Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 5
Sol seaker

Site issues after Oct. 16 hardware update

Recommended Posts

No posted images have been lost; our image server simply refuses to boot up. We have IT at our off-site server location at the moment attempting to troubleshoot. Thank you for your patience.

Share this post


Link to post

Had someone last night sign into their account on my laptop so we could look up some bookmarks.

Today, cannot log her out to sign into my account. Everytime I hit sign out on the homepage so that I can log into my account, it takes me to the gopher page last night showing that gc is down. Cannot sign into my account.

 

Help!

Share this post


Link to post

Had someone last night sign into their account on my laptop so we could look up some bookmarks.

Today, cannot log her out to sign into my account. Everytime I hit sign out on the homepage so that I can log into my account, it takes me to the gopher page last night showing that gc is down. Cannot sign into my account.

 

Help!

 

Well that was quick! I tried once again after posting this and it worked. Had tried a dozen times earlier with no success. Thank you for the almost instant help.....

Share this post


Link to post

Yeah, really. I wonder every time, why they don't perform these updates in some kind of sandbox copy and test them.

After passing the tests they can update the working system (or switch the servers: sandbox to working and vice versa, but maybe that's too expensive).

Our IT do their updates this way.

 

Sandboxing is expencive. and this is a hobby system....

 

I banking we some time use triple sandboxes. But once it's virtual, that problem is solved for the hardware...

Edited by HJGT

Share this post


Link to post

My password has reverted to the old password after the update yesterday.

Also most of the photos and backgrounds I had on my cache pages will not display on any computer I've tried.

Share this post


Link to post

Domo again!!!

 

Well, some are images back up & running normal again, I think.

 

But,

Not my Avatar,

and No Stats yet.

Share this post


Link to post

Domo again!!!

 

Thanks Moun10Bike!

 

Stats working, confirmed!

 

Now, where's my Avatar...?

Share this post


Link to post

Domo again!!!

 

Thanks Moun10Bike!

 

Stats working, confirmed!

 

Now, where's my Avatar...?

 

Self-reply.

 

Cleared browser's cache ===> Avatar comes back.

 

Good to GO!

Share this post


Link to post

It appears to be working now.

 

There were a number of communication issues, in particular that the first we heard about the update was on Jeremy's Facebook page shortly before it occurred and the announcement on the webpage was put up at relatively short notice, it took a while to get responses in the forum about the problem afterwards, questions on geocaching.com Facebook page were ignored and there has been nothing official on this thread to say the problem has been fixed. I hope geocaching.com/Groundpeak will take a good look at how it communicates with its customers, many of whom pay to use it, if they wish to remain competitive.

 

Also the fact that such a major and obvious issue after a server upgrade seems to have gone unnoticed until pointed out by users shows that their testing regime needs a review too- either that or they knew but didn't communicate that they were working on it till we complained- in that case see previous paragraph about communication!

Share this post


Link to post

It appears to be working now.

 

There were a number of communication issues, in particular that the first we heard about the update was on Jeremy's Facebook page shortly before it occurred and the announcement on the webpage was put up at relatively short notice, it took a while to get responses in the forum about the problem afterwards, questions on geocaching.com Facebook page were ignored and there has been nothing official on this thread to say the problem has been fixed. I hope geocaching.com/Groundpeak will take a good look at how it communicates with its customers, many of whom pay to use it, if they wish to remain competitive.

 

Also the fact that such a major and obvious issue after a server upgrade seems to have gone unnoticed until pointed out by users shows that their testing regime needs a review too- either that or they knew but didn't communicate that they were working on it till we complained- in that case see previous paragraph about communication!

 

I can't really argue with most of your points, but the "Admin" under Moun10bike's avatar is as official as you get, and I do believe he wrote that all of the problems have been fixed.

Share this post


Link to post

I have avatars, but caches are loading very slowly for me today; 30 seconds or more to display; and then the map does not display properly (it is overlaid on top of the logs). examples: GC3YHZM or GC3FQ2V

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 5

×
×
  • Create New...