił na jakiegoś ekstra kesza Ale widzę, że w końcu przekroczył pół tysiąca. Gratuluję Quote Link to comment
+kedzik Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 no czekalem ale nie na kesza tylko na Nemrodka... ale ten sie calkiem zaopuscil, i w Francji malo znalazl... wiec musialem sam zalatwic ta sprawe 500set!! a teraz za Toczygroszkiem... choc jest keszer co nas wszystkich goni, tylko niewiadomo dlaczego przypisano go do Czech a polak z krwi i kosci jest... ale ma juz ponad 300 a keszuje od maja hehe... dzieki za gratulacje... Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 choc jest keszer co nas wszystkich goni, tylko niewiadomo dlaczego przypisano go do Czech a polak z krwi i kosci jest... ale ma juz ponad 300 a keszuje od maja hehe... O, a kto taki? Quote Link to comment
+kedzik Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 pokeszowalismy raz na Slowacji i chyba zlapal bakcyla... kupil Oregona i zbiera skarby na calego, pierwsze samodzielne szukal bez GPSa, nic tylko podziwiac... Quote Link to comment
+woytas Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 a czlowiek do setki nie daje rady ... Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Lojalnie informuję, że nemrodek właśnie minął 500 znalezień i loguje dalej Quote Link to comment
nemrodek Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 na 501 się skończyło :-) no i jeszcze skasowałem jeden log w podwójenj skrzynce elales w Suchej Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Gratulacje dla Mosznira za zdobycie pół tysiąca Quote Link to comment
+kedzik Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 no niezle, brawo Mosznir, jak tak dalej bedzie to spokojnie przed koncem roku dogonisz Nemrodka... powodzienia!!! Quote Link to comment
+Mosznir Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 OJ niestety Nemrodka nie dogonię gdyż w Czechach albo jestem pijany albo na kacu , a to bardzo utrudnia keszowanie Pozdrowienia z Ołomuńca jutro spróbujemy coś znaleźć w Brnie Quote Link to comment
+kedzik Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 czasami pare % pomaga w szukaniu.... Quote Link to comment
nemrodek Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 OJ niestety Nemrodka nie dogonię a tak się odgrażał na evencie :-) Quote Link to comment
+kedzik Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Gratulacja dla Bogobig'a za kolejne 500!! Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Gratulcje dla Bogdana - a do tego większość w Polsce. Już niebawem będzie pierwszy pretendent do brązowej odznaki Quote Link to comment
+Spider Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Gratulacje dla Mochus'a za przekroczenie 500 znalezień Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Serdeczne, podwójne gratulacje ala soolash'a pól tysiaca przekroczone i co warte dodania 300 w Polsce.. . Quote Link to comment
toczygroszek Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Gratulacje! Quote Link to comment
+soolash Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Wielkie dzięki. Podwójny sukces był możliwy dzięki gościnnej ziemi łomżyńskiej i skrytkom sympatycznego keszera lokalnego :-). Warto tu przyjechać, do czego serdecznie namawiam. Quote Link to comment
+RobertPL Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 W ten weekend elales znalazła 500 skrzyknę. Gratulacje. Quote Link to comment
toczygroszek Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Gratulacje dla Eli! Quote Link to comment
+ru.beus Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Gratulacje i z mojej strony. Ja mam nadzieję, że uda mi się do Eventu dobrnąć do 100 znalezionych :-D Quote Link to comment
+keymanPL Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Gratulacje dla Thathanki za 500 znalezionych skrzynek! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Kolejne gratulacje dla Thathanki polowa do 1000 juz jest... Quote Link to comment
+Thathanka Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Dzieki. 500 padla na walijskim mega-evencie, gdzie 'zaliczanie' keszy polegalo na ustawieniu sie w kolejkach do logbookow. Przy keszach w centrum miasta trzeba bylo czekac z 10 minut. Po kilkunastu takich 'znalezieniach' zdecydowalismy sie na podroz za miasto, w okolice gdzie proporcje mugoli i keszerow nie byly az tak bardzo zaburzone. Fajnie jednak bylo poznac kilku ludzi, ktorzy na geocaching choruja znacznie bardziej uciazliwie. Dialog z mega-eventu - ile masz znalezien - kolo 500 - o, dopiero zaczynasz?! Quote Link to comment
