+Spider Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Gratuluję toczygroszkowi pierwszego miejsca w Polsce (ex aequo z Ted'em) pod względem ilości założonych skrytek Quote
+HighlanderPL Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Również gratuluję Założenie takiej ilości skrzynek w tak krótkim czasie to musiał być spory wysiłek logistyczny. Ja chyba nie dałbym rady pogodzić tego z pracą. Spider, przy okazji zerknąłem w statystyki GC.org.pl i mam pytanie. czy do rankingu skrzynek "kamieni milowych" brane są tylko aktywne skrzynki? Zauważyłem że jedna z moich skrzynek wskoczyła na zaszczytne miejsce - nr 1000 - a wcześniej nie kojarzyłem tego faktu. Czy ona się mogła tam pojawić z powodu archiwizacji jakichś starszych skrzynek? Quote
+Spider Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Zgadza się, zarchiwizowane skrytki nie brane są pod uwagę w tym zestawieniu. Quote
toczygroszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Również gratuluję Założenie takiej ilości skrzynek w tak krótkim czasie to musiał być spory wysiłek logistyczny. Ja chyba nie dałbym rady pogodzić tego z pracą. E tam, nie ma czego gratulować, to była dla mnie doskonała rozrywka, a odnalezienie niektórych miejsc było ciekawym wyzwaniem. Najgorsze jest dla mnie przygotowywanie opisów i z tego powodu mam kilka juz założonych jakiś czas temu, ale jeszcze nie opisanych. Ja też bym tego nie dał rady pogodzić z pracą - ale zrobiłem sobie zasłużoną półroczną przerwę od pracy Quote
+HighlanderPL Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zgadza się, zarchiwizowane skrytki nie brane są pod uwagę w tym zestawieniu. Acha. No to zaraz sobie robię pamiątkowego screenshota póki jestem jako nr 1000 Quote
Recommended Posts