+ru.beus Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Tu proszę przenieść wszelkie dysputy na temat GC versus OC i OC versus GC Ręce precz od mojego wątku 'dylematowego'. Quote
+wantsky Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 dla mnie nie ma tematu GC vs OC nie ogarniam OC i nie mam takiego zamiaru nie dlatego, że jestem złośliwy, ale li tylko dlatego, że jestem zarejestrowany na GC, na którym np. w Warszawie jest mało skrzynek, podczas gdy na OC jest ich mnóstwo i kierowanie się tym czy można założyć skrzynkę na GC bo może na OC już jest jest wg mnie mało sprawiedliwe i trochę bez sensu poza tym GC jest najbardziej międzynarodowy, a na tym mi zależy, bo moje życie składa się z samych przeprowadzek dwa różne portale, dwa różne systemy, pogodziłem się z tym i już Quote
+Spider Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ru.beus, niepotrzebnie zakładałeś nowy temat bo wątek z żalami powstał już wcześniej: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=269696 Quote
Recommended Posts