+Thathanka Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Rzucam pomysl na projekt pomorski: Kamienne Kregi. Na razie zrobilem ogolne rozeznanie i wydaje mi sie moze wyjsc z tego fajny cykl (nie za duzy i nie za maly) nadajacy sie takze na rower. Chcialby sie ktos wlaczyc to zapraszam. Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Rzucam pomysl na projekt pomorski: Kamienne Kregi. Na razie zrobilem ogolne rozeznanie i wydaje mi sie moze wyjsc z tego fajny cykl (nie za duzy i nie za maly) nadajacy sie takze na rower. Chcialby sie ktos wlaczyc to zapraszam. To fajny projekt, nawet ostatnio zacząłem przeglądać dane na ten temat pod kątem założenia projektu, ale ostatecznie stwierdziłem, że lepiej niech to zrobi ktoś z północy. Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Projekcik z kromlechami nabiera ksztaltow - bedzie nazywal sie Kamienne Kregi Pomorza. W tej chwili mam 7 waypointow do kregow, gdzie jest co ogladac. Wiem, ze malo, ale nie zdecydowalem sie na dolaczenie do listy miejsc, gdzie kregi byly, lub wydaje sie ze byly. Tak wiec zalapaly sie: Węsiory Odry Leśno Dłusko Grzybnica (GCW60D) Babi Dół Trątkownica Przygotowalem bannerek dla osob chcacych wziac udzial w projekcie i odznake dla zdobywcow wszystkich skrytek (z ktorych wiekszosc jeszcze nie zostala zalozona Wszelkie komentarze mile widziane. Bardzo prosze moderatora o wydzielenie postow dot. Kamiennych Kregow do wlasnego watku. Quote Link to comment
+soolash Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Pomysł bardzo mi się podoba i chętnie, w miarę skromnych możliwości, się do niego przyłączę. Miałem okazję być już w kilku takich miejscach i mogę stwierdzić jedno: coś tam wisi w powietrzu :-). Super! Quote Link to comment
+piona Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 A ja się właśnie przymierzałem do Węsiorów... Bardzo chętnie się podłączę do projektu. Jestem gotowy w każdej chwili. Quote Link to comment
+woytas Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Grzybnica to jeden z moich pierwszych keszy - fantastyczne miejsce Quote Link to comment
seba020 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 a ja się wstydzę bo tamtejszego kesza przeoczyłem ... ale to może przez to że na głowie była cała rodzinka i pilotowanie nad morze... nic to, będzie trzeba wrócić! Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Bannerek dla zalozycieli skrytek: Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Bannerek dla zalozycieli skrytek: Piknie.... Quote Link to comment
+Spider Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 http://www.geocaching.pl/projects.php?id=13 Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Nie wiedziałem że Pomorze sięga aż po linię Kutno - Warszawa Chyba warto zaktualizować nazwę projektu. Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Mnich to wypadek przy pracy, wyleci z listy, ale mozliwe, ze pozniej wroci z innymi kamiennymi kregami innych czesci Polski. Jak ktos ma czas na weryfikacje kregow w czesciach kraju oddalonych od Pomorza, bedzie powitany z otwartymi ramionami. Quote Link to comment
+piona Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Węsiory gotowe, zapraszam. Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Piona, dzieki za Wesiory. Gdy powstana juz kesza na wszystkich miejscowkach, ich zdobywcy beda mogli dodac do swojego profilu ciezko zapracowany medal: Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Piona, dzieki za Wesiory. Gdy powstana juz kesza na wszystkich miejscowkach, ich zdobywcy beda mogli dodac do swojego profilu ciezko zapracowany medal: ładniutki, slinka cieknie! Quote Link to comment
Recommended Posts