+soolash Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Pamiętam, jak nazwałem 900 znalezień kosmicznym wynikiem. Fakt, trochę czasu minęło. Ogłaszam zatem, że kosmonauci osiągnęli już 6k znalezień. Wilku, wielkie gratki! Quote
+Wiesia.K Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Pamiętam, jak nazwałem 900 znalezień kosmicznym wynikiem. Fakt, trochę czasu minęło. Ogłaszam zatem, że kosmonauci osiągnęli już 6k znalezień. Wilku, wielkie gratki! Przyłaczam sie gratulacji- w oczekiwaniu na jubileuszowy event na Podlasiu... Quote
+y_a_h_oo Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Tysieczne gratulacje dla Sangmanitu i dla Lonely Wolfa Hip! Hip! Hurra!!! Quote
+soolash Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Już za chwileczkę, już za momencik przyjdzie mi "buszować" w rodzinnych stronach Wilka :-) - i nie Amerykę mam na myśli... Czekają tam na mnie kesze jego autorstwa, z czego się niezmiernie cieszę. Wilku, pomyślę o Tobie na Podhalu :-). Quote
+wantsky Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Brawo Wilku! Soolash, wypad w okolice Łomży dwa lata temu wspominam ze łzą w oku. PRZEPIĘKNA okolica. Powodzenia! Quote
+soolash Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Wantsky, ja wybieram sie na Podhale, nie Kurpie . Lomze juz mam w duzym procencie przeszukana i przyznaje, ze to fajne rejony. Teraz czas na male co nieco, ktore Wilku zostawil na gorkach . Mam nadzieje, ze sniegi szybko zejda... Quote
+hanbei Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 sechstausend... nicht schlecht, herr specht, że tak powiem gratulacje, Bob! Quote
+lonely_wolf Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Bardzo serdecznie, wszystkim dziekuje za cieple slowa i zyczliwosc. Mam nadzieje, ze kiedys wroce ma stale w rejony, ktore bardziej lubie i w ktorych sie wychowalem Quote
+Murazor Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 (Jasnowidz jaki? Mam zalogowane dopiero 5999...) A serio: bardzo dziękuję. Teraz trzeba będzie się postarać, by znalezienia z Polski nadrobiły te z Danii. No i poczekać, jak Dado zaloguje swoje wojaże, żeby wiedzieć, czego jemu należy gratulować... Quote
+longmen76 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Brakuje jednej ale nie będę przecież odświeżał co chwilę Twojego profilu. Gratulacje. Podziwiam za to co robicie razem z szanowną małżonką. Gratuluję serdecznie. Quote
+longmen76 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 No wreszcie Dado zalogował. Spodziewałem się bardzo dobrego wyniku, ale nie aż takiego. Serdeczne gratulacje - brawo. Małopolska jednak rządzi. Quote
+dadoskawina Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Uff... Z Danii, póki co, 1747. Zostały mi jeszcze erfy, challenge, wirtuale i webcam. Niedużo, ale tu już indywidualnie na każdy log trzeba poświęcić więcej czasu. To już nie dzis... A co do łącznej liczby, to dużo nadrobiłem już po powrocie do kraju. Za gratulacje dziękuję. PS. Jak się rąbnąłem z datą przy zbiorowym logowaniu, to można to jakoś poprawić, też zbiorowo? Quote
+Murazor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 No wreszcie Dado zalogował. Spodziewałem się bardzo dobrego wyniku, ale nie aż takiego. No cóż, ja tam bym się dziwił wtedy, gdyby dadoskawina nie osiągnął 6000 do końca lipca. Gratuluję. Quote
+Spider Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 PS. Jak się rąbnąłem z datą przy zbiorowym logowaniu, to można to jakoś poprawić, też zbiorowo? Nie można. Quote
Recommended Posts