+soolash Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tak sobie spojrzałem na forum i zauważyłem, że 200, 300, 500 ... znalezień mają tu swoje wydzielone miejsce, a 900 okazało się bezdomne. Pewien "kosmita" (w naszych warunkach to nieziemski wyczyn) przekroczył ta niewyobrazalna ilość. Pomyślałem, to będzie miejsce dla kosmitów. Gratulacje dla groszka toczącego. Quote
toczygroszek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziękuję. Na dziewięćsetną wybrałem Earthcache'a w Przełomie Dunajca - co ja sie nachodziłem, do tej pory czuję to w nogach Quote
+kedzik Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Gratulacje i gonimy o ile sie da!! pozdrawiam i do zobaczenia!! Quote
+Spider Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Gratulacje dla rkorbi - od maja 2010 znalazł 975 skrytek Quote
+soolash Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Gratulacje dla rkorbi - od maja 2010 znalazł 975 skrytek Przyłączam się do gratulacji. Hmmm... to na pewno jakiś przybysz z kosmosu . Nieziemskie tempo. Quote
+Spider Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nieziemskie tempo bo mieszka w USA (chyba) i tam szuka a jak wiadomo tam jest najwięcej skrytek. Quote
toczygroszek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Trzymam gratulacje na tysiąca, to pewnie jeszcze w tym tygodniu Quote
nemrodek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 chwilowo w USA. Tak się składa, że chwilę po tym jak kedzik zaraził go geocachingiem chłopak wyjechał do stanów na kilka miesięcy no i szaleje :-) Quote
+emkapej Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Od nas tez gratulacje dla toczygroszka! Nawet nie zauważyliśmy kiedy ilość skrzynek przekroczyła 900, a już wynik zbliża się ona do następnej okrągłej liczby. pozdrowienia! Quote
toczygroszek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 A dziękuję raz jeszcze, choć wszystko wskazuje na to, że wbrew pozorom chwilkę sobie posiedzę na tej dziewięćsetce Quote
+kedzik Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 gratullacje dl aToczygroszka takze z innej okraglej liczby "1" !!!!! a co do rkorbi to wczoraj mial juz 999!! i chyba jeszzce ze 200 znajdzie zaczym wroci do kraju i tu zacznie sie udzielac... wiec 1000 juz niebawem... Quote
+Spider Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 gratullacje dl aToczygroszka takze z innej okraglej liczby "1" !!!!! I ja również gratuluję Quote
+Mosznir Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 To ja też się przyłączę Tak pół żartem, pół serio mam życzę podobnych wyników także kedzikowi i nemrodkowi ;P to może uda mi się ich dogonić jak im obowiązków przybędzie ;P Quote
+kedzik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Mosznir, Ty tak nie kombinuj... to nic nie daje... taki rkorbi ma taka "1" w domu i jakos machnol w kilka miesiecy ponad 1000 a jeszzce pewnie na tym nie skanczy... prawda jest taka, ze jak sie wybieralem kiedys do PL to juz sie czailem na jednego FTFa kolo krk, Cache czekal chyba z kilka atygodni na pierwszego znalazce, ale w ostatniej chwili Toczygroszek sie "zlitowal" i mi go sprzatnal... moje pytanie brzmi: dlaczego nikt z lokalnych Keszerow sie nie wbral po to zaraz w nastepny dzien?? ja jka nie pojade po jakiegos FTFa w tym samym dniu i najlepiej do poludnia to moge zapomniec o pierwszym wpisie a i na 2 nie ma co liczyc czasami... trzeba zbierac keszyki... jak to mowi nemrodek: dzien bez kesza dniem straconym...!! Quote
+Maliniak Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 na północy kraju trudno jest o FTFa ostatnio ciągle ktoś coś sprzątnie spod nosa Quote
toczygroszek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ni sięni emartwcie, na wiosnę ruszę jako "team" - w grupie szukac łatwiej prawda jest taka, ze jak sie wybieralem kiedys do PL to juz sie czailem na jednego FTFa kolo krk, Cache czekal chyba z kilka atygodni na pierwszego znalazce, ale w ostatniej chwili Toczygroszek sie "zlitowal" i mi go sprzatnal... Ja kiedyś czaiłem się na kesza, co ponad tydzień czekał na FTF, ale bogobig jakby mnie wyczuł i też mi sprzed nosa ciachnął FTF-y w moich skrytkach to głównie Czesi zbierają, choc mają kawał drogi. Ciągle jeszcze czeka kilka FTFów w tym jeden EarthCache - co mnie dziwi, bo przy nim to nawet nie trzeba nic szukać Quote
+Thathanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 na północy kraju trudno jest o FTFa Delikatnie mówiąc. Ostatnio soolash jest szybszy od powiadomień o nowym keszu. Quote
+soolash Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Delikatnie mówiąc. Ostatnio soolash jest szybszy od powiadomień o nowym keszu. Prosze nie demonizowac mojej osoby Raz mi sie udalo, bo akurat bylem w necie, gdy sie keszyk pojawil, wiec skorzystalem. A co mialem zrobic? Admiralnie, nie poluje na FTF-y, ale jak sie trafi, to sie raduje. Cieszy mnie kazdy fajny kesz; ftf, stf, ttf...ntf. Niebawem na polnocy pojawia sie nowe mikrusy by soolash, wiec zajmujcie miejsca w blokach startowych . Quote
+Maliniak Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Niebawem na polnocy pojawia sie nowe mikrusy by soolash, wiec zajmujcie miejsca w blokach startowych . już zaczynam się szykować oby nie w dniu zaliczeń na uczelni Quote
