+Maliniak Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 witam, czy Wam tez znikają statystyki z profilu GC? dokładniej mówiąc - nie wiem dlaczego czyszczone jest pole "Profile Details" - i nie wiem czy tylko mi się tak dzieje, czy może zaszły jakieś zmiany na GC - jest ograniczona długość tego pola statystyki to normalne z gsaka generowane. Quote Link to comment
+Spider Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 U mnie jest OK: http://www.geocaching.com/profile/?guid=e0cd67f3-d537-44aa-8b9c-d91fb5f9e862 Quote Link to comment
+keymanPL Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Nowego topicu tworzyć nie chce więc może tutaj się dorzucę. W moim profilu na forum nie wyświetla się status: Group: +Premium Members tylko po staremu: Group: Members Mieliście taki problem? Próbowałem sie wylogowywać, zalogowywać w różnych miejscach i nie chce się odświeżyć. Jakieś sugestie? Quote Link to comment
+soolash Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Miałem podobną sytuację. Nie robiłem z tym nic, przeczekałem cierpliwie i samo się naprawiło . Lubię jak czasami coś się "samo" robi... Kiedyś ktoś już pisał jak to rozwiązać, ale niestety nie pamiętam w którym miejscu . No to Ci pomogłem, co? . Quote Link to comment
+Thathanka Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Kiedyś ktoś już pisał jak to rozwiązać, ale niestety nie pamiętam w którym miejscu To co kiedyś Spider opisywał już nie działa: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=246323&view=findpost&p=4289509 Quote Link to comment
+keymanPL Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 W moim profilu na forum nie wyświetla się status: Group: +Premium Members Udało się GS po długim czasie znalazł rozwiązanie i teraz mogę cieszyć się "plusikiem" przed nickiem Problem był opisywany przez sporo osób w temacie http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=273419&view=findpost&p=4728240 i od 31.05 już wszystko jest poprawnie. Quote Link to comment
+woytas Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 a ja krzyżyka dalej nie mam Quote Link to comment
+woytas Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 normalnie cud.... Po napisaniu posta krzyzyk sie pojawil Quote Link to comment
+Maliniak Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 forum monitorowane jest non stop Quote Link to comment
nemrodek Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 a że tak się z głupia zapytam co oznacza ten krzyżyk? Quote Link to comment
+swapgirly Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ja też jestem ciekawa co ten plusik oznacza, oświeci mnie ktoś? Quote Link to comment
+formicaPL Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ja też jestem ciekawa co ten plusik oznacza, oświeci mnie ktoś? post wyżej właśnie zostało to napisane: PM - czyli Premium Member Quote Link to comment
+swapgirly Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ja też jestem ciekawa co ten plusik oznacza, oświeci mnie ktoś? post wyżej właśnie zostało to napisane: PM - czyli Premium Member Dziękuję, ja zrozumiałam, że posłano private massage;) Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 wracamy do zabawy w akronimy? Quote Link to comment
Recommended Posts