Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
nomadwillie

Error when Posing New Waymark

Recommended Posts

5 AM EST, unable to post waymark, Brought to Error Occurred and requesting what you were doing. Tried 2 times, site still having problems

 

Willie

Share this post


Link to post

Can't log in now :(

 

The communication object, System.ServiceModel.ChannelFactory`1[Tucson.Common.AccountService.IAccountService], cannot be used for communication because it is in the Faulted state.

Share this post


Link to post

At 6am able to post a WM, however when trying to post a 2nd one got an error. Closed browser and reopened, Able to partially post another WM. Got all the way thru except forgot state. Unable to update ST (similar problem from a couple of days ago) no dropdown and cannot enter state.

 

Willie

Share this post


Link to post

At 6am able to post a WM, however when trying to post a 2nd one got an error. Closed browser and reopened, Able to partially post another WM. Got all the way thru except forgot state. Unable to update ST (similar problem from a couple of days ago) no dropdown and cannot enter state.

 

You're not alone. "Your request has resulted in an error. You may choose to retry your previous request. Or you may tell us what you were doing when this error occurred:" when uploading photos. No dropdown issue for me ... yet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...