+y_a_h_oo Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 czy ktoś wie dlaczego nie mogę się zalogować przez telefon? Ponowie odpowiedz: A po co?? Nie ma takiej potrzeby! Kazda platforma (PC, Anndroid, Symbian, iOS) ma swoje rozwiazania i tego sie trzymajmy. Quote
u810 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Dziękujemy - spróbujemy. Jeśli chodzi o szukanie, cóż, szukałem ale jak widać - niezbyt skutecznie. Powalczę z programikiem i zobaczę, co potrafię. Staroświecki chyba jestem... Wracając do pierwotnego pytania, które i tak mnie nurtuje: czy ktoś wie dlaczego nie mogę się zalogować przez telefon? Ciasteczka: Przeglądarka nie akceptuje ciasteczek, więc po zalogowaniu nie wie że jesteś zalogowany. Niemniej korzystanie z gc na telefonie przez przeglądarkę to jak kupić sobie rower i nosić go na plecach. Można ale nie całkiem wygodne. Quote
+ru.beus Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Zainstaluj sobie w telefonie opere mini - ona nie ma problemów z ciasteczkami :-) Używam zarówno w telefonie z java, jak i na tablecie z androidem Quote
Recommended Posts