Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 3
Viajero Perdido

BUG: Message Center hangs on certain text

Recommended Posts

Try to send the following in a message:

Test: T3.5+ (

 

Click Send

 

Result: Sending...  until eternity  :blink:  Message never sent, confirmed after reloading page.

 

Browser: Firefox on Linux, also Brave on Android

 

What the heck is going on in that code?!?

Share this post


Link to post

That's the thread I was looking for, but couldn't find on a cursory search, sorry.

 

It's been two months.  Is this not a fairly serious bug?  Why has nothing happened?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I confirm this bug for Premium and Basic members.

 

When you send the text "T3.5+" (without quotation marks, alone or within a longer message), the message is blocked.

We can see that this message causes a "500 Internal Server Error" on Groundspeak servers.

 

gc_500_error_message_center.png.ea27ea7cdb4d5669afe9b9b64b62614a.png

Edited by @rthur
  • Helpful 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 3

×
×
  • Create New...