+GeoDarco Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Hej, w tych dniach na 99% będę w Warszawie i chętnie wybrałbym się na jakieś nocne keszowanie w większej grupie. Pozdrawiam GeoDarco PS Jeśli ktoś potrzebuje zaproszenie do Ingress to mam kilka wolnych. D Quote Link to comment
+wantsky Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Ja keszowania w większych grupach nie cierpię, ale służę pomocą w przypadku pytań o kesze, noclegi i inne sprawy organizacyjne. Quote Link to comment
+GeoDarco Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 (edited) Ja keszowania w większych grupach nie cierpię, ale służę pomocą w przypadku pytań o kesze, noclegi i inne sprawy organizacyjne. Hej, wielkie dzięki za pomoc ale jak na razie nocleg i resztę już mam. A sam w nocy nie będę się włóczył po Warszawie, po Krakowie zresztą też - patrz skrytka Skarb Oprycha - http://coord.info/GC475Q9. Gdy go podejmowałem byliśmy w dużej grupie ale i tak miałem stracha... tamtych było znacznie więcej Większa grup > 1 osoba. Edited December 9, 2013 by GeoDarco Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Wrzucę informację na warszawską grupę facebookową - może chętni się zajdą tam :-) Quote Link to comment
+lowca Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Hej, w tych dniach na 99% będę w Warszawie i chętnie wybrałbym się na jakieś nocne keszowanie w większej grupie. Pozdrawiam GeoDarco PS Jeśli ktoś potrzebuje zaproszenie do Ingress to mam kilka wolnych. D Nieduża nocna ekipa - akurat na zrobienie DLK za jednym przejściem Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Hej, w tych dniach na 99% będę w Warszawie i chętnie wybrałbym się na jakieś nocne keszowanie w większej grupie. Pozdrawiam GeoDarco PS Jeśli ktoś potrzebuje zaproszenie do Ingress to mam kilka wolnych. D Nieduża nocna ekipa - akurat na zrobienie DLK za jednym przejściem Jak na noc, to jeszcze można sie załapać na 3 okoliczne kesze UV (po obu stronach Lasu Kabackiego). Czy warto, to już można samodzielnie ocenić na podstawie logow Quote Link to comment
+Thathanka Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Jak na noc, to jeszcze można sie załapać na 3 okoliczne kesze UV (po obu stronach Lasu Kabackiego). tylko 3 więcej? Zbliża się najdłuższa noc roku więc będzie czas by obskoczyć nawet połowe warszawskich skrytek. Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Hej, w tych dniach na 99% będę w Warszawie i chętnie wybrałbym się na jakieś nocne keszowanie w większej grupie. Pozdrawiam GeoDarco PS Jeśli ktoś potrzebuje zaproszenie do Ingress to mam kilka wolnych. D Nieduża nocna ekipa - akurat na zrobienie DLK za jednym przejściem Jak na noc, to jeszcze można sie załapać na 3 okoliczne kesze UV (po obu stronach Lasu Kabackiego). Czy warto, to już można samodzielnie ocenić na podstawie logow Będzie jeszcze jeden UV-kowy spacer przez Las Kabacki :-) Jak się jutro wyrobię z pisaniem, to będzie szansa na zdobycie FTF'a w najbliższy piątek :-) Quote Link to comment
+GeoDarco Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 (edited) Z tego co oglądałem na pyta.pl to ten lasek za bardzo bezpieczny nie jest. http://www.youtube.com/watch?v=27KBuDiWz-c Tak mniej więcej od 01:00, ja tam wolę dmuchać na zimne 03:40... Nie ma głupich - sam nie idę, zresztą cały dzień też będę chodził więc mogę być ciut zmęczony. Z drugiej strony Wherigo kuszą... Edited December 10, 2013 by GeoDarco Quote Link to comment
+lowca Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Z tego co oglądałem na pyta.pl to ten lasek za bardzo bezpieczny nie jest. Ja tam nie wiem, ale mi się zdarza zimą biegać o 21 na nartach po LK i czuję się bezpiecznie. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Ja tam nie wiem, ale mi się zdarza zimą biegać o 21 na nartach po LK i czuję się bezpiecznie. Bo masz nartki - antygwałtki widocznie... Quote Link to comment
+GeoDarco Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Ja keszowania w większych grupach nie cierpię, ale służę pomocą w przypadku pytań o kesze, noclegi i inne sprawy organizacyjne. Trochę się pośpieszyłem z twierdzeniem, że poradzę sobie ze wszystkim Mam jedno pytanie do miejscowych czy teraz da się dotrzeć do tego EC? http://www.geocaching.com/geocache/GC40NY4_the-sands-of-the-vistula Oraz jaki jest najlepszy dojazd w to miejsce? http://www.geocaching.com/geocache/GC4BH5B_kampinoskie-wydmy Pozdrawiam GeoDarco Quote Link to comment
+lowca Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Oraz jaki jest najlepszy dojazd w to miejsce? http://www.geocaching.com/geocache/GC4BH5B_kampinoskie-wydmy Dołożyłem dwa parkingi, o których wiem, ze bez problemu da się tam zaparkowac. Możliwe, że od wsi Truskawka byłoby jeszcze bliżej, ale tam nie wiem, gdzie zaparkować. Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Ja keszowania w większych grupach nie cierpię, ale służę pomocą w przypadku pytań o kesze, noclegi i inne sprawy organizacyjne. Trochę się pośpieszyłem z twierdzeniem, że poradzę sobie ze wszystkim Mam jedno pytanie do miejscowych czy teraz da się dotrzeć do tego EC? http://www.geocaching.com/geocache/GC40NY4_the-sands-of-the-vistula [...] Pozdrawiam GeoDarco EC do zdobywania przy bardzo niskich poziomach wisły - możesz próbować, ale suchą stopą raczej nie staniesz - wodery/wysokie kalosze wskazane Quote Link to comment
Glynsky Team Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Hej, to mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich serdecznie! Jeśli temat jest aktualny to chętnie byśmy się z żoną podłączyli do keszowania w nocy 29.12. Pozdrawiam. Konrad. Quote Link to comment
Recommended Posts