Jump to content

need help with ISS SIghting


Followers 1

Recommended Posts

I am trying to set up an ISS Sighting for July 21, 22:29:32 75°, traveling NW to SE over OKC.

 

When I put in Denver CO for some other waymarkers and have Heavens Above show visible only passes, it doesn't show the pass. But, if I change it to ALL PASSES, it shows the pass at 21:27:44  72°.

 

Similar problem over Twin Falls, ID, 21:25:41  53°.

 

The ground tracks show the passes as visible. Do I have something set incorrectly, or am I reading this wrong? Can someone else check these passes out and see if they are OK for a sighting for me, please.

 

I always use HA set as visible only, but if this is a bug I will start checking all passes and make sure I don't miss any.

Edited by vulture1957
Link to comment

I haven't used HA for years - I think 'visible vs all' depends on your sunset times - is it dark there at those times?? You also can't see satellites late at night as there is no sun to glint off them....

  • Funny 1
Link to comment
2 hours ago, vulture1957 said:

I am trying to set up an ISS Sighting for July 21, 22:29:32 75°, traveling NW to SE over OKC.

 

When I put in Denver CO for some other waymarkers and have Heavens Above show visible only passes, it doesn't show the pass. But, if I change it to ALL PASSES, it shows the pass at 21:27:44  72°.

 

Similar problem over Twin Falls, ID, 21:25:41  53°.

 

The ground tracks show the passes as visible. Do I have something set incorrectly, or am I reading this wrong? Can someone else check these passes out and see if they are OK for a sighting for me, please.

 

I always use HA set as visible only, but if this is a bug I will start checking all passes and make sure I don't miss any.

When you are on the visible passes for that date, click on the next page. That date is on two different pages.

  • Upvote 1
Link to comment
Posted (edited)

well, it's showing up correctly now. I had been jumping back and forth between cities, I guess I confused the computer. Logged out of everything and started again. Seems to be OK.

 

Thanks Max and 99 for checking

Edited by wayfrog
taken out a name
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...