Jump to content

900

soolash

Recommended Posts

Posted

Tak sobie spojrzałem na forum i zauważyłem, że 200, 300, 500 ... znalezień mają tu swoje wydzielone miejsce, a 900 okazało się bezdomne. Pewien "kosmita" (w naszych warunkach to nieziemski wyczyn) przekroczył ta niewyobrazalna ilość. Pomyślałem, to będzie miejsce dla kosmitów. Gratulacje dla groszka toczącego.

Posted

Gratulacje dla rkorbi - od maja 2010 znalazł 975 skrytek B)

Przyłączam się do gratulacji. Hmmm... to na pewno jakiś przybysz z kosmosu :D . Nieziemskie tempo.

Posted

Od nas tez gratulacje dla toczygroszka! Nawet nie zauważyliśmy kiedy ilość skrzynek przekroczyła 900, a już wynik zbliża się ona do następnej okrągłej liczby. pozdrowienia!

Posted

gratullacje dl aToczygroszka takze z innej okraglej liczby "1" !!!!!

a co do rkorbi to wczoraj mial juz 999!! i chyba jeszzce ze 200 znajdzie zaczym wroci do kraju i tu zacznie sie udzielac...

wiec 1000 juz niebawem...

Posted

To ja też się przyłączę :)

Tak pół żartem, pół serio mam życzę podobnych wyników także kedzikowi i nemrodkowi ;P to może uda mi się ich dogonić jak im obowiązków przybędzie ;P

Posted

Mosznir, Ty tak nie kombinuj... to nic nie daje...

taki rkorbi ma taka "1" w domu i jakos machnol w kilka miesiecy ponad 1000 a jeszzce pewnie na tym nie skanczy...

prawda jest taka, ze jak sie wybieralem kiedys do PL to juz sie czailem na jednego FTFa kolo krk, Cache czekal chyba z kilka atygodni na pierwszego znalazce, ale w ostatniej chwili Toczygroszek sie "zlitowal" i mi go sprzatnal...

moje pytanie brzmi: dlaczego nikt z lokalnych Keszerow sie nie wbral po to zaraz w nastepny dzien?? ja jka nie pojade po jakiegos FTFa w tym samym dniu i najlepiej do poludnia to moge zapomniec o pierwszym wpisie a i na 2 nie ma co liczyc czasami...

trzeba zbierac keszyki... jak to mowi nemrodek: dzien bez kesza dniem straconym...!!

Posted

Ni sięni emartwcie, na wiosnę ruszę jako "team" - w grupie szukac łatwiej :)

prawda jest taka, ze jak sie wybieralem kiedys do PL to juz sie czailem na jednego FTFa kolo krk, Cache czekal chyba z kilka atygodni na pierwszego znalazce, ale w ostatniej chwili Toczygroszek sie "zlitowal" i mi go sprzatnal...

Ja kiedyś czaiłem się na kesza, co ponad tydzień czekał na FTF, ale bogobig jakby mnie wyczuł i też mi sprzed nosa ciachnął ;)

FTF-y w moich skrytkach to głównie Czesi zbierają, choc mają kawał drogi. Ciągle jeszcze czeka kilka FTFów w tym jeden EarthCache - co mnie dziwi, bo przy nim to nawet nie trzeba nic szukać :D

Posted

Delikatnie mówiąc. Ostatnio soolash jest szybszy od powiadomień o nowym keszu. :)

Prosze nie demonizowac mojej osoby :D Raz mi sie udalo, bo akurat bylem w necie, gdy sie keszyk pojawil, wiec skorzystalem. A co mialem zrobic? ;) Admiralnie, nie poluje na FTF-y, ale jak sie trafi, to sie raduje. Cieszy mnie kazdy fajny kesz; ftf, stf, ttf...ntf.

Niebawem na polnocy pojawia sie nowe mikrusy by soolash, wiec zajmujcie miejsca w blokach startowych B) .

Posted
Niebawem na polnocy pojawia sie nowe mikrusy by soolash, wiec zajmujcie miejsca w blokach startowych :) .

już zaczynam się szykować :)

oby nie w dniu zaliczeń na uczelni :)

Posted

Gratulacje dla Nemrodka, ktory w moim skromnym towarzystwie przekroczyl 900 i goni tych co przed nim, czyli wiadomo kogo...

gratulacje i czekamy na 1000siaka!! moze juz juz..

Posted

BTW :) Kedzik to już trzeci temat z 900 ;>

no u mnie niewidac ani jednego takiego tematu, Nemrodek tez niewidzial na swoim kompie... niewiem czym to jest spowodowane..

poza tym Nemrodek wart nowego watku "900setki"... (chyba troche z tym przesadzilem...)

Posted

BTW :) Kedzik to już trzeci temat z 900 ;>

no u mnie niewidac ani jednego takiego tematu, Nemrodek tez niewidzial na swoim kompie... niewiem czym to jest spowodowane..

poza tym Nemrodek wart nowego watku "900setki"... (chyba troche z tym przesadzilem...)

Bo to forum ma taką opcję że z automatu wrzuca filtr wyłączający wątki w których nikt się nie udzielał od 90 dni.

Na stronie glownej forum "click here to show filter options" i zaznaczamy "show all", albo po prostu 900 w wyszukiwarkę:). Pisałem nie dlatego, że mi ta wielowątkowość przeszkadza :), tylko też się kiedyś naszukałem wątku który powinien być i trochę mi to zajęło :) więc przyda się na przyszłość :P.

Posted

Piękne dzięki. I pomyśleć, że sam ten wątek zakładałem pisząc o kosmicznym wyniku "900" :-). Jak ten czas leci... Teraz kosmos przesunął się duuuużo dalej, bo do 3000! Może na emeryturze dojadę :-).

Posted

Serdeczne gratki dla BOX TeamPL, ktory w ostatni weekend nie tylko sie duzo nagadal na temat geocachingu, ale jeszcze pyknal z nawiazka 900 znalezien. Do 1k juz niewiele zostalo :).

Posted

Serdeczne gratki dla BOX TeamPL, ktory w ostatni weekend nie tylko sie duzo nagadal na temat geocachingu, ale jeszcze pyknal z nawiazka 900 znalezien. Do 1k juz niewiele zostalo :).

niewątpliwie miałem w tym swój udział bo już pod koniec dnia na zmianę ciągnęliśmy jeden drugiego do kolejnych keszy

Jeszcze raz gratulacje

Posted

niewątpliwie miałem w tym swój udział bo już pod koniec dnia na zmianę ciągnęliśmy jeden drugiego do kolejnych keszy

Jeszcze raz gratulacje

Gratulacje dla Boxa i yahoo, zdaje sie że idą łep w łep ... <_<

Posted (edited)

No Panowie, nieźle się nakręciliście. Słyszę zdyszany oddech i tupot gdzieś blisko za mną ; ))) Applaus!

Edited by hanbei