+wantsky Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Witam, Nie doszukałem się informacji na ten temat, a temat dla mnie ważny. Czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca dla geocache'a czy WSZYSTKO leży w regule "kto pierwszy ten lepszy"? Dogaduję właśnie miejsce z zarządcą i wiem, że postawienie skrzynki będzie możliwe pod koniec kwietnia. Głupio byłoby jednak gdybym z zarządcą się dogadał, a skrzynki postawić bym już nie mógł. Pozdrawiam, Karol Quote
toczygroszek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie ma czegoś takiego jak rezerwacja. Ale wyślę Ci na priv coś, co może pomóc. Quote
lavinka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To bardzo brzydki pomysł, ale możesz puścić skrzynkę widmo do reviewera i niedługo potem ją zablokować jako niedostępną, po czym uruchomić po miesiacu, kiedy już będzie naprawdę dostępna. Na krótką metę się tak da, ale z założenia to kiepski sposób Quote
+wantsky Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 To bardzo brzydki pomysł, ale możesz puścić skrzynkę widmo do reviewera i niedługo potem ją zablokować jako niedostępną, po czym uruchomić po miesiacu, kiedy już będzie naprawdę dostępna. Na krótką metę się tak da, ale z założenia to kiepski sposób założyłem skrzynkę, która wymaga korekty po odpowiednich korektach i dyskusji z SR mam nadzieję uda się doprowadzić sprawę do końca dzięki za podpowiedź Quote
Recommended Posts