meggy_f Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Witam serdecznie, mam pytanie związane z wydarzeniem CITO. W Bielsku-Białej jesienią będzie organizowana akcja polegająca na zbieraniu śmieci w Beskidach . Pomyślałam, że można by ją wpisać w kalendarz eventów CITO. Moje pytanie - ponieważ nigdy w takim czymś nie uczestniczyłam - czy obszar, gdzie będzie miała miejsce ta akcja musi zawierać skrytki? Albo trzeba na tę okazję jakąś nową skrytkę utworzyć? Będę wdzięczna za pomoc, informacje od osób, które brały w czymś takim udział. Quote
+wantsky Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Tutaj znajdziesz wszystkie informacje - https://www.geocaching.com/cito/ Quote
+Stryker Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 W związku z tym, że link powyższy zawiera wszystko, ale nie odpowiedzi na Twoje pytania: Nie, na sprzątanym obszarze skrytek być nie musi i "z okazji" CITO nie trzeba zakładać żadnych nowych. Idea tego eventu (i wszystkich innych publikowanych na GC) nie polega na wspólnym poszukiwaniu czy zakładaniu keszy. Przeczytaj wytyczne z powyższego odnośnika a jeśli Twoja forma CITO spełnia te zapisy, dograj szczegóły z lokalnym recenzentem. Quote
Recommended Posts