+ramgab Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Mi történt a tegnap megjelent swiki ládával ? Quote Link to comment
+kia71 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Mi történt a tegnap megjelent swiki ládával ? Nem talaltuk, pedig 3-an kerestuk egyutt ma reggel (gyoma, Paleo Laci es en). Egy korabbi log lapjan Nebel Peti se talalta. Erre pupSino deaktivalta a ladaoldalt. Quote Link to comment
+ramgab Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Geosört szervez valaki ? Quote Link to comment
+zsotie Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Kaptam egy levelet egy kessertárstól: "Kedves Zsotie! Már korábban írtam Neked, de akkor nem kaptam választ a levelemre, most újra írok pupSino javaslatára, remélem most kapok érdemi választ (talán a levelező rendszer nem üzemelt rendesen). Van egy ládád a Debreceni Egyetem területén, ami miatt nem tudjuk elindítani a TB Hotelünket, mert a két láda nagyon közel van egymáshoz. Valami megoldást kellene találnunk, például áthelyezni a ládádat és cserében mi beszerezzük a megfelelő engedélyt Rektor Úrtól, de természetesen szívesen vesszük a Te javaslatodat is." Így szól a levél. Szerintetek mitévő legyek? Quote Link to comment
+ramgab Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Kaptam egy levelet egy kessertárstól: "Kedves Zsotie! Már korábban írtam Neked, de akkor nem kaptam választ a levelemre, most újra írok pupSino javaslatára, remélem most kapok érdemi választ (talán a levelező rendszer nem üzemelt rendesen). Van egy ládád a Debreceni Egyetem területén, ami miatt nem tudjuk elindítani a TB Hotelünket, mert a két láda nagyon közel van egymáshoz. Valami megoldást kellene találnunk, például áthelyezni a ládádat és cserében mi beszerezzük a megfelelő engedélyt Rektor Úrtól, de természetesen szívesen vesszük a Te javaslatodat is." Így szól a levél. Szerintetek mitévő legyek? Szerintem teljesen korrekt, én is írtam már hasonló levelet a TeamGBGA-nak, kétszer is. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=55cab56c-5381-42dc-9d70-c7d937158fa3 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=79ed0236-3ce6-4643-a242-7bf41ee8ffa4 Quote Link to comment
+zsotie Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Kaptam egy levelet egy kessertárstól: "Kedves Zsotie! Már korábban írtam Neked, de akkor nem kaptam választ a levelemre, most újra írok pupSino javaslatára, remélem most kapok érdemi választ (talán a levelező rendszer nem üzemelt rendesen). Van egy ládád a Debreceni Egyetem területén, ami miatt nem tudjuk elindítani a TB Hotelünket, mert a két láda nagyon közel van egymáshoz. Valami megoldást kellene találnunk, például áthelyezni a ládádat és cserében mi beszerezzük a megfelelő engedélyt Rektor Úrtól, de természetesen szívesen vesszük a Te javaslatodat is." Így szól a levél. Szerintetek mitévő legyek? Szerintem teljesen korrekt, én is írtam már hasonló levelet a TeamGBGA-nak, kétszer is. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=55cab56c-5381-42dc-9d70-c7d937158fa3 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=79ed0236-3ce6-4643-a242-7bf41ee8ffa4 Rendben, de mit csináljak? A ládát nem igazán akarom áttelepíteni, arról pedig nem igazán tehetek, hogy én voltam a gyorsabb. Az jött át nekem, hogy tegyem odébb a ládám, mert oda ő akar rejteni. Ez nem szimpatikus nekem. Pedig nem csak nekem, neki is lehetne más megoldás. Quote Link to comment
+ramgab Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Rendben, de mit csináljak? A ládát nem igazán akarom áttelepíteni, arról pedig nem igazán tehetek, hogy én voltam a gyorsabb. Az jött át nekem, hogy tegyem odébb a ládám, mert oda ő akar rejteni. Ez nem szimpatikus nekem. Pedig nem csak nekem, neki is lehetne más megoldás. Mond el neki ezt, beszéljétek meg ! Lehet hogy van valami fergeteges ötlete és meg tud győzni, ha meg nem akkor elég nagy a város, biztos talál más helyet. Quote Link to comment
+zsotie Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 (edited) Rendben, de mit csináljak? A ládát nem igazán akarom áttelepíteni, arról pedig nem igazán tehetek, hogy én voltam a gyorsabb. Az jött át nekem, hogy tegyem odébb a ládám, mert oda ő akar rejteni. Ez nem szimpatikus nekem. Pedig nem csak nekem, neki is lehetne más megoldás. Mond el neki ezt, beszéljétek meg ! Lehet hogy van valami fergeteges ötlete és meg tud győzni, ha meg nem akkor elég nagy a város, biztos talál más helyet. Az egyetem főépületének portáján akarja elhezni a ládát, ami TB hotel lenne. Ennyi a nagy ötlet. Az én ládám meg pont az épület mellett van. Köszi a válaszokat! Edited April 5, 2011 by Zsotie Quote Link to comment
izsolt Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Az egyetem főépületének portáján akarja elhezni a ládát, ami TB hotel lenne. Ennyi a nagy ötlet. Az én ládám meg pont az épület mellett van. valamelyikből nem lehet misteryt csinálni? (mondjuk a portásból) vagy az nem megoldás, nem a kezdő koo-ra van a 160m ellenőrzés hanem a végládára? Quote Link to comment
