Jump to content

Events in Tricity

soolash

Recommended Posts

Posted

Tak sobie rzuciłem okiem na mapę planowanych w Polsce geoeventów. Na północ od stolicy wielka pustka. Środek ciężkości geocachingu przeniesiony na południe... Smutno trochę :-(.

Posted

Przyjedź kiedyś do Krakowa na event. Na przykład na wieczór czwartego kwietnia. :)

Czy będzie to 4/4/14? Pewności nie mam. Ale na pewno W Krakowie się jeszcze geopojawię. Czuję się nawet trochę zaproszony :-).

Posted

Tak sobie rzuciłem okiem na mapę planowanych w Polsce geoeventów. Na północ od stolicy wielka pustka. Środek ciężkości geocachingu przeniesiony na południe... Smutno trochę :-(.

Soolash, nie smuć się. Ileż to trzeba, żeby coś zorganizować. Hasło rzucone, woda na mój młyn pooooszła ;).

Posted

Czy będzie to 4/4/14?

To ta data, choć event nie ze względu na datę. To będzie wystawa. A zapowiada się coraz ciekawiej, więcej o tym napiszę, jak kilka szczegółów zostanie dogranych. W każdym razie z bliższych czasowo Krakowa stron (wliczając Warszawę i Wrocław) na wieczór da się dotrzeć, a z dalszych warto pomyśleć o wolnym na ten dzień.

Posted

Soolash, nie smuć się. Ileż to trzeba, żeby coś zorganizować. Hasło rzucone, woda na mój młyn pooooszła ;).

Przestanę...jak na mapie stosowne chmurki ujrzę :-)

Posted (edited)

Zaprasza Wszystkich GeoZakręconych na Event 4 kwietnia 2014 w Gdańsku.

Jak żyć - sezon2 -czyli Trudne Wybory

Celem jest integracja środowiska 3city oraz omówienie sytuacji w naszym grajdołku

w tym jakże trudnym, pełnym wyborów roku 2014.

Mam nadzieję, że odbędzie się tradycyjny konkurs/quiz z "cennymi" nagrodami.

Zapraszam

abdul65

Edited by abdul65
Posted

Koleżanki i Koledzy, tym razem zapraszam na 3event "Smoki w Gdańsku".

2 razy (w dniach 1.08 i 3.08 o godz.18.00) spotkamy się aby popływać na smoczych łodziach po Motławie w Gdańsku

i jednocześnie przygotować się do zawodów smoczych łodzie w trakcie Jarmarku Św.Dominika w Gdańsku 9.08.2014.

Zapraszam Wszystkich chętnych do spalenia kilku kalorii oraz ew. godnego reprezentowania Gocachingowej osady w tych zawodach

oraz kibicowania śmiałkom :)

Smoki w Gdańsku - ... My link

Zapraszam

abdul65

Posted (edited)

Serdecznie zapraszam do Gdańska na organizowany przez Denaturkę & abdul65 Cito-GeoEvent "Dżem seszyn"

25.10.2014 - godz. 11.00 (sobota). Posprzątamy, pogadamy, pojemy...

Dżem seszyn - czyli jesienne przygotowania.

Ponieważ nie zostałem zaproszony do fejsbukowej rzeczywistości Geocaching Pomorze (i słusznie bo nie

używam fejsa) to bardzo proszę roześlijcie wici..

Zobowiązuję się nie publikować żadnych nowych keszy w tym czasie, chociaż pozwalam

na wirtualne logowanie udziału w Evencie moim faworytom: Teddy-teufel und jensraisen.

Edited by abdul65