Jump to content

Globalcaching en Landschap Noord-Holland


De broekies

Recommended Posts

Vandaag is globalcaching.eu voor het eerst in overleg geweest met het derde landschap van de totaal 12 landschappen (hiervoor al met Landschap Overijssel en Flevo-Landschap). Dit was een heel goed gesprek en ook hier constateerden we dat ze wel van geocaching gehoord hadden, maar niet echt goed op de hoogte zijn. Ooit in het verleden is er wel eens wat 'gedoe' geweest met iets van geocaching, kregen we te horen, en daarna hebben ze de boot wat afgehouden (vergelijkbaar verhaal hebben we destijds ook bij Landschap Overijssel gehoord).

 

We hebben gelijk een vervolgafspraak gemaakt waar wij alle terreinbeheerders en een aantal andere collega's van Landschap Noord-Holland een uitgebreide presentatie gaan geven over geocaching en hoe globalcaching zou kunnen faciliteren (denk bijv. aan het aanleveren van de shapefiles van het landschap, net zoals twee andere landschappen reeds gedaan hebben voor het onderdeel gebiedsinformatie, waardoor geocachers gemakkelijk kunnen zien wie de beheerder is van een bepaald gebied, en met wie contact opgenomen moet worden bij het leggen van een nieuwe cache: Gebiedsinformatie ) .

 

Geocaching.com reviewer GeoGuy zal ook bij deze presentatie aanwezig zijn, waarvoor bij voorbaat onze dank.

 

Kortom, ook dit eerste gesprek biedt weer heel veel nieuwe en leuke openingen en inspiratie voor straks misschien wel hele mooie nieuwe geocaches in het gebied van Landschap Noord-Holland. :D

 

Wij hebben er weer zin in!

- Hemma

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...