+Spider Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Również gratuluję! Oj chciałbym by w mojej okolicy też było tyle skrytek Muszę więc się wybrać do DE lub CZ by w statystyce Cię przegonić (wiele mi nie brakuje) Quote Link to comment
+soolash Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 To i ja przyłączam się do gratulacji. To ładna liczba, naprawdę ładna... Właśnie otrzymałem szkocką flagę - geocoin, którą będę chciał puścić w Twoim kierunku... Jeszcze raz gratuluję. Quote Link to comment
+RobertPL Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Na półmetku do tysiąca kolejna osoba: Bacza. Gratulacje! Quote Link to comment
+ru.beus Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Gratulacje dla kolegi Baczy, za osiągnięcie 500 znalezień. Cieszę się, że moje skrzynki miały w tym udział :-D Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Również gratuluję i tym bardziej się cieszę, że ze 20% tego to moje Quote Link to comment
+soolash Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Wraz z południowym wiatrem przywiało do mnie radosną nowinę, że SpiderPL osiągnął magiczną liczbę pół tysiąca znalezień :-). Cholernie serdecznie mu gratuluję, bo pamiętam to wspaniałe uczucie doskonale. Jeszcze 500 i pupendo! :-). Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Oj, pupendo będzie że hej! Gratulacje! Quote Link to comment
+Spider Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (edited) Dziękuję, dziękuję Właśnie zalogowałem znalezienia Miało być ich więcej ale niestety odbiłem się od kilku skrytek (5 DNF i kilka braków możliwości podjęcia). Ale i tak było super bo jest 500 i dodatkowo pobawiłem się w szpiega śledząc niczego się nie spodziewających niemieckich geocacherów Edited August 23, 2011 by SpiderPL Quote Link to comment
+keymanPL Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Gratulacje dla Spidera i lekko spóźnione dla Baczy! 500 znalezień to już nie lada wyczyn. Quote Link to comment
+bacza Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Gratulacje dla kolegi Baczy, za osiągnięcie 500 znalezień. Cieszę się, że moje skrzynki miały w tym udział :-D Również gratuluję i tym bardziej się cieszę, że ze 20% tego to moje teraz sie beda licytowac, ktory mial wiekszy odsetek ;->> anyway, z 85 moimi znalezieniami skrzynek toczygroszka (co stanowi dokladnie polowe jego polskich keszy - podkreslam, polowe jego bardzo dobrych polskich keszy!), toczy objal przewodzenie w moich statystykach - dzieki za bardzo dobra zabawe, moglem sobie naprawde poszerzyc horyzonty druga, mocna pozycja, ru.beus, 63 znalezienia, glownie dzieki niezmordowanej akcji kapliczkowej - wielkie dzieki! wsrod "najbardziej zasluzonych", powiedzmy 25+ moich znalezien, mam jeszcze bardzo fajne skrzynki lavinki, meteora i emkape - dzieks oczywiscie dziekuje jeszcze 95 innym keszerom, ktorych skrzynki zsumowaly sie w tak ladna sumke i Spiderowi za to, ze mozna to sobie wszystko ladnie obejrzec na geocaching.pl Gratulacje dla Spidera i lekko spóźnione dla Baczy! 500 znalezień to już nie lada wyczyn. dzieki! Quote Link to comment
+Spider Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Gratulacje dla Ted'a za przekroczenie 500 znalezień! Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Gratulacje! Quote Link to comment
+soolash Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Pół tysiąca znalezień to naprawdę imponujący wynik. A mój kolega fosgen61 właśnie tą ilość przekroczył, czego mu serdecznie gratuluję. Quote Link to comment
+formicaPL Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Gratuluję wszystkim półtysiącznikom - należy się półpupendo Quote Link to comment
+bacza Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 gratulacje dla kolezanki emkape za wczorajsze osiagniecie 500 znalezien w wielkim, pieciogwiazdkowym stylu! Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Gratulacje! Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 A ja serdecznie gratuluję FormicaPL i KeymanPL za przekroczenie 500 znalezień, rzutem na taśmę jeszcze w 2011 roku. Co równie cieszy, miało to miejsce w moim rodzinnym Krakowie! Quote Link to comment
bogobig Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Wprawdzie gratulacje FormicePL i KeymanowiPL przekazane osobiście na spotkaniu w Krakowie ale wydarzenie warte upamiętnienia i tutaj. Energiczne gratulacje raz jeszcze. Quote Link to comment
+Spider Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Również serdecznie gratuluję Quote Link to comment
Recommended Posts