nemrodek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 gratullacje dl aToczygroszka takze z innej okraglej liczby "1" !!!!! . to i ja się podłączam no i do zobaczenia na ewencie Quote
+lonely_wolf Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Czesc, dzieki za wszystkie gratulacje, dopiero zaczolem posty czytac, nie mam bardzo na to czasu ale wkrotce to sie zmieni, pozdrawiam Quote
+lonely_wolf Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No w koncu kolejna 900 setka, wiem ile to wymaga czasu i poswiecenia tym bardziej sie ciesze. Quote
+kedzik Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 noo, wczoraj logowalem x2, myslalem ze tak mozna przy 900!!! [] Quote
+lonely_wolf Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 (edited) Team work, brother, team work. Haha Edited October 8, 2010 by rkorbi Quote
+kedzik Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gratulacje dla Nemrodka, ktory w moim skromnym towarzystwie przekroczyl 900 i goni tych co przed nim, czyli wiadomo kogo... gratulacje i czekamy na 1000siaka!! moze juz juz.. Quote
+Mosznir Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 (edited) Oj Panie Marcinie tylko spokojnie bo nie nadążam BTW Kedzik to już trzeci temat z 900 ;> Edited February 12, 2011 by Mosznir Quote
toczygroszek Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gratulacje i coś czuję, że przegoni mnie przed tym tysiącem Quote
+kedzik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 BTW Kedzik to już trzeci temat z 900 ;> no u mnie niewidac ani jednego takiego tematu, Nemrodek tez niewidzial na swoim kompie... niewiem czym to jest spowodowane.. poza tym Nemrodek wart nowego watku "900setki"... (chyba troche z tym przesadzilem...) Quote
+Mosznir Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 BTW Kedzik to już trzeci temat z 900 ;> no u mnie niewidac ani jednego takiego tematu, Nemrodek tez niewidzial na swoim kompie... niewiem czym to jest spowodowane.. poza tym Nemrodek wart nowego watku "900setki"... (chyba troche z tym przesadzilem...) Bo to forum ma taką opcję że z automatu wrzuca filtr wyłączający wątki w których nikt się nie udzielał od 90 dni. Na stronie glownej forum "click here to show filter options" i zaznaczamy "show all", albo po prostu 900 w wyszukiwarkę. Pisałem nie dlatego, że mi ta wielowątkowość przeszkadza , tylko też się kiedyś naszukałem wątku który powinien być i trochę mi to zajęło więc przyda się na przyszłość . Quote
nemrodek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dzięki wielkie! Mosznir, Toczygroszek - nie ma lekko :-) zobaczymy, kto pierwszy przekroczy 1000 Quote
+Spider Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Gratulacja dla Mosznira za osiągnięcie 900 znalezień! Quote
+Spider Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Gratulacje dla bogobig'a za przekroczenie 900 znalezień! Edited July 12, 2011 by SpiderPL Quote
+Spider Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Gratulacje dla soolasha, który dzięki eventowi w Finlandii, przekroczył 900 znalezień! Quote
+soolash Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Piękne dzięki. I pomyśleć, że sam ten wątek zakładałem pisząc o kosmicznym wyniku "900" :-). Jak ten czas leci... Teraz kosmos przesunął się duuuużo dalej, bo do 3000! Może na emeryturze dojadę :-). Quote
+formicaPL Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Soolash - szalejesz W takim tempie to niedługo pupendo kolejne będzie się odbywało Quote
+soolash Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Urlop ma swoje prawa, ale jutro do fabryki na taśmę idę :-(. Tempo szalenie spadnie, do październikowego eventu nie dam niestety rady :-). Quote
nemrodek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 przy okazji scalania gratuluję kolejnym, którzy przekroczyli 900 - tedowi i elales no i spóźnione dla soratte i Mochusa Quote
+soolash Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Serdeczne gratki dla BOX TeamPL, ktory w ostatni weekend nie tylko sie duzo nagadal na temat geocachingu, ale jeszcze pyknal z nawiazka 900 znalezien. Do 1k juz niewiele zostalo . Quote
sadekgorzno Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Serdeczne gratki dla BOX TeamPL, ktory w ostatni weekend nie tylko sie duzo nagadal na temat geocachingu, ale jeszcze pyknal z nawiazka 900 znalezien. Do 1k juz niewiele zostalo . niewątpliwie miałem w tym swój udział bo już pod koniec dnia na zmianę ciągnęliśmy jeden drugiego do kolejnych keszy Jeszcze raz gratulacje Quote
+Wiesia.K Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Serdeczne gratki dla BOX TeamPL, ktory w ostatni weekend nie tylko sie duzo nagadal na temat geocachingu, ale jeszcze pyknal z nawiazka 900 znalezien. Do 1k juz niewiele zostalo . niewątpliwie miałem w tym swój udział bo już pod koniec dnia na zmianę ciągnęliśmy jeden drugiego do kolejnych keszy Jeszcze raz gratulacje Gratulacje dla Boxa i yahoo, zdaje sie że idą łep w łep ... Quote
+y_a_h_oo Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Gratulacje dla Boxa i yahoo, Dziekuje za pamiec! Przylaczam sie do gratulacji dla BOXa!!! Quote
+hanbei Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) No Panowie, nieźle się nakręciliście. Słyszę zdyszany oddech i tupot gdzieś blisko za mną ; ))) Applaus! Edited March 19, 2013 by hanbei Quote
Recommended Posts