Jump to content

Pogaduchy :)

Rycypiszek

Recommended Posts

Posted

Jako iż nie znalazłem żadnego już istniejącego tematu który by odpowiadał tematyce którą chce poruszyć. Postanowiłem utworzyć ten :). Jeśli już taki jednak jest, a mi na oczy rzuciła się geoślepota, to prosiłbym o odesłanie mnie do niego i usunięcie tego :D

Mianowicie ... Bardzo ciekawi mnie w jakim jesteście wieku :D jeśli nie chcecie powiedzieć dokładnie to odpowiedź 10+, 20+ zdecydowanie mi wystarczy :D

Ja jestem z przedziału 10+, a dokładniej 17 wiosen mam już za sobą :P

Posted

Jako iż nie znalazłem żadnego już istniejącego tematu który by odpowiadał tematyce którą chce poruszyć. Postanowiłem utworzyć ten :). Jeśli już taki jednak jest, a mi na oczy rzuciła się geoślepota, to prosiłbym o odesłanie mnie do niego i usunięcie tego :D

Mianowicie ... Bardzo ciekawi mnie w jakim jesteście wieku :D jeśli nie chcecie powiedzieć dokładnie to odpowiedź 10+, 20+ zdecydowanie mi wystarczy :D

Mój drogi, wszytskie panie maja 10 + , to znaczy 18...

Niektóre + VAT, ale sie to ukrywa... :rolleyes:

Posted

Nie no to ciekawie będzie jak po nowym roku uda nam się zrobić evemt w Częstochowie i my (uczniowie LO) zaczniemy Was witać :D. Ciekawie się szykuje :)

Już nie mogę się doczekać... :anicute:

Niektórzy z nas maja dzieci na studiach. he, he :laughing:

Posted

to skoro nikt nie kwapii się do zwierzania z wieku, to może powiecie mi jaki jeszcze rodzaj aktywnego wypoczynku uprawiacie? (najlepiej coś związanego z PTTK bym mógł to u siebie w SKKT wprowadzić :))

Ja np. uprawiam turystykę pieszą przy okazji keszowania; z dwa razy wybrałem się na kesze rowerami; keszuje też trochę podczas wyprawy w góry i jest to moim zdaniem najlepsza forma tej zabawy; no i sztandarowa dziedzina mojego SKKT czyli Marsze na Orientację :D

Posted

to skoro nikt nie kwapii się do zwierzania z wieku, to może powiecie mi jaki jeszcze rodzaj aktywnego wypoczynku uprawiacie? (najlepiej coś związanego z PTTK bym mógł to u siebie w SKKT wprowadzić :))

Ja np. uprawiam turystykę pieszą przy okazji keszowania; z dwa razy wybrałem się na kesze rowerami; keszuje też trochę podczas wyprawy w góry i jest to moim zdaniem najlepsza forma tej zabawy; no i sztandarowa dziedzina mojego SKKT czyli Marsze na Orientację :D

Wielu z nas uprawia/uprawiało biegi na orientację i w ten sposób trafiło do geocachingu,sa miłosnicy dwóch kółek, zapaleni kajakarze ,

turyści piesi oraz miejscy,jazda konna... pełna paleta...

Posted

A rodzice wiedzą i regulamin zaakceptowali ?:P

Nie znalazłeś takiego wątku, bo "Pogaduchy" skończą się zazwyczaj usunięciem całego wątku. Bo np. nie dotyczy geocaching.com ;-)

Posted

Szkoda, bo takie rzeczy są moim zdaniem bardzo przydatne przy budowaniu fajnej atmosfery na forum :)

Prosiłbym o odpowiadanie za siebie, a nie za wszystkich ... nie chodzi mi o to by się dowiedzieć, że tak duża grupa aktywnych ludzi robi wszystko, bo tego można się było domyśleć :/ chciałem by każdy odpowiedział za siebie by móc z nim potem ewentualnie jakąś dalszą rozmowę pociągnąć :)

Posted

Woytas ma <40 - w przyszłym roku będzie =40. W wolnym czasie (jeśli go ma...) bawi się (oprócz geo...) w eksplorację (szeroko pojętą), łazikowanie po bunkrach (MRU), spacery po górach, prowadzenie 2 serwisów internetowych związanych z historią itp...

A zaczynałem też od biegów na orientację i konkursów turystyczno-krajoznawczych (ale to już archeologia)

Posted

Silesian to betka w porównaniu z Kashubianem. Pamiętajcie, że Kaszubi mają czarne podniebienie :-).

Oh, no nie bądź rasistą! :anicute:

Sa tam tez porządne osobniki i nasz rewiówer do nich należy !!- to mówiłam ja, Wiesia .K

Geocacher II klasy :rolleyes:

Posted

Kiedyś spotkałem się z reviewerem na żywo i potem wyskoczyły mi jakieś dziwne parchy. Nie polecam.

To baaaardzo bliskie kontakty musiały byc, Toczy...

no cóz trzeba byc toleracyjnym .. <_<

Posted

przypominam, że to forum ma być family friendly. Proszę zakończyć te dywagacje

zaraz, zaraz, GC przyjmuje po 18. roku zycia, zwykle w tym wieku

ludzie parę rzeczy o życiu wiedzą, i nawet piwo kupić mogą...!

poza tym nikt nie przeklina( nie ten serwis), i nie namawia do złego.

wszystko odbywa się w watku" pogaduchy".... :rolleyes:

Nikt z 2 wiewiówerów nie obraża się, więc spokojnie, samo wygaśnie...

Posted (edited)

Przyznam się do spotkania z GeoAwarePL w Góżnie. Było bardzo sympatycznie i nic mi się nie stało :laughing: Wcześniej pomagał mi przy zakładaniu kesza i był bardzo pomocny

Edited by bezmiar