+Spider Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 (edited) Firmy Geoswag and Oakcoins (to oni produkowali naszego coina) wyprodukowały coina o nazwie: Poland Flag Micro. Na razie tylko w przedsprzedaży. Cena: $5.97 Poland Flag Micro The flag of Poland displays a white horizontal stripe to represent the White Eagle of Poland and a red stripe to represent the red shield of the Lithuanian Flag. Black nickel & nickel finish available. P.S. Tylko na zdjęciu Indonezja im się zrobiła i opis też jakiś dziwny Edited January 16, 2013 by nemrodek advertising links Quote Link to comment
+soolash Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Jak dla mnie to taki elementarny brak wiedzy świadczy bardzo źle o sprzedawcach! Sic! To normalnie kpina jakaś... Wolałbym już Monako niż Indonezję :-). Quote Link to comment
KrystianT Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 opis też jakiś dziwny Dlaczego dziwny? http://pl.wikipedia.org/wiki/Barwy_Rzeczypospolitej_Polskiej patrz historia... Quote Link to comment
+ronija Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Mnie to nie dziwi, ale miło, że w końcu wpadli na pomysł Quote Link to comment
+Thathanka Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Jak dla mnie to taki elementarny brak wiedzy świadczy bardzo źle o sprzedawcach! Brak wiedzy nie jest dramatem - Polska nie jest pepkiem swiata. Jednak lenistwo przy sporzadzaniu opisu wlasnego towaru jest nieprzecietne. Quote Link to comment
+soolash Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Brak wiedzy nie jest dramatem - Polska nie jest pepkiem swiata. Jednak lenistwo przy sporzadzaniu opisu wlasnego towaru jest nieprzecietne. Nie jest - rozumiem to doskonale. Boli mnie jednak podejście do sprawy. Lubię jednak profesjonalizm a tu niestety go nie widzę. Mam nadzieję, że wyprodukowano to we właściwych kierunkach (może to tylko pomyłka przy prezentacji), bo bubla w tej formie nie kupię. Quote Link to comment
meteor2017 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ale ikonka jest już prawidłowa :-) Zresztą o czym my mówimy, skoro u nas potrafią flagi źle zawiesić, to taka wpadka u zagraniczniaków i to w fotce (może w rzeczywistości jest ok) nie dziwi ;-P Co do opisu, to ja się zastanawiam, czy ten kolor czerwony nie wziął im się od tej flagi powstańców styczniowych: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/Chor%C4%85giew_powsta%C5%84c%C3%B3w_styczniowych.PNG gdzie czerwony pasek i czerwona tarcza z orłem faktycznie reprezentuje Polskę, a barwy sa takie jak we współczesnej fladze Litwy. Quote Link to comment
lavinka Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 (edited) Skoro to ten sam producent u którego zamawialiśmy polish geocoiny, widać uznali że jest zapotrzebowanie na "nasze". Bardzo się cieszę Edited July 20, 2011 by lavinka Quote Link to comment
+wantsky Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 ktoś z Was zamawia? chętnie dołączyłbym 3 sztuki do zamówienia Quote Link to comment
+soolash Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ja zamówię dopiero, jak zobaczę na własne oczy, że to nie jest Monako/Indonezja. Już kiedyś od nich kupowałem małe co nieco. Quote Link to comment
+woytas Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Też bym wziął 2 Indonezję jak by ktoś zamówienie robił Quote Link to comment
+soolash Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Na początku sierpnia chcę dokonać w tym sklepie małych zakupów. Indonezji/Monako, zastrzegam, nie kupię dla siebie, ale jak ktoś chciałby coś u nich zamówić i podzielić się kosztami przesyłki, to zapraszam do skorzystania z PM. Mamy tydzień czasu na zastanowienie. Pozdrawiam. Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ale właściwie to o co chodzi? Obracasz sobie coina jak chcesz i już masz Polskę. Nie jest napisane gdzie góra gdzie dół, na monetach awers i rewers mogą być zgodne albo odwrócone. Quote Link to comment
+soolash Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ale właściwie to o co chodzi? Obracasz sobie coina jak chcesz i już masz Polskę. Nie jest napisane gdzie góra gdzie dół, na monetach awers i rewers mogą być zgodne albo odwrócone. Hmm...niby tak. I twórcy coina na pewno o tym dobrze wiedzieli, nie to co ja :-). Quote Link to comment
+Thathanka Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ale właściwie to o co chodzi? Obracasz sobie coina jak chcesz i już masz Polskę. Tu chodzi o prezentacje barw narodowych - dla wielu to kwestia bardzo wazna. Wywieszenie flagi odwrotnie czasami jest jawnym okazaniem lekcewazenia czy proba obrazenia jakiejs nacji. Nie podejrzewam zlych intencji u Amerykanow, choc rozumiem wzburzonych, ale nie wierze, by krytyka producenta na niniejszym forum cokolwiek dala, wiec zwrocilem im uwage wysylajac e-maila i wierze, ze jest to skuteczniejsze. Czy mam racje, okaze sie. Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Ale właściwie to o co chodzi? Obracasz sobie coina jak chcesz i już masz Polskę. Tu chodzi o prezentacje barw narodowych - dla wielu to kwestia bardzo wazna. Wywieszenie flagi odwrotnie czasami jest jawnym okazaniem lekcewazenia czy proba obrazenia jakiejs nacji. Nie podejrzewam zlych intencji u Amerykanow, choc rozumiem wzburzonych, ale nie wierze, by krytyka producenta na niniejszym forum cokolwiek dala, wiec zwrocilem im uwage wysylajac e-maila i wierze, ze jest to skuteczniejsze. Czy mam racje, okaze sie. Nie o to mi chodzi. Powiedz, w jaki sposób mając tą monetę w ręce, rozpoznasz gdzie jest góra a gdzie dół? To jak ją ustawisz, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. No chyba, że się rozchodzi o prezentację tej monety na stronie internetowej. Quote Link to comment
lavinka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Na początku sierpnia chcę dokonać w tym sklepie małych zakupów. Indonezji/Monako, zastrzegam, nie kupię dla siebie, ale jak ktoś chciałby coś u nich zamówić i podzielić się kosztami przesyłki, to zapraszam do skorzystania z PM. Mamy tydzień czasu na zastanowienie. Pozdrawiam. Poszedł mejl na priv w temacie zamówienia Quote Link to comment
+Thathanka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 No chyba, że się rozchodzi o prezentację tej monety na stronie internetowej. Wlasnie o to. Quote Link to comment
toczygroszek Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 No chyba, że się rozchodzi o prezentację tej monety na stronie internetowej. Wlasnie o to. To ja się poddaję Quote Link to comment
+Thathanka Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Blad poprawiony - problem rozwiazany: Quote Link to comment
+soolash Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Hej, w przyszłym tygodniu pcham zamówienie do tego sklepu. Do tej pory (12:00) chęć dołączenia się do zamówienia wyraziły 2 osoby. Koszty przesyłki dzielimy na wszystkich chętnych. Proszę wsiadać, drzwi zamykać i jedziemy! It's the last call... 15:26 - Mamy już 5 osób i całkiem poważne zamówienie :-). Edited July 30, 2011 by soolash Quote Link to comment
+soolash Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Informuję, że zamówienie zostało złożone i opłacone. Postanowiłem to zrobić już dzisiaj, bo jutro będę cały dzień w drodze na południe. O szczegółach (kosztach, kursach walut, rozliczeniach itp.) będę informował przez PM na bieżąco. Wszystkim dziękuję za współpracę, gratuluję doskonałych wyborów i czekam na przesyłkę z Hameryki. "Będziecie Państwo zadowoleni!" Quote Link to comment
+soolash Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Poszło niebywale szybko! Niniejszym informuję, że pan listonosz przyniósł mi dzisiaj pakunek z Hameryki. Z zainteresowanymi osobami będę się kontaktował za pomocą PM. Jednocześnie proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, bo czeka mnie 10 bardzo zajętych dni i nie wiem, czy będę w stanie przygotować dokładne wyliczenia i przesyłki do piątku. 12/08 wyjeżdżam i wrócę dopiero 22/08. Potem powinno pójść gładko - będę miał tydzień "normalny". Najważniejsze, że towar jest już u mnie. Quote Link to comment
+woytas Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Dobra jest! Tyle czekałem poczekam jeszcze troche Quote Link to comment
+Spider Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Bardzo dziękuję za realizację mojego zamówienia Quote Link to comment
+woytas Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Dotarły do mnie - takie fajne kurdupelki Dzieki za przeprowadzenie całej akcji! Quote Link to comment
lavinka Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Przesyłka dotarła, ale jeszcze nie widziałam kurdupelków, rodzina odebrała Quote Link to comment
+Mosznir Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Jeśli ktoś zamówił te micro polskie geocoiny to może napisać czy awers i rewers są odwrócone czy zgodne ? Quote Link to comment
+woytas Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Zawsze były zgodne - tylko zależało do jakiego kraju miało iść zamówienie Jest ok Quote Link to comment
+wantsky Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 też dostałem geocoiny, są ekstra Quote Link to comment
+Spider Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 (edited) Kolejna polska flaga - "Trackable - Poland Flag Tag" Edited January 16, 2013 by nemrodek advertising link Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 (edited) Kolejna polska flaga - "Trackable - Poland Flag Tag" Czy ktos bedzie zamawial? Z przyjemnoscia bym sie podlaczyl do zamowienia (na kilka sztuk)... Edited January 16, 2013 by nemrodek advertising link Quote Link to comment
+Spider Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Ja chyba tak, ale daj mi klika dni. Dam znać... Quote Link to comment
+wantsky Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Też bym chętnie dołączył. 3 sztuki. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Ja 6 poproszę. Quote Link to comment
+woytas Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 2 sztuki dla Woytasa Quote Link to comment
+miklobit Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 W marcu podobne travelbugi z polską flagą ( i w kształcie Polski ) będą dostępne w ftfshop.eu . Quote Link to comment
+woytas Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Tylko znaleźć osobę która kupi kontener dla wszystkich Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 W marcu podobne travelbugi z polską flagą ( i w kształcie Polski ) będą dostępne w ftfshop.eu . A beda mozliwe do sledzenia na stronie GC i czy będa miały własne logo w skrytkach, tak jak inne GCoiny? Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Tylko znaleźć osobę która kupi kontener dla wszystkich Temat zaczal Spider, wiec poczekajmy co On powie na ten temat. Ja z przyjemnoscia ofiaruje sie jako osoba "ds. zakupow" z krajow UE. Ze Stanow lepiej, abym tego nie robil, bo mnie UC nie lubi i bedziemy mieli "domiar i oplaty" Quote Link to comment
+miklobit Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) A beda mozliwe do sledzenia na stronie GC ... ? A znasz jakieś inne strony na których są śledzone travelbug'i ? Edited February 18, 2012 by miklobit Quote Link to comment
+m2mPL Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Też chętnie dołączę się do zamówienia na 3szt. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 A beda mozliwe do sledzenia na stronie GC ... ? A znasz jakieś inne strony na których są śledzone travelbug'i ? Nie , zatem czekam na dobre wieści i zbieram kase na duże zakupy Quote Link to comment
Recommended Posts