+GeoLog81 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Mogę sobie sprawdzić w jakim stopniu wypełniam matrixa dowolnym typem skrytki. A jak chciałbym sprawdzić, w jakim stopniu wypełniam matrixa konkretnym typem skrytki (np multi) to w jaki sposób da się to zrobić? Jest jakaś zakładka na project-gc czy trzeba szukać/pisać makro na GSAKa? Quote Link to comment
+dadoskawina Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Na project-gc funkcjonalność ta jest dostępna tylko dla tych, którzy mają (na project-gc) konto premium. Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Na project-gc funkcjonalność ta jest dostępna tylko dla tych, którzy mają (na project-gc) konto premium. A czy pozycja w menu też jest widoczna tylko na posiadaczy konta premium? Bo nigdzie tego znaleźć nie mogę... Jest jakieś makro do GSAKa robiące to samo? Quote Link to comment
+dadoskawina Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Na project-gc funkcjonalność ta jest dostępna tylko dla tych, którzy mają (na project-gc) konto premium. A czy pozycja w menu też jest widoczna tylko na posiadaczy konta premium? Bo nigdzie tego znaleźć nie mogę... Miałem na myśli Maps -> D/T Martix, tam pozycja jest widoczna, ale niedostępna. Ale to chyba niedokładnie to o co Ci chodzi, zatem moja odpowiedź: nie wiem. Jest jakieś makro do GSAKa robiące to samo? Widziałem challenga na Słowacji, którego idea opierała się o coś w tym stylu. I tam było makro do weryfikacji. Możesz poszukać, może Ci pomoże. Quote Link to comment
+lowca Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Mogę sobie sprawdzić w jakim stopniu wypełniam matrixa dowolnym typem skrytki. A jak chciałbym sprawdzić, w jakim stopniu wypełniam matrixa konkretnym typem skrytki (np multi) to w jaki sposób da się to zrobić? Jest jakaś zakładka na project-gc czy trzeba szukać/pisać makro na GSAKa? Istnieje makro matrixowe w GSAKu, jak je odpalisz nie na 'całości' a na filtrze po pojedynczym typie - jest szansa że zadziała tak, jak chcesz. Zresztą to makro ma jakies opcje konfiguracyjne, w które się nie wgłębiałem Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Znalazłem, plugin to FindStatsGena: http://gsak.net/board/index.php?showtopic=26977&st=0entry214420 Dzięki za hinty Quote Link to comment
KrystianT Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Mogę sobie sprawdzić w jakim stopniu wypełniam matrixa dowolnym typem skrytki. A jak chciałbym sprawdzić, w jakim stopniu wypełniam matrixa konkretnym typem skrytki (np multi) to w jaki sposób da się to zrobić? Jest jakaś zakładka na project-gc czy trzeba szukać/pisać makro na GSAKa? Dobrze myślę, że matrix to tabela "Difficulty / Terrain chart"? Jeśli tak to w jej prawym górnym rogu jest "Type: All" można to kliknąć i się zmieni... Quote Link to comment
+GeoLog81 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Dobrze myślę, że matrix to tabela "Difficulty / Terrain chart"? Jeśli tak to w jej prawym górnym rogu jest "Type: All" można to kliknąć i się zmieni... O kurka wodna, faktycznie! Co prawda działa tylko dla tradi, multi i mystery, ale od razu zlicza! Wielkie dzięki! Quote Link to comment
Recommended Posts