+kia71 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 valamelyikből nem lehet misteryt csinálni? (mondjuk a portásból) vagy az nem megoldás, nem a kezdő koo-ra van a 160m ellenőrzés hanem a végládára? Multi/mystery lada sajat pontjai kozott nem szamit a 161 m, de egy masik lada barmelyik pontjatol, ahol van fizikailag valami lerakva (lada, papirka kovetkezo allomas koordinatajaval, vagy csak egyszeruen egy nyil a tavolsaggal fel van szurva egy fara, ...) meg kell lennie a 161 m-es tavolsagnak. Quote Link to comment
+ramgab Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Rendben, de mit csináljak? A ládát nem igazán akarom áttelepíteni, arról pedig nem igazán tehetek, hogy én voltam a gyorsabb. Az jött át nekem, hogy tegyem odébb a ládám, mert oda ő akar rejteni. Ez nem szimpatikus nekem. Pedig nem csak nekem, neki is lehetne más megoldás. Mond el neki ezt, beszéljétek meg ! Lehet hogy van valami fergeteges ötlete és meg tud győzni, ha meg nem akkor elég nagy a város, biztos talál más helyet. Az egyetem főépületének portáján akarja elhezni a ládát, ami TB hotel lenne. Ennyi a nagy ötlet. Az én ládám meg pont az épület mellett van. Köszi a válaszokat! Valóban nem korszakalkotó. Quote Link to comment
+ramgab Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Valami tegnap történt a gépemmel. Nem érzékeli a geocaching.com oldalain a képeknél betett "alt" parancsot. Pl. az eventládám képe fölé helyezett nyilnál nem írja ki a szöveget. Idegen oldalaknál működik. Tegnap ládaoldalt szerkeszetttem, és elég bonyolultra sikerült, akkor történhetett valami. Van valakinek ötlete ? Quote Link to comment
+kia71 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Valami tegnap történt a gépemmel. Nem érzékeli a geocaching.com oldalain a képeknél betett "alt" parancsot. Pl. az eventládám képe fölé helyezett nyilnál nem írja ki a szöveget. Idegen oldalaknál működik. Tegnap ládaoldalt szerkeszetttem, és elég bonyolultra sikerült, akkor történhetett valami. Van valakinek ötlete ? Ha csak azon az oldalon nem urik elo a szoveg, amit szerkesztettel, akkor en arra tippelnek, hogy ott romlott el valami a szerkesztes kozben. Quote Link to comment
+ramgab Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 (edited) A kód jó, a céges gépemről működik. Itthon lementettem, az is működik. Csak a grundspeak szerverén nem megy az itthoni gépemmel. Mindegyik ládámnál ez van ahol használtam alt-ot. Edited April 6, 2011 by ramgab Quote Link to comment
+BiharyG Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Egy gyors kérdés a szakértőkhöz: mistery-láda kezdőpontja lehet egy régebbi, meglévő láda közelében? Quote Link to comment
+kia71 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Egy gyors kérdés a szakértőkhöz: mistery-láda kezdőpontja lehet egy régebbi, meglévő láda közelében? Igen, a lada valodi koordinataja szamit bele a 61 m-be. Quote Link to comment
+R.Guszty Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Igen, a lada valodi koordinataja szamit bele a 61 m-be. Bocs, de nem ~160m (1/10mi) a minimális rejtési távolság? Quote Link to comment
+kia71 Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 (edited) Igen, a lada valodi koordinataja szamit bele a 61 m-be. Bocs, de nem ~160m (1/10mi) a minimális rejtési távolság? Lehetseges. Edited April 19, 2011 by kia71 Quote Link to comment
+zsotie Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Meg tudná valaki mondani mi a különbség egy 4-es és 5-ös nehézségű rejtés között? Quote Link to comment
+ramgab Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Meg tudná valaki mondani mi a különbség egy 4-es és 5-ös nehézségű rejtés között? Asszem az ötöshöz valami technika kell (kötél, buvárfelszerelés stb..) Quote Link to comment
+BiharyG Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Meg tudná valaki mondani mi a különbség egy 4-es és 5-ös nehézségű rejtés között? Asszem az ötöshöz valami technika kell (kötél, buvárfelszerelés stb..) Így van, az 5-ös csak valamilyen segédeszközzel kereshető. Quote Link to comment
+halaszkiraly Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 vonat Oooh (aztaqrva...) Quote Link to comment
+kectam Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 vonat Nagyon profin va kivitelezve. Nálunk az ország kevés lenne erre... Quote Link to comment
+CDNWhiteHawk Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Hát azért Magyarországon is lehetne találni egy nem egészen 10 X 10 km -es helyet. De attól függetlenül hogy jól néz ki, nem értem az értelmét. Quote Link to comment
+R.Guszty Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Mert nincs is neki. Ennek csak ez az értelme, hogy jól mutasson a térképen (lásd még: nyíl, smiley, "W") BTW, ha megtalálod már nem is mutat olyan jól, mert csupa egyforma mosolygó fejből áll. Hát azért Magyarországon is lehetne találni egy nem egészen 10 X 10 km -es helyet. De attól függetlenül hogy jól néz ki, nem értem az értelmét. Quote Link to comment
Recommended Posts