Jump to content

Remunj

+Premium Members
 • Posts

  606
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Remunj

 1. Ze veranderen veel de laatste tijd, misschien even hier een voorwaarschuwing geven.
 2. Alles werkt weer zoals het zou moeten, bedankt!
 3. Hoop dat ze die hebben en er wat mee doen, met de Nederlandse shapefiles van de verschillende Natuurgebiedeigenaren doen ze volgens mij ook niets.
 4. Nee hier werkt alles goed, maar waar de oorzaak kan liggen weet ik niet.
 5. Heel veel sterkte voor de nabestaande vanuit het zuiden.
 6. Het zogenaamde groepje illustere mensen heeft wel het voortouw genomen om ons (Cachers) gemakkelijker te maken om uit te vinden bij wie ze moeten zijn voor hun toestemming. Hopelijk sluiten alle Landschappen zich daarbij aan. Zelfs de Nederlandse revieuwers waren er maar erg blij mee.
 7. Goed leesbare link, zullen de reviewers ook wat mee kunnen.
 8. Berichtje naar de reviewer sturen met het verzoek-vraag.
 9. Logwedstrijdje is leuk, net zo leuk als sommige het bewuste tooltje vinden. Dus er is voor ieder wat wils.
 10. tseeweg stein roov reem lew re si kjikeb oz teh ki sla hcA
 11. Heb al een redelijk aantal van de vragen aan Bryan Roth gezien, er zitten een aantal vragen tussen die ook voor mij zeer interessant zijn. Ik ben benieuwd naar de antwoorden van gs. Binnenkort is het zover en dan zullen we het weten wat de antwoorden zullen zijn.
 12. Je kunt wel het toestemming vragen gemakkelijker maken, door zaken als gebied verantwoordelijke bekend te maken. Dat is nu juist iets wat in het verleden te veel is blijven liggen. Nu komt er iets meer schot in dat punt en sluiten zich steeds meer Landschappen en misschien straks ook Gemeentes aan bij het initiatief. Het kan dus ook anders en misschien zelfs beter. Maar niets doen en alleen aan de kant staan zet zoals vaker weinig tot geen zoden aan de bekende dijk.
 13. Volgens mij ligt daarvoor de verantwoordelijkheid bij de reviewers of zie ik dat nu verkeerd? Dat ze het niet controleerde was al wat langer bekend, dat was dus niets nieuws.
 14. Dacht dat het openbaar affakkelen al gedaan was een paar postjes terug.
 15. Prima, dit is al jaren niet echt gelukt.
 16. Let op wat je doet tijdens het cachen, zorg dat het niet opvalt. Valt het toch nog op en wordt je er op aangesproken, vertel gewoon wat je aan het doen bent. Alles anders is jokken oftewel liegen, daar kunnen sommige instanties heel slecht tegen en kan vervelende gevolgen hebben.
 17. Dat geeft geen vrijgeleide, bij GS zijn immers regels regels.
 18. Zo uit mijn hoofd zij dit wettelijke regels is de V.S.v.A. Tc Deze vind ik wel leuk: http://nl-nl.facebook.com/pages/Praatgroep-VSVA-Vereniging-voor-slachtoffers-van-vleermuisaanranding/193198317412591
 19. Om achteraf te kunnen handelen is de regel van 18 jaar en of onder begeleiding van ouder en of wettelijke vertegenwoordiger niet nodig, daarom blijf ik erbij dat het onzinnige regels zijn. Maar als ze dat willen, prima zelf ben die die grens allang voorbij.
 20. Volkomen mee eens, daarbij is de regel niet eens te controleren en daardoor kompleet onzinnig. Misschien dat het het in Amerika wel kunnen/mogen controleren?
 21. Volgens mij geboortebewijs wel, jij ook?
×
×
 • Create New...