+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Czemu mi to nie dziala? Instant Notification Service Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Albo coś źle zdefiniowałeś, ale Groundspeak coś popsuł Przez ostatnie kila dni powiadomienia mailowe przychodziły z opóźnieniem (serwery nie wyrabiały?) - może to jest przyczyna Twojego problemu. Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 To mi jeszcze nigdy nie zadzialalo. Kombinuje juz jak kon pod gore. I nic. Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 ale co ustawiasz? Musisz ustawić typ skrytki, rodzaj logu, współrzędne i promień i dla tego typu skrytek i tego typu logów będziesz dostawać powiadomienia. Na liście notyfikacji musisz też zaznaczyć checkbox (po lewej kwadracik) by uaktywnić powiadomienie. Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Dokladnie tak. Pytanie, tylko jeden rodzaj logu? Bo mam kilka. Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Moim zdaniem możesz mieć kilka, ale ja mam ustawiony tylko "Publish listing", bo tylko to mnie interesuje Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Bedziem kombinowac dalej. Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Sprawdź jeszcze czy nie masz przy długości geograficznej literki W zamiast E Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE- tam Quote Link to comment
+Spider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 mam rozumieć, że to było to? Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 odhaczylem wszystko z wyjatkiem jednego. jak zadziala to sie pochwale. Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Kuna!!! Jak mi ma to dzialac jak tu nikt keszy nie zaklada?! Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 wroce z Gorzna, to ci zadziala Quote Link to comment
+ochkarol Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Dupa zbita Ryba!!!! Nie dziala. Quote Link to comment
+Thathanka Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Czy do was powiadomienia tez ostatnio przychodza z kilkugodzinnym opoznieniem? Quote Link to comment
+soolash Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Czy do was powiadomienia tez ostatnio przychodza z kilkugodzinnym opoznieniem? Do mnie nie przychodzą wcale, bo nikt skrzynek nie zakłada w okolicy Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Do mnie nie przychodzą wcale, bo nikt skrzynek nie zakłada w okolicy To ustaw sobie na jakiś inny obszar Quote Link to comment
+Spider Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 (edited) Czy ktoś z Was otrzymał ostatnio powiadomienia mailowe dotyczące skrytek których nie jest właścicielem? (oczywiście skrytka nie jest dodana do obserwowanych oraz nie łapie się do reguły notyfikacji). Edited October 18, 2013 by Spider Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Czy ktoś z Was otrzymał ostatnio powiadomienia mailowe dotyczące skrytek których nie jest właścicielem? (oczywiście skrytka nie jest dodana do obserwowanych oraz nie łapie się do reguły notyfikacji). Dostaję bardzo dużo powiadomień, dziennie od kilkunastu do kilkudziesięciu, ale zawsze są to albo moje skrytki, albo obserwowane, albo z reguły notyfikacji. Wczoraj dwadzieścia powiadomień, w ciągu tygodnia pewnie ponad 200, ale z całą pewnością żadne nie wykracza poza zdefiniowane kryteria. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Do mnie nie przychodzą wcale, bo nikt skrzynek nie zakłada w okolicy Są zbieracze w Gdyni, zaproś na event(y) i popracuj nad nimi Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Czy ktoś z Was otrzymał ostatnio powiadomienia mailowe dotyczące skrytek których nie jest właścicielem? (oczywiście skrytka nie jest dodana do obserwowanych oraz nie łapie się do reguły notyfikacji). Nie, do mnie nic takiego nie dochodzi.Uff. Quote Link to comment
+Spider Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Sprawa wyjaśniona. Jednak skrytka była dodana do obserwowanych Quote Link to comment
+abdul65 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Czy do was powiadomienia tez ostatnio przychodza z kilkugodzinnym opoznieniem? Do mnie nie przychodzą wcale, bo nikt skrzynek nie zakłada w okolicy Podobno jak się więcej daje to się więcej dostaje :-) Ja mam już kilka w terenie.... Quote Link to comment
Recommended Posts