+vvupe Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Robiąc opis kesza na stronie, można wkleić kod który jest pod filmikiem na YouTube, tak aby można go było później obejrzeć na stronie GC? (nie chodzi mi o link, po kliknięciu w który otwiera się strona YT) Quote
+wantsky Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Robiąc opis kesza na stronie, można wkleić kod który jest pod filmikiem na YouTube, tak aby można go było później obejrzeć na stronie GC? (nie chodzi mi o link, po kliknięciu w który otwiera się strona YT) Opis kesza nie obsługuje zagnieżdżania wideo. Nie ma szans. Według mnie powody główne są dwa: 1. Załadowanie takiego opisu w GPX do Garmina może spowodować brak możliwości odczytania czegokolwiek z opisu; 2. Skupienie się na formie pisemnej. Quote
+vvupe Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 dzięki. zatem zostaje tylko link i skreślony field puzzle android - garmin 1:0 zamykam temat Quote
+Stryker Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 android - garmin 1:0 Nie do końca - po prostu format gpx nie jest przeznaczony do tego typu danych. Garminy nie są też przeznaczone do odtwarzania youtube'a, chociaż jest to możliwe, bo istnieją modele z... androidem i wifi ;-) Quote
damciu88 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) W IKEA pojawiły się nowe pojemniki. Wieczko jest plastikowo gumowe. Mocno trzyma. Pojemnik bardzo szczelny. Zakupiłem jedno opakowanie 3 sztuki i będę testował. Zaznaczam że są DUŻO LEPSZE od tych z zielonymi wieczkami pakowane chyba po 17 sztuk. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50166074/ Nie ten wątek na forum. Jak usunąć post ? Sorry Edited September 5, 2017 by damciu88 Quote
+TheVoytekBear Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Generalnie większość interaktywnej/osadzanej zawartości jest wycinana. W sumie lepiej dla generowania GPXów i c:geo... Quote
Recommended Posts