Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
T0SHEA

What is it with all the cookies?

Recommended Posts

At least once a day and even some days even more often, I have to accept a cookie and log in. This is with the home page and if I check the forums I have to do it again.  Yes, I checked the box: Remember me (requires cookies)

What is up?

 

Share this post


Link to post
5 hours ago, T0SHEA said:

At least once a day and even some days even more often, I have to accept a cookie and log in. This is with the home page and if I check the forums I have to do it again.  Yes, I checked the box: Remember me (requires cookies)

What is up?

 

Yes, sometimes I have to keep accepting them. Annoying!

 

 

Share this post


Link to post

Twice already today and it is only 8:30 am here.

Share this post


Link to post

Nope. Nothing here. Probably because of settings and add-ons in Firefox.

 

Share this post


Link to post
8 hours ago, T0SHEA said:

Twice already today and it is only 8:30 am here.

 

I get them a lot across all devices and browsers.  It's everywhere around the Interwebs of course, but especially bad at Geocaching.com. I'm in no way inclined to hack my various devices ("Simply try this hack, then.  Simple!") for just this one hyperactive web site, especially when I try the hack and it causes problems and then I'm told "Then simply don't try the hack.  Simple!"

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
On 3/17/2020 at 6:48 PM, ScroogieII said:

And your point is?

 

Prefer Oreos. Still getting them several times a day. So, what is up with all the cookies and to constantly log in? :huh:

Share this post


Link to post
Posted (edited)

I started this inquiry in March. It seems it somewhat rectified itself or maybe... not long after.

 

Well they are BACK! :(

 

I have accepted a cookie every time I try to navigate through the website, and most generally have to log in again. On the conservative side, at least a dozen times just today, and probably more.

 

Also, tried to post a new waymark, and LOST it twice. Though I selected the province, when I went to save it, it disappeared. 

So had to start all over again.  I finally was able to submit on the third try. Basically made a slight change, save and so on. Frustrating to say the least. 

 

 

Edited by T0SHEA

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 2

×
×
  • Create New...