Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
koselig

Logging caches date issue

Recommended Posts

Since the last update I have noticed that on the odd occasion I log a cache in the morning the date is showing up as the previous day. I am not sure exactly what the cutoff time is but yesterday it was around 10.00 am when I logged the cache, and it appeared as the previous day.

This only matters on days when I log a single cache and I am trying to cache on as many days as is possible. I gave been manually changing the dates on caches to the correct one but this does not seem to change the statistics grid. This has been changed by adding an additional entry and then deleting one. For yesterday's cache I changed the date in the log but did not add an additional log so the cache is still in the statistics for 14th, although log is now dated 15th.

 

I am not sure if anyone else has this problem (or is concerned by it) but it does annoy me a bit.

 

Thanks

Share this post


Link to post

This isn't an issue since the last update but it's a system wide issue that's been around since Moses parted the Red Sea to get the t5 sitting at the bottom.

 

It's to do with where in the world HQ is in relation to where people geocache. Has been reported many many times and i wouldn't go holding my breath for a fox anytime soon.

Share this post


Link to post

Thanks for your reply. I did not seem to have an issue with it until recently, but who knows.

Share this post


Link to post

I have also had this issue in the last couple of days and thought it may be because I was on my tablet, obviously not.

 

Logging in the UK in the last couple of evenings (so we were on the same day as the US) but when I checked it had logged as the day before.

 

Strangely the NM I posted showed the correct day. So it is not just you and nothing to do with the time zone difference.

Share this post


Link to post

Logged an eart cache today and then couldn't find it in my list of logged caches online. I knew it was there as my total number had increased by one. Turns out the default date was 18th July! No idea shy. Had to change manually.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 2

×
×
  • Create New...