Rycypiszek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jako iż nie znalazłem żadnego już istniejącego tematu który by odpowiadał tematyce którą chce poruszyć. Postanowiłem utworzyć ten . Jeśli już taki jednak jest, a mi na oczy rzuciła się geoślepota, to prosiłbym o odesłanie mnie do niego i usunięcie tego Mianowicie ... Bardzo ciekawi mnie w jakim jesteście wieku jeśli nie chcecie powiedzieć dokładnie to odpowiedź 10+, 20+ zdecydowanie mi wystarczy Ja jestem z przedziału 10+, a dokładniej 17 wiosen mam już za sobą Quote
+Wiesia.K Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jako iż nie znalazłem żadnego już istniejącego tematu który by odpowiadał tematyce którą chce poruszyć. Postanowiłem utworzyć ten . Jeśli już taki jednak jest, a mi na oczy rzuciła się geoślepota, to prosiłbym o odesłanie mnie do niego i usunięcie tego Mianowicie ... Bardzo ciekawi mnie w jakim jesteście wieku jeśli nie chcecie powiedzieć dokładnie to odpowiedź 10+, 20+ zdecydowanie mi wystarczy Ja jestem z przedziału 10+, a dokładniej 17 wiosen mam już za sobą Mój drogi, wszytskie panie maja 10 + , to znaczy 18... Niektóre + VAT, ale sie to ukrywa... Quote
toczygroszek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Były nieraz takie tematy i analizy i zawsze z nich wynika, że dominują przedziały 30+, 40+ i 50+. Poniżej 20+ są w znacznej mniejszości. Quote
Rycypiszek Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Nie no to ciekawie będzie jak po nowym roku uda nam się zrobić evemt w Częstochowie i my (uczniowie LO) zaczniemy Was witać . Ciekawie się szykuje Quote
+Wiesia.K Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nie no to ciekawie będzie jak po nowym roku uda nam się zrobić evemt w Częstochowie i my (uczniowie LO) zaczniemy Was witać . Ciekawie się szykuje Już nie mogę się doczekać... Niektórzy z nas maja dzieci na studiach. he, he Quote
Rycypiszek Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 to skoro nikt nie kwapii się do zwierzania z wieku, to może powiecie mi jaki jeszcze rodzaj aktywnego wypoczynku uprawiacie? (najlepiej coś związanego z PTTK bym mógł to u siebie w SKKT wprowadzić ) Ja np. uprawiam turystykę pieszą przy okazji keszowania; z dwa razy wybrałem się na kesze rowerami; keszuje też trochę podczas wyprawy w góry i jest to moim zdaniem najlepsza forma tej zabawy; no i sztandarowa dziedzina mojego SKKT czyli Marsze na Orientację Quote
+Wiesia.K Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 to skoro nikt nie kwapii się do zwierzania z wieku, to może powiecie mi jaki jeszcze rodzaj aktywnego wypoczynku uprawiacie? (najlepiej coś związanego z PTTK bym mógł to u siebie w SKKT wprowadzić ) Ja np. uprawiam turystykę pieszą przy okazji keszowania; z dwa razy wybrałem się na kesze rowerami; keszuje też trochę podczas wyprawy w góry i jest to moim zdaniem najlepsza forma tej zabawy; no i sztandarowa dziedzina mojego SKKT czyli Marsze na Orientację Wielu z nas uprawia/uprawiało biegi na orientację i w ten sposób trafiło do geocachingu,sa miłosnicy dwóch kółek, zapaleni kajakarze , turyści piesi oraz miejscy,jazda konna... pełna paleta... Quote
+Stryker Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ja jestem z przedziału 10+, a dokładniej 17 wiosen mam już za sobą A rodzice wiedzą i regulamin zaakceptowali ? Nie znalazłeś takiego wątku, bo "Pogaduchy" skończą się zazwyczaj usunięciem całego wątku. Bo np. nie dotyczy geocaching.com ;-) Quote
Rycypiszek Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Szkoda, bo takie rzeczy są moim zdaniem bardzo przydatne przy budowaniu fajnej atmosfery na forum Prosiłbym o odpowiadanie za siebie, a nie za wszystkich ... nie chodzi mi o to by się dowiedzieć, że tak duża grupa aktywnych ludzi robi wszystko, bo tego można się było domyśleć :/ chciałem by każdy odpowiedział za siebie by móc z nim potem ewentualnie jakąś dalszą rozmowę pociągnąć Quote
+woytas Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Woytas ma <40 - w przyszłym roku będzie =40. W wolnym czasie (jeśli go ma...) bawi się (oprócz geo...) w eksplorację (szeroko pojętą), łazikowanie po bunkrach (MRU), spacery po górach, prowadzenie 2 serwisów internetowych związanych z historią itp... A zaczynałem też od biegów na orientację i konkursów turystyczno-krajoznawczych (ale to już archeologia) Quote
+ochkarol Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) [przeniesione, bo nie na temat] No, nie wiem. Ja bym sie bal. Edited October 12, 2013 by nemrodek Quote
+soolash Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Silesian to betka w porównaniu z Kashubianem. Pamiętajcie, że Kaszubi mają czarne podniebienie :-). Quote
+Wiesia.K Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Silesian to betka w porównaniu z Kashubianem. Pamiętajcie, że Kaszubi mają czarne podniebienie :-). Oh, no nie bądź rasistą! Sa tam tez porządne osobniki i nasz rewiówer do nich należy !!- to mówiłam ja, Wiesia .K Geocacher II klasy Quote
+ochkarol Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Jakby na to nie spojrzec, kontakt z reviewerem to nie jest najlepszy pomysl. Quote
toczygroszek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Kiedyś spotkałem się z reviewerem na żywo i potem wyskoczyły mi jakieś dziwne parchy. Nie polecam. Quote
+Wiesia.K Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Kiedyś spotkałem się z reviewerem na żywo i potem wyskoczyły mi jakieś dziwne parchy. Nie polecam. To baaaardzo bliskie kontakty musiały byc, Toczy... no cóz trzeba byc toleracyjnym .. Quote
Kertoipp Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Kiedyś spotkałem się z reviewerem na żywo i potem wyskoczyły mi jakieś dziwne parchy. Nie polecam. boję się zapytać, na której cześci ciała Quote
nemrodek Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 przypominam, że to forum ma być family friendly. Proszę zakończyć te dywagacje Quote
+Wiesia.K Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 przypominam, że to forum ma być family friendly. Proszę zakończyć te dywagacje zaraz, zaraz, GC przyjmuje po 18. roku zycia, zwykle w tym wieku ludzie parę rzeczy o życiu wiedzą, i nawet piwo kupić mogą...! poza tym nikt nie przeklina( nie ten serwis), i nie namawia do złego. wszystko odbywa się w watku" pogaduchy".... Nikt z 2 wiewiówerów nie obraża się, więc spokojnie, samo wygaśnie... Quote
bezmiar Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) Przyznam się do spotkania z GeoAwarePL w Góżnie. Było bardzo sympatycznie i nic mi się nie stało Wcześniej pomagał mi przy zakładaniu kesza i był bardzo pomocny Edited October 13, 2013 by bezmiar Quote
Recommended Posts