Sign in to follow this  
Followers 2
BK-Hunters

Statistics not updating

36 posts in this topic

Our statistics are not updating, "Post statistics last generated a day ago."

 

Also since we are at it these are still busted.

 

Waymarks Posted Per Month

 

Cumulative Posts Per Month

0

Share this post


Link to post

0530 here in eastern Canada. Stats still busted - have been for at least a couple days now... any movement from the Tech side yet?

0

Share this post


Link to post

QUITE BUSTED! I can only get outdated Visited Stats, and can't even get outdated Posted stats at all - it goes straight to the outdated Visited ones! Put it this way, it 'says' that it is displaying "Posted", but they are actually "Visited".

0

Share this post


Link to post

Any update on when the statistics will be fixed?

0

Share this post


Link to post

On December 5th I edited the date on one of my finds. I changed it from December 5 th to December 4 th. This was was not shown on my statistics page. Any updates on when the statistics page will be updated?

Thanks

0

Share this post


Link to post

The date (tracked in stats) for your waymark visit is usually the date that you were on-line to log the visit, not the actual date that you put in your log.

0

Share this post


Link to post

QUITE BUSTED! I can only get outdated Visited Stats, and can't even get outdated Posted stats at all - it goes straight to the outdated Visited ones! Put it this way, it 'says' that it is displaying "Posted", but they are actually "Visited".

 

I have the opposite problem. I get Posted Stats (I don't know if they are up to date or not) when I want Posted Stats and also when I want Visited Stats.

 

Interestingly, when I looked at Grahame Cookie's Stats, I got outdated Posted Stats (1013) for both Posted and Visited.

 

It is REALLY BUSTED!!

0

Share this post


Link to post

As per usual, Groundspeak is all over this problem (tongue firmly planted in cheek). Wonder if this is tied in with all the supposed "improvements" on the geocaching side of the house?

0

Share this post


Link to post

Not updating? My statistics now tell me that I have visited zero waymarks. When will THAT get fixed?

0

Share this post


Link to post

Seems this is still a problem. When will this be fixed?

0

Share this post


Link to post

The weird thing is, that the numbers were updated once. It stopped some days ago, but now I have yesterday's numbers and it is still broken.

0

Share this post


Link to post

The weird thing is, that the numbers were updated once. It stopped some days ago, but now I have yesterday's numbers and it is still broken.

 

fi67 we are still experiencing the same problem. Agree, they did update once, however it is still broken.

 

Of course the Posted Per Month and Cumulative Posts Per Month are still broken as well. :huh:

 

Sure would appreciate an update from Groundspeak. Hope "they" are watching this forum thread.

0

Share this post


Link to post

Yes, the site is having quite a few issues today. I have been having some crazy problems with updating a profile. I log in on my account, attempt to access my profile and it logs me out on chrome, on firefox it transfers me to my son's account information! :blink: Yes, I have logged out both accounts, didn't help.

Someone please tell me I'm not the only one having this issue. :lol:

Edited by Manville Possum
0

Share this post


Link to post

Our Profile Page where the stats show is not updating for us and the calendar in not updating either, which would make sense.

 

Our User Profile page seems to be okay. The stat box in the upper right side is updating with current totals for approved waymarks.

 

If you are referring to the "edit profile" this is also working for us. Not sure if the grid or list is updating, most likely it is not.

 

BTW: Got a chuckle out of your "First Day of Christmas" :lol:

0

Share this post


Link to post

Crazy as it sounds, but when I access my profile and go to edit profile details, it takes me to MoonPie Mafia's account information page. :laughing: This is on firefox. On Chrome, it just logs me out. :(

 

Ain't got a clue.

0

Share this post


Link to post

Crazy as it sounds, but when I access my profile and go to edit profile details, it takes me to MoonPie Mafia's account information page. :laughing: This is on firefox. On Chrome, it just logs me out. :(

 

Ain't got a clue.

 

I was able to edit our profile, without any problem. We use Chrome.

0

Share this post


Link to post

Crazy as it sounds, but when I access my profile and go to edit profile details, it takes me to MoonPie Mafia's account information page. :laughing: This is on firefox. On Chrome, it just logs me out. :(

 

Ain't got a clue.

 

I was able to edit our profile, without any problem. We use Chrome.

 

Wow. We are talking about from our Waymarking profile aren't we? I'm on a page that shows my stats, edit account details under my user name...... kicks back to a broken log in page. :mad:

Edited by Manville Possum
0

Share this post


Link to post

 

Wow. We are talking about from our Waymarking profile aren't we? I'm on a page that shows my stats, edit account details under my user name...... kicks back to a broken log in page. :mad:

 

Yeah, I believe we're on the same page here.

 

We're using Chrome version 54.0.2840.99 m. If yours is different maybe you need an update. Can't think of anything else to try right now.

Edited by BK-Hunters
0

Share this post


Link to post

 

We're using Chrome version 54.0.2840.99 m. If yours is different maybe you need an update. Can't think of anything else to try right now.

 

Hmmm... Mine says up to date 55.0.2883.87 :unsure:

0

Share this post


Link to post

 

We're using Chrome version 54.0.2840.99 m. If yours is different maybe you need an update. Can't think of anything else to try right now.

 

Hmmm... Mine says up to date 55.0.2883.87 :unsure:

 

Looks like yours is newer that ours. This, indeed, could be at least part of the problem. An update with a new bug. Can you roll back and try the things that gave trouble again?

0

Share this post


Link to post

Both accounts signed out on firefox, signed in under MP account, goes to MPM account information when attempting to edit.

 

Something is not right.

0

Share this post


Link to post

Not sure if the grid or list is updating, most likely it is not.

 

 

For me, grid and lists are both accurate.

0

Share this post


Link to post

Both accounts signed out on firefox, signed in under MP account, goes to MPM account information when attempting to edit.

 

Something is not right.

 

Just thought - do you have a second computer there you can try this on?

0

Share this post


Link to post

Both accounts signed out on firefox, signed in under MP account, goes to MPM account information when attempting to edit.

 

Something is not right.

 

Just thought - do you have a second computer there you can try this on?

 

No, but it has got to be something to do with a shared computer. We both use a different browser, but same PC.

0

Share this post


Link to post

No, but it has got to be something to do with a shared computer. We both use a different browser, but same PC.

 

Hmmmmmmmmmm...

 

Stumped again...

0

Share this post


Link to post

Our statistics are not updating, "Post statistics last generated a day ago."

 

Also since we are at it these are still busted.

 

Waymarks Posted Per Month

 

Cumulative Posts Per Month

 

FYI - we had to swap out our Waymarking cache servers for statistics a couple weeks ago and as you can tell a few bugs were introduced as a result. We are looking into this and will likely have a fix by tomorrow. We've already restored the charts for the per month visits and posts, but there's a few more additional things to do to get it back up and running correctly.

 

Thanks,

bootron

0

Share this post


Link to post

Bootron, Thank you so much for the update.

 

Happy Holidays.

0

Share this post


Link to post

Thanks. Can you please also fix the aggravating extra newline in multiline fields?

(That cannot have been introduced by swapping a server, I'm sure.)

0

Share this post


Link to post

Bootron, Thank you so much for the update.

 

Happy Holidays.

 

Thanks! By the way, stats should be updating correctly now.

0

Share this post


Link to post

On the 'statistics' page, there used to be a sentence stating when stats were last updated. Was that sentence intentionally removed?

0

Share this post


Link to post

I will now describe a much older statistics issue that is still unresolved.

 

When viewing the 'waymarks' (from the drop-down menu on the top of the welcome page) and moving from past-30-days-most-visited to past-365-days-most visited (or from latter to former), an error message box appears.

 

An Error Has Occurred...

 

After creating this error, my access to that waymarks page can be disrupted for hours.

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 2