+torzec Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 https://www.geocaching.com/myaccount/referafriend Jakoś tak dziś mi w oko wpadło. A szkoda, że dopiero teraz, bo kilka osób przeze mnie bakcyla złapało i parę setek znalezień wspólnie wypracowało. Ciekawe, czy da się wstecznie takie powiązanie utworzyć? Pewnie nie. Ale i tak wolę zapytać t-) Quote
+wantsky Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Nikomu linka nie dawałem, a mam tam dane dotyczące liczby osób, które znalazły przynajmniej jednego kesza, ile w sumie znalazły i założyły. To są dane dotyczące moich działań czy działań globalnie po włączeniu programu polecania? Wie ktoś? Quote
+torzec Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 ...mam tam dane dotyczące liczby osób, które znalazły przynajmniej jednego kesza, ile w sumie znalazły i założyły. Fajnie Ci Ja mam 0/0/0. Quote
+lowca Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 To są dane dotyczące moich działań czy działań globalnie po włączeniu programu polecania? Wie ktoś? To są dane osób w jakiś sposób z Tobą powiązanych - najprawdopodobniej. Ja mam tam sumy policzone dla moich synów, chociaż żaden z nich nie rejestrował się z tego 'refer-linka' Quote
+torzec Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 No i wysłałem znajomemu refer-linka. Zarejestrował się. Znalazł kilka skrzynek. Minęło kilka tygodni (postanowiłem poczekać). Zaglądam dziś i wciąż 0-0-0. GS powinien chyba jakichś polskich programistów zatrudnić ;D Quote
+formicaPL Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 hmmm.... ja pierwszy raz tam wchodzę i patrzę, że ma 3/220/1 ? Quote
Recommended Posts