nemrodek Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 no i nadszedł w końcu czas na kolejny wątek z trzema zerami Gratulacje dla Lonely Wolfa za 7000 znalezień! Quote Link to comment
+dadoskawina Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Gratulacje! Ciekawe kiedy pojawi się wątek z czterema zerami Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Gratulacje! Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Pełen szacun dla Kolegi Wolfa vel Sangmanitu - niech nam przewodzi w stawce i wyznacza kolejne cele do osiągnięcia przez następców. Pozdro! Quote Link to comment
+soolash Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Sungmanitu rules! :-) Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Nie wchodzilem tu przez miesiace cale, praca, praca, praca no i chwile na relaks, no tez nie do konca Dziekuje raz jeszcze za zyczliwosc... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Nie wchodzilem tu przez miesiace cale, praca, praca, praca no i chwile na relaks, no tez nie do konca Dziekuje raz jeszcze za zyczliwosc... Czekamy na wiosenne topienie Marzannny... Quote Link to comment
+soolash Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Gratulacje! Ciekawe kiedy pojawi się wątek z czterema zerami Z tego co widzę, to za jakieś 2000. Szok :-) Quote Link to comment
+Murazor Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 No bo jak się porusza po dziedzinie Wujka Sama, to się ma wokół tyle keszy że hej! Cóż my w Starym Kraju tkwiący możemy zrobić, skoro w całej Polsce jest mniej-więcej tyle skrytek ile Lonely Wolf już znalazł?... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 No bo jak się porusza po dziedzinie Wujka Sama, to się ma wokół tyle keszy że hej! Cóż my w Starym Kraju tkwiący możemy zrobić, skoro w całej Polsce jest mniej-więcej tyle skrytek ile Lonely Wolf już znalazł?... Narzekactwo, a czy to problem jakis pojechac pare kilkometrów za dowolna południowa czy zachodnia granicę? poza tym, do wyzbierania wszystkich pojemników w Polsce jaeszcze Ci troche zostało, zatem do dzieła! Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Sprawdziłem - w promieniu 150km od domu mam ponad 7000 skrytek. To nie jest kwestia ilości, tylko mobilności i wolnego czasu. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Sprawdziłem - w promieniu 150km od domu mam ponad 7000 skrytek. To nie jest kwestia ilości, tylko mobilności i wolnego czasu. Świete słowa... Najlepiej zostac przedstawicielem handlowym Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 znacznie lepiej bogatym emerytem. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 znacznie lepiej bogatym emerytem. było zostac wojskowym albo milicjantem... Quote Link to comment
+Murazor Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Sprawdziłem - w promieniu 150km od domu mam ponad 7000 skrytek. To nie jest kwestia ilości, tylko mobilności i wolnego czasu. O'rly? Wśród tych 7000 znajdą się łatwe, trudne i takie których nie ma. A nie sztuka by było znaleźć miejsce, dla którego w promieniu nie 150 tylko 100 km znalazłoby się nie 7000 a 10000 skrytek bardzo łatwych. I wtedy ktoś z mniejszą mobilnością i mniejszą ilością wolnego czasu i tak spokojnie osiągnąłby lepszy wynik. A najlepiej z punktu widzenia geocachingu to nie nie bogatym emerytem (bo zdrowie już nie to), tylko nadzianym celebrytą. Wyobrazacie sobie cachujacą Paris Hilton?! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Podoba mi sie to co mowicie chociaz wolalbym w tym wypadku Ivonke Trump... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Aha i nie mieszcze sie w zadnej z powyzszych kategorii: ani nie jestem przedstawicielem handlowym, ani bogatym celebryta, wojskowym tudziez "milicjantem" no i do emerytury jeszce mam troche... Quote Link to comment
+soolash Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Aha i nie mieszcze sie w zadnej z powyzszych kategorii: ani nie jestem przedstawicielem handlowym, ani bogatym celebryta, wojskowym tudziez "milicjantem" no i do emerytury jeszce mam troche... Spoko, Lonely ... to zwykła zazdrość (typisch polnisch)... Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Oczywiście, że zazdrość, jak tu nie zazdrościć? Quote Link to comment
Recommended Posts