+Piko71 Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Mam taką sytuację, że na skutek prac porządkowych na terenie ukrycia mojego kesza, trudność jego znalezienia bardzo zmalała, dostępność terenowa również. Mam wątpliwości czy powinienem zmienić te atrybuty (jeśli to możliwe - jeszcze nie próbowałem) czy pozostawić je bez zmian z uwagi na statystyki ludzi, którzy kesza znaleźli i zalogowali w minionych latach. (W opcję zmiany włączam również archiwację i publikację "nowego" jeśli zmiana nie będzie możliwa - czego chciałbym uniknąć) Co na to biegli w regulaminie i bogaci w doświadczenie? Quote Link to comment
+ru.beus Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 (edited) Stopień trudności terenu i zadania możesz edytować tak jak inne elementy opisu. Kombinacja trudności zadania i terenu powinien oddawać stan faktyczny. Jeśli coś drastycznie się zmieniło pod względem kombinacji D/T - jak i sposobu ukrycia kesza, można rozważyć archiwizację starej skrzynki i publikację nowej. Edited September 21, 2021 by ru.beus Sens Quote Link to comment
+Piko71 Posted September 22, 2021 Author Share Posted September 22, 2021 Dziękuję za informację. 10 hours ago, ru.beus said: Kombinacja trudności zadania i terenu powinien oddawać stan faktyczny. Też tak uważam, a poza tą kombinacją niewiele się zmieniło więc wybiorę edycję a nie archiwizację. Quote Link to comment
+Sandra_Piotr_BUKOWNO Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 i zależy jaka to jest kombinacja. Jeśli jest brzydko mówiąc "pospolita" to większej szkody w statach nie zrobi. Quote Link to comment
Recommended Posts