+Spider Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Tak, te statystyki dotyczą wszystkich znalezień. A moje tylko polski bo innych danych nie mam. Quote Link to comment
+Spider Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 A ja gratuluję użytkownikowi "Pszczolka". Choć nie ma go/jej na polskiej liście to jest chyba Polakiem/Polką o czym może świadczyć login oraz wpis w mojej skrytce. Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Pszczolka jest tu: http://www.cacherstats.com/United_Kingdom52.html aktualnie na 5124 pozycji w UK Quote Link to comment
+Mosznir Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 No to nie jest odosobniony przypadek Polaków mieszkających za granicą, bawiących się w geocaching jest dużo wiecej . Quote Link to comment
+soolash Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 To ja pogratuluję serdecznie użytkownikom meteor2017 i Qbacki, którzy na 100 procent są Polakami i całkiem niedawno przekroczyli magiczny na GC próg 200 znalezień. Gratuluję. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Faktycznie, Meteor to Polak co do Qbacki'ego to nie wiem ale gratulacje i tak sie naleza jak najbardziej Quote Link to comment
+kedzik Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 gratuluje i zycze zacietosci w nabywaniu doswiadczenia... Quote Link to comment
+Maliniak Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Qbacki z pomorza jest a dokładniej z Gdańska Quote Link to comment
lavinka Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Faktycznie, Meteor to Polak co do Qbacki'ego to nie wiem ale gratulacje i tak sie naleza jak najbardziej No, zaczynam pomału odliczanie... zostało jeszcze 15. Niełatwe zadanie, bo większość GC mam w Wawie znalezione, a te co mogłabym znaleźć są takimi bdzinami, że już po trzecim razie odechciało mi się szukać po raz czwarty.... no ale do lata powinno się udać. Chociaż mam wrażenie, że prędzej założę 15 niż tyle znajdę. Nu, chyba że się trafi jaka wycieczka zagranico Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) Faktycznie, Meteor to Polak co do Qbacki'ego to nie wiem ale gratulacje i tak sie naleza jak najbardziej No, zaczynam pomału odliczanie... zostało jeszcze 15. Niełatwe zadanie, bo większość GC mam w Wawie znalezione, a te co mogłabym znaleźć są takimi bdzinami, że już po trzecim razie odechciało mi się szukać po raz czwarty.... no ale do lata powinno się udać. Chociaż mam wrażenie, że prędzej założę 15 niż tyle znajdę. Nu, chyba że się trafi jaka wycieczka zagranico Lav - spokojnie dociągniesz przed wakacjami i to w samej Stolycy i bliskiej okolicy :-) Policzmy : 3 moje skrzynki w Konstancinie, 3 kesze Emkape (2 na Ursynowie z dojazdem komunikacją miejską), Most Gdański, Kopiec powstania Warszawskiego, Royal Baths Park & Tobias (reaktywowałem ) - i już 9 skrzynek jest. Ja jeszcze w planach na ten tydzień mam 2 skrzynki do założenia - będzie 11. Kilka innych miejscówek mam wybranych również na 'zaś' tylko muszę sprawdzić jakie pojemniki tam wejdą - aby nie zakładać samych mikrusów. No i dopracować koncepcję quizów przy wieloetapowych skrzynkach. Edited March 29, 2011 by ru.beus Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) dubel Edited March 29, 2011 by ru.beus Quote Link to comment
+M&S Team Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Ru.beus nie chcesz się przenieść na Śląsk? Przydałby się taki "zakładacz" w okolicy Edited March 30, 2011 by M&S Team Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Nie mam w planach :-) Quote Link to comment
+soolash Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Nie wiem, czy zauważyliście, ale przybył nam już 26ty Dwusetkowicz. Gratulacje dla czajapawel. Quote Link to comment
+czajapawel Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Tak, nareszcie sie udalo (dzieki za gratulacje). Myslalem ze moze na evencie sie uda, ale niestety. Swoja #200 bede dlugo pamietal a to dlatego ze: to byla skrzynka typowo miejska (ktorych nie lubie, ale tym razem szukalem jej na bezczelnego, inaczej sie nie dalo). Masa ludzi dookola, dobra setka jak nie wiecej. Podchodze do miejsca i wiem z hinta gdzie mam szukac. Ale nic nie widze. Z racji tego ze miejsce bylo slabo dostepne, a ludzi masa to wzialem komorke i robie nia zdjecia miejsca ukrycia. I nagle slysze za plecami "Szukasz czegos?". Patrze stoi z tylu koles i sie cieszy. To mowie mu ze "tak, a wiesz gdzie to jest?" On: "tak" i sie cieszy Ja "A masz to?" On "tak" i wyciaga zza plecow pudelko Ja "a dasz mi to?" On "tak". Dal, powiedzial jak ukryc i odszedl. I tak wpadla #200. Fajnie spotkac kogos w czasie poszukiwan. Za rzadko sie to udaje niestety. Quote Link to comment
toczygroszek Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Gratulacje! Teraz to już z górki Quote Link to comment
+emkapej Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Gratulacje i od nas . Pozdrawiamy! Quote Link to comment
+Spider Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 (edited) Gratulacje dla swapgirly oraz dla r00t7 za przekroczenie 200 znalezień Edited April 28, 2011 by SpiderPL Quote Link to comment
+soolash Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Dwusetkowa lista stale się wydłuża. To dobrze wróży na przyszłość :-). Gratuluję kolejnym osobom przekroczenia tej magicznej liczby. Teraz jesteście już skazani na sukces... Quote Link to comment
+formicaPL Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A już za 4 znalezienia dojdzie nam kolejny dwusetkowicz (nie powiem na razie kto ) Quote Link to comment
+soolash Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A ja wiem, a ja wiem . Też nie powiem... No może jednak mały przeciek - z 3Miasta on ci jest! Quote Link to comment
+Spider Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A za 2 znalezienia jeszcze jeden/jedna. Quote Link to comment
+keymanPL Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A ja wiem, a ja wiem . Też nie powiem... No może jednak mały przeciek - z 3Miasta on ci jest! A ja wiem nawet kiedy to przekroczenie okrągłej setki nastąpi, pytanie tylko której setki.., ale o tym już sza! ps. to moj pierwszy post jako PremiumUser - dzięki Ci Zającu Quote Link to comment
+soolash Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 (edited) A ja wiem nawet kiedy to przekroczenie okrągłej setki nastąpi, pytanie tylko której setki.., ale o tym już sza! ps. to moj pierwszy post jako PremiumUser - dzięki Ci Zającu Żniwa nadchodzą ! Keyman - a mi zajączek przyniósł tylko pełnoletnią córkę ... Edited April 28, 2011 by soolash Quote Link to comment
+swapgirly Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Gratulacje dla swapgirly oraz dla r00t7 za przekroczenie 200 znalezień o dziekuje! Wlasnie 250 mi stuknelo:) Tylko w Polsce mam malo:) Quote Link to comment
toczygroszek Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 gratulacje dla dwusetkowiczów i chyba nikt nie zauważył, że do tego grona dołączył również bacza Quote Link to comment
+bacza Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 gratulacje dla dwusetkowiczów i chyba nikt nie zauważył, że do tego grona dołączył również bacza o milo, ze ktos zauwazyl co prawda kilkanascie znalezien poza PL, ale suma jak najbardziej z 2 na czele Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 A ja wiem, a ja wiem . Też nie powiem... No może jednak mały przeciek - z 3Miasta on ci jest! A ja wiem nawet kiedy to przekroczenie okrągłej setki nastąpi, pytanie tylko której setki.., ale o tym już sza! Ufff... przed chwilą zalogowane. Dzięki majówce licznik skoczył mi z 197 na 330, wzrost o 67%, i to nie jest moje ostatnie słowo. Skrytkę numer 200 i skrytkę numer 300 udało mi się znaleźć tego samego dnia - 1 maja 2011, taki wyczyn już pewnie mi się nie przytrafi Powiem wam że wizyta u Czechów była dla mnie niesamowicie geo-pozytywnie-budująca. I tu nie chodzi o tego power traila, tylko o sympatycznych, otwartych i bezproblemowych autorów, którzy znaleźli dla nas czas aby oprowadzić nas po co fajniejszych skrytkach a na koniec zaprosić do knajpy. Z pewnością tam kiedyś wrócę! Quote Link to comment
+Spider Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Gratulacje dla ted'a za przekroczenie 200 znalezień! Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 To wielka chwila! Gratulacje. Quote Link to comment
+t_e_d Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Gratulacje dla ted'a za przekroczenie 200 znalezień! Dziekuje chociaz nigdy "licznik" nie byl dla mnie najwazniejszy w tej zabawie. Przy okazji zapraszam do zagladania od czasu do czasu na moj nowy blog - http://mruczkowewyprawy.blogspot.com/ Quote Link to comment
lavinka Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Nareszcie się udało przekroczyć magiczną dwusetkę. Głównie dzięki ursynowskim keszom Rubeusa ostatnio, oraz kilku nowym Emkape Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 15, 2011 Author Share Posted May 15, 2011 Gratulacje, widzę, że ruszyła lavin(k)a dwusetkowiczów Quote Link to comment
+soolash Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Dołączam się do lawiny gratulacji dla lavinki...teraz będziesz już permanentnie inwigilowana także przez giecowatą brać :-). Quote Link to comment
lavinka Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Dziękuję, teraz zostało 89 do trzystu Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Gratulacje dla Teda i Lavinki! Cieszę się że również dzielnie zakładacie kolejne skrytki, coś czuję że Pomorskie na razie nie dogoni waszych włości Quote Link to comment
+ru.beus Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 A tak lavinko narzekałaś, że ci kilku brakuje. A tu proszę i do 300 w tym roku dasz radę dociągnąć :-D Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Gratuluje wszystkim ktorym nie gratulowalem, ziomalowi Tedowi, lavince, baczy, swapgirly i highlanderowiPl, przepraszam za opoznienia poslizg nie kontrolowany, Quote Link to comment
+Spider Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Gratulacje dla Maliniaka za przekroczenie 200 znalezień! Quote Link to comment
+Maliniak Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 dzięki w końcu się udało uzbierać Quote Link to comment
+soolash Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Gratuluję przekroczenia tej "magicznej" liczby. Kolejny gracz z 3Miasta. Cieszy to bardzo... Go ahead! Quote Link to comment
+Mosznir Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Widzę, że ranking się pomylił i podrzucił nam dwoje/dwóch czeskich geocacherów do grona polskich dwusetkowiczów Quote Link to comment
+Spider Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Gratulacje dla r00t7 martuś wantsky za przekroczenie 200 znalezień Kolejne osoby: Zyr, wallson już niebawem przekroczą 200 znalezień Quote Link to comment
+soolash Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Przyłączam się do gratulacji dla powyższej trójki, czekam na kolejną dwójkę. Cieszy mnie fakt, że granice (różnice) geozabawy w Polsce się zacierają - bo geocaching jest jeden. Quote Link to comment
+soolash Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 (edited) Ups...no to mi się powtórzył wpis. Sorry... Edited July 12, 2011 by soolash Quote Link to comment
+wantsky Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 dziękuję za gratulacje przy okazji, mój dwusetny kesz to http://coord.info/GC2WDZ8 bardzo polecam, wycieczka samochodem na promie to niezła atrakcja (ale niewymagana do zdobycia kesza) Quote Link to comment
+t_e_d Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 przy okazji, mój dwusetny kesz to http://coord.info/GC2WDZ8 bardzo polecam, wycieczka samochodem na promie to niezła atrakcja (ale niewymagana do zdobycia kesza) Miejsce przesliczne - tez polecam. Byl tam kiedys moj kesz, niestety, nie utrzymal sie zbyt dlugo. Oby ten nowy mial wiecej szczescia. Quote Link to comment
Recommended Posts