toczygroszek Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 http://coord.info/GC35D5C Termin mi w sumie pasuje, mógłbym więc zabrać do 3 osób. Quote Link to comment
+soolash Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 http://coord.info/GC35D5C Termin mi w sumie pasuje, mógłbym więc zabrać do 3 osób. Jak zajedziesz po nas do Trójmiasta, to bardzo chętnie :-). To jak? Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 http://coord.info/GC35D5C Termin mi w sumie pasuje, mógłbym więc zabrać do 3 osób. Jak zajedziesz po nas do Trójmiasta, to bardzo chętnie :-). To jak? Tylko macie wrócic na gdański event! http://coord.info/GC3TCGM Czekają skrytki, jakich raczej nie widziałeś! Quote Link to comment
+Spider Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 (edited) Nie wiem na ile jest to zgodne z zasadami, ale wybierając się na ten mega-event, zalicza się w sumie 8 spotkań! 1 Mega, 1 CITO i 6 zwykłych. EDIT: Zwykłych spotkań w okolicy jest 19! Edited August 16, 2012 by Spider Quote Link to comment
+soolash Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Nie wiem na ile jest to zgodne z zasadami, ale wybierając się na ten mega-event, zalicza się w sumie 8 spotkań! 1 Mega, 1 CITO i 6 zwykłych. EDIT: Zwykłych spotkań jest 15! Bo są jeszcze w centrum miejscowości! Trzeba przyznać, że jest POWER! Co z tego skoro toczy nie chce po nas przyjechać :-( Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Nie wiem na ile jest to zgodne z zasadami, ale wybierając się na ten mega-event, zalicza się w sumie 8 spotkań! 1 Mega, 1 CITO i 6 zwykłych. EDIT: Zwykłych spotkań w okolicy jest 19! hmmm, pogoń za punktami, staniesz po drzewkiem, pogadasz, spotkanie zaliczone, i dalej pod nastepne drzewko na kolejne spotkanie, bleee, naciaganie, na evencie w Finalndii było porządnie- flash mob to flash mob, mega spotkanie, do tego cito po i rozkładanie sprzetu przed... I do tego ludzie uczciwie , po skandynawsku,sie logowali, na flash mob przyszło koło 400 osób i jest tyle logów, na sprzataniu było mniej i mniej logów jest . Znając życie w naszym pieknym kraju byłoby nieco mniej rzetelnie... , ludzie masowo by sie wpisywali na wszystko a co tam, nikt nie zweryfikuje! Quote Link to comment
+soolash Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Całe szczęście, że w naszym kraju nie ma szans na Mega :-). 38 mln obywateli i cienia szans! Cóż, już tak mamy - patrz: piłka nożna :-) ... ups "piłka nożna". Quote Link to comment
+Murazor Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Nie wiem na ile jest to zgodne z zasadami, ale wybierając się na ten mega-event, zalicza się w sumie 8 spotkań! 1 Mega, 1 CITO i 6 zwykłych. EDIT: Zwykłych spotkań w okolicy jest 19! Ale raczej nie ma szans wyrobić się na więcej niż parę składników. Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Całe szczęście, że w naszym kraju nie ma szans na Mega :-). 38 mln obywateli i cienia szans! Mylisz się. Nigdzie nie jest powiedziane, że musi to być 500 mieszkańcó kraju, w którym event się odbędzie Na pierwszym polskim evencie 90% stanowili Czesi Quote Link to comment
+soolash Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Mylisz się. Nigdzie nie jest powiedziane, że musi to być 500 mieszkańcó kraju, w którym event się odbędzie Na pierwszym polskim evencie 90% stanowili Czesi Oczywiście, że nie muszą być to obywatele naszego kraju. I tak sądze, że jeszcze dużo wody w Wisełce musi upłynać by Signal zawitał osobiście do Polski. Przecież ci Czesi, to raczej chcieliby polskie kesze zbierać a nie pić polskie piwo... Quote Link to comment
+StachoB Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 http://coord.info/GC35D5C Termin mi w sumie pasuje, mógłbym więc zabrać do 3 osób. Jak przewidujesz czasy przejazdu? Bo jak mi nie wypali "transport" to czy mógł bym skorzystać? Quote Link to comment
+StachoB Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Całe szczęście, że w naszym kraju nie ma szans na Mega :-). 38 mln obywateli i cienia szans! Cóż, już tak mamy - patrz: piłka nożna :-) ... ups "piłka nożna". Nie rozumiem, dlaczego myślisz, że nie ma szans na Mega Event w Polsce? Że w Polsce jest mało keszy? Czy keszerów? Przecież z każdym rokiem wszystkiego przybywa. Bardziej bym proponował zastanowić, gdzie zrobić taki Mega Event a co za tym idzie kto mógł by się podjąć tak ciężkiego zadania jakim jest zorganizowanie takiego wydarzenia (oczywiście mówimy tutaj o kilku osobach). Quote Link to comment
+StachoB Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Nie wiem na ile jest to zgodne z zasadami, ale wybierając się na ten mega-event, zalicza się w sumie 8 spotkań! 1 Mega, 1 CITO i 6 zwykłych. EDIT: Zwykłych spotkań w okolicy jest 19! W tym przypadku jest to zgodne z zasadami. Quote Link to comment
Recommended Posts