dziedzickrzysiek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Bardzo mi się to spodobało, zwłaszcza pierwszy pomysł na opakowanie prezentu http://fundir.org/gallery,niezapomniane_prezenty,5565,0,0.html Quote
+Thathanka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 U810 uczynil dzisiejszy dzien weselszym: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=cc90b7d5-7411-4c2b-8957-2cbbcf979bb7 Quote
+GeoDarco Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Geocacherzy? Ostatnie zdanie raczej na to wskazuje... http://i.huffpost.com/gen/1169734/thumbs/o-LETTERA-ADDIO-facebook.jpg Quote
toczygroszek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Miałem dziś sen. Zadzwonił mój telefon, ale z jakąś dziwną melodyjką, której do tej pory nie miałem w telefonie. Na wyświetlaczu pojawiła się "Wiesia" (której również nie mam w zestawie kontaktów). Bardzo ucieszonym głosem powiedziała, że będzie studiować w Krakowie i podesłała mi link do listy tematów prac magisterskich z geologii. Temat był dość obszerny i po angielsku, zapamiętałem tylko tyle, że było tam coś o neodymie. Poproszę o interpretację mojego snu Quote
+Thathanka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Poproszę o interpretację mojego snu Ja jestem ciekawy interpretacji Twojej żony. Quote
toczygroszek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Poproszę o interpretację mojego snu Ja jestem ciekawy interpretacji Twojej żony. Ale ja nie mam żony Quote
+Thathanka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 To wszystko jasne. Ja mam żone i takie sny zapominam jeszcze przed tym nim się przyśnią. I nie chodzi o geologię. Quote
KrystianT Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Poproszę o interpretację mojego snu Pojawi się nowy earthcache Edited June 7, 2013 by KrystianT Quote
toczygroszek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Poproszę o interpretację mojego snu Pojawi się nowy earthcache Też tak myślałem, ale wątek neodymu zasiał ziarno niepewności, czy to aby nie będzie kolejny mikro magnetyk... Quote
kamus! Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Zadzwonił mój telefon Nie chcę nic mówić, ale: 1) słyszeć dzwoniący telefon: poważna choroba 2) odbierać telefon: dopilnuj wszystkich swoich obowiązków, a unikniesz nieprzyjemnych sytuacji Moja geointerpretacja wkrótce Quote
u810 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Zadzwonił mój telefon Nie chcę nic mówić, ale: 1) słyszeć dzwoniący telefon: poważna choroba 2) odbierać telefon: dopilnuj wszystkich swoich obowiązków, a unikniesz nieprzyjemnych sytuacji Moja geointerpretacja wkrótce Reaktywować skrytkę zanim się rewiewier wkurzy i archiwizuje. Zwłaszcza że według sennika "Super Express" - "Jeśli przyśni ci się śmiejąca się kobieta, oznacza to wielkie wydatki". Czyli kobieta z ucieszonym głosem to zwykłe wydatki, jak sądzę. Neodym - magnes - posługiwać się magnesem: rozstanie z kimś, oddalenie się od bliskiej osoby, utrata ważnej rzeczy Zdecydowanie reaktywacja. Edited June 7, 2013 by u810 Quote
+ochkarol Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ale ja nie mam żony Nie masz sprawiedliwosci na tym swiecie. Za kare powinienes miec dwie! Quote
kamus! Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Za kare Przepraszam, za co? bo chyba źle przeczytałam btw, załóżmy może jakiś geokeszerski wątek matrymonialny? Quote
+ochkarol Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Kara. 1. «środek wychowawczy stosowany wobec osoby, która zrobiła coś złego». 2. «środek represyjny względem osób, które popełniły przestępstwo» Quote
toczygroszek Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Zadzwonił mój telefon Nie chcę nic mówić, ale: 1) słyszeć dzwoniący telefon: poważna choroba 2) odbierać telefon: dopilnuj wszystkich swoich obowiązków, a unikniesz nieprzyjemnych sytuacji Moja geointerpretacja wkrótce Reaktywować skrytkę zanim się rewiewier wkurzy i archiwizuje. Zwłaszcza że według sennika "Super Express" - "Jeśli przyśni ci się śmiejąca się kobieta, oznacza to wielkie wydatki". Czyli kobieta z ucieszonym głosem to zwykłe wydatki, jak sądzę. Neodym - magnes - posługiwać się magnesem: rozstanie z kimś, oddalenie się od bliskiej osoby, utrata ważnej rzeczy Zdecydowanie reaktywacja. Miałes rację. Silesian zarchiwizował mi kesza, bo nie zdążyłem go reaktywowować... Quote
+kuchomik Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Zadzwonił mój telefon Nie chcę nic mówić, ale: 1) słyszeć dzwoniący telefon: poważna choroba 2) odbierać telefon: dopilnuj wszystkich swoich obowiązków, a unikniesz nieprzyjemnych sytuacji Moja geointerpretacja wkrótce Reaktywować skrytkę zanim się rewiewier wkurzy i archiwizuje. Zwłaszcza że według sennika "Super Express" - "Jeśli przyśni ci się śmiejąca się kobieta, oznacza to wielkie wydatki". Czyli kobieta z ucieszonym głosem to zwykłe wydatki, jak sądzę. Neodym - magnes - posługiwać się magnesem: rozstanie z kimś, oddalenie się od bliskiej osoby, utrata ważnej rzeczy Zdecydowanie reaktywacja. Miałes rację. Silesian zarchiwizował mi kesza, bo nie zdążyłem go reaktywowować... Toczy, szanowne recenzencostwo nie ma problemu z odarchwizowaniem skrytek zasadniczo. Napraw go, daj znać i wróci do gry Quote
toczygroszek Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Ależ ja się tym faktem nie przejmuję, tylko podziwiam trafność interpretacji mojego snu Quote
u810 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Może powinienem zmienić branżę ? Wróżbita Maciej może czuć się zagrożony. Quote
+elales Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Taki dzisiejszy log w jednym z moich keszy (znalezienie): Found it. "Nie było to pierwsze podejście. Kiedyś spędziłam tam prawie godzinę z dajanaking. Dzisiaj było łatwiej. Miejsce ukrycia od razu rzuciło się w oczy bo... brakowało kesza :-) TFTC :-)" A dwa dni temu w tym samym keszu (Needs Maintenance): "Niestety logbook wraz z informacjami o cashu uległ zniszczeniu, przepraszamy...". Nie udało mi się dowiedzieć, co się stało z logbookiem... Quote
Recommended Posts