Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
DavidMac

Why can't I post a picture to this benchmark?

Recommended Posts

While catching up with a few benchmark logs (I've only found a handful in the last few years) I posted a find log to GL1435. I have a picture to upload, but when I try to do so I get the following error:

 

Error Occurred

Sorry, you cannot upload images to logs of a locked cache.

From Gallery

 

This doesn't happen to me when I try to upload images to other benchmarks. Additionally, other people have been successfully uploading pictures to their logs on this bm. Could this error have something do do with the recent changes to the image server?

 

 

edit: dang... could a mod please change my typo in the title to read "Why can't I...". Oh, I fixed a few formatting issues too.

Edited by DavidMac

Share this post


Link to post

We are looking into this

 

While catching up with a few benchmark logs (I've only found a handful in the last few years) I posted a find log to GL1435. I have a picture to upload, but when I try to do so I get the following error:

 

Error Occurred

Sorry, you cannot upload images to logs of a locked cache.

From Gallery

 

This doesn't happen to me when I try to upload images to other benchmarks. Additionally, other people have been successfully uploading pictures to their logs on this bm. Could this error have something do do with the recent changes to the image server?

 

 

edit: dang... could a mod please change my typo in the title to read "Why can't I...". Oh, I fixed a few formatting issues too.

Share this post


Link to post

I just found another benchmark that says it is locked. SY2504

 

Error Occurred

Sorry, you cannot upload images to logs of a locked cache.

From Gallery

 

Thanks

Terrible Ts

Share this post


Link to post

We have a fix for this issue going in this week's release. Please let us know here if you continue to encounter this problem after the release goes out.

Share this post


Link to post

We have a fix for this issue going in this week's release. Please let us know here if you continue to encounter this problem after the release goes out.

 

Thanks, Apparently the fix is in. I just added a photo to SS0546 and one of another BOGUS FIND has been added to GL1435.

 

kayakbird

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 1

×