+elales Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Do wczoraj z powodzeniem wgrywałam pojedyncze waypointy przy pomocy przycisku Send to GPS (w Firefox). Dziś wyskoczyło okienko z umową licencyjną. Nie czytając (czasem czytam te wszystkie regulaminy, ale żeby jednego waypointa wgrać, nie chciało mi się wchodzić w całą tę literaturę), kliknęłam, że akceptuję, a tu nic. Czerwony napis, że mam przeczytać i zaakceptować. No to zaczęłam czytać, prawie przeczytałam, klikam i dalej nic. Nie wiem, czy ten system wie, ile ja mam czasu poświęcić na przeczytanie tej umowy i dlatego mnie nie puszcza, czy może coś nie działa. W każdym razie szybciej sobie to teraz ręcznie wklepię. Ale przyjazne to to nie jest. Quote
+RobertPL Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja używam GcTour, do drukowania i wgrywania współrzędnych do GPS w przypadku kilkunastu waypointów. Ostatnio potrzebowałem całą bazę Chorwacji i też wykorzystałem do tego GcTour + CacheWolf. Zgranie całego kraju zajęło mi 5 minut klikania i pół godziny pobierania. Jak GC wprowadzi polskie znaki, polskiego reviewera i podział na województwa, zapłacę za konto. Jak na razie ilość reklam na stronach GC wystarczy, by na mnie zarobić. Quote
+Spider Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jak na razie ilość reklam na stronach GC wystarczy, by na mnie zarobić. Kurde, faktycznie trochę tych reklam jest... Ale przyznam szczerze, że za sprawą Adblock Plus nie miałem pojęcia o ich istnieniu Quote
+Mosznir Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Gdzie są reklamy poza tą Iphona na głównej ? Jeśli to w ogóle można nazwać reklama raczej formą promocji Quote
+Spider Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Gdzie są reklamy poza tą Iphona na głównej ? Jeśli jest się niezalogowanym (lub nie ma się premium) to w wynikach wyszukiwania są reklamy Google. Quote
Recommended Posts