+soolash Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Odpowiedniego wątku dla tak wielkiego sukcesu nie ma, a i zakładać dla jednej osoby chyba nie warto , więc postanowiłem się tą radosną wiadomością podzielić w tym miejscu. Gdyby ktoś nie zauważył, to spieszę donieść, że mamy pięciotysięcznika! :blink: Wilku! Gratulacje... Quote Link to comment
nemrodek Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 oczywiście, że warto, a poza tym "niedługo" na pewno ktoś dołączy :-) Gratulacje! Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Gratulacje!!! BTW. to jeszcze kosmonauta czy już kosmita? ;-) Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Gratulacje!!! z niespodzianką czekamy na kolegę. Więcej nie powiem lecz paru keszerów już ją widziało i czekają na Ciebie jako FTFa a dopiero potem kolejni. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Więcej nie powiem lecz paru keszerów już ją widziało Oj tak! tak! TAK! Wolfie, bardziej niz koniecznie powinienes zobaczyc ta niespodzianke! Oczywiscie: Gratulacje dla Czlowieka z innej Bajki!;-) Quote Link to comment
+kuchomik Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Gratulacje! Ja się jakoś przez 400 przebić nie mogę Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Dziekuje Wszystkim za gratulacje i zyczliwosc, planuje Gorzno juz od wiosny, nie udalo sie wtedy, moze w jesieni sie uda, mam tak nadzieje. Kolega Box Senior obiecal mi, ze nie bedzie zespolu Jarzebina, i to mnie przekonalo Happy Hunting Quote Link to comment
Recommended